אשמח לקבל מידע

liatmazor

New member
אשמח לקבל מידע

שלום! שמי ליאת ואני עובדת עם ילדה עוורת ( הילדה לומדת בכיתה ב´) אני עובדת איתה במוטוריקה עדינה כדי לשפר את מיומנות הכתיבה בשיטת כתב ברייל ומיומנות הקריאה. כמו כן אנו מתרגלות תרגילים לחיזוק חגורת הכתפיים- לשיפור יציבה נכונה. ברצוני לקבל מידע (המלצות לתרגילים ספצפיים) נוסף והמלצות כיצד ניתן להמשיך ולעבוד עם הילדה וכן אשמח אםתשלחו לי כתובות של אתרים שיכולים לעזור לי בנושא שיטות עבודה עם עיוורים.

מידע מהאינטרנט

ליאת שלום, ערכתי בשבילך חיפוש קצר באינטרנט לגבי דברים הקיימים בארץ עבור אוכלוסיית העוורים. 1. מרכז השיקום "מגדל אור" עוסק בין היתר בהדרכה לצרכי שיקום של אוכלוסיה עם ליקויי ראיה. הכנסי באתר שלהם למדור העוסק בייעוץ להדרכה שיקומית ותראי מה הם יכולים להציע. כדאי לך גם ליצור איתם קשר טלפוני לייעוץ. 2. מרכז למידה לעיוור, עוסק אמנם בהוראה לעיוורים בוגרים, אך כדאי לדעת מה האפשרויות בעתידם החינוכי של העיוורים וכדאי להתייעץ איתם. 3. ת.ש.ר. געש - חברה המשווקת ציוד עזר לעיוורים בטכנולוגיות מתקדמות. מומלץ לראות מה ההיצע הקיים. בבתי ספר לעיוורים עושים שימוש רב בטכנולוגיות אלו. בנוסף אני ממליצה לך להגיע לכנס השנתי של העמותה - במפגש מס´ 7 שייערך אחה"צ במבנה של שולחן עגול (דיון בהשתתפות הקהל) תהיה הזדמנות לשמוע מאנשים עם מוגבלויות על השימוש בטכנולוגיה בחיי היומיום, בלימודים ובעבודה. בין המשתתפים בדיון יהיה מורה למחשבים, כבד ראיה בעצמו, המלמד עיוורים ואנשים עם מוגבלויות אחרות. בהצלחה, סיגל

liatmazor

New member
עיוורים

סיגל וקס שלום! המלצת ללכת לכנס (מפגש מספר 7) אך לא ציינת תאריך שעה ומקום של הכנס אשמח אם תשלחי לי פירוט . אני מעוניינת גם במידע בנושא פעילות מוטורית לעיוורים. שבוע טוב ליאת מזור.

למעלה