אשמח לקבל ייעוץ

אשמח לקבל ייעוץ

בני אור בן ה8 מאוד מתקשה במישור החברתי והאישי מה עליי לעשות עוד מתקופת הגן יש לו קשיים האם זה שמו קשור לכך משנה שם משנה מזל.?. ממש אובדת עצות

ilanamysticana

New member
נסיון לתת תשובה

השם הפרטי הוא חלק מהמספרים שהם מפתח להבנת ההתנהגות וההתנהלות שלנו. המספרים מראים לנו ונותנים הסבר לכלים איתם הגענו בבואינו לעולם. היעוד איתו הגענו נשאר איתנו גם אם נשנה את השם. משמעות האנרגיות וההתבטאות שלהן אינן משתנות לעולם. אם מחליפים שם(מה שלא ממולץ לעשות כלאחר יד) הרי שנקבל גוון נוסף לתמונת האנרגיה שלנו. היום יש נטיה להקל ראש ולנהוג בחוסר אחריות בהחלפת שם. צריך לבדוק מהיכן ולמה אנו מרגישים בקושי במישור החברתי והאישי ולנסות להגיע לאיזון ופיתרון .

doingood

New member
טיפול בעזרת שם

לפעמים אפשר להעזר בשינוי שם או הוספת שם לפתרון בעיות בחיים, ורכישת כלים (אינטיליגנציות) נוספים לאדם איתם יוכל להתמודד בהצלחה עם הקשיים. מה עלייך לעשות - כנראה לשאול את השאלה הזו בפורומים/מקומות נוספים. משנה שם בהחלט משנה מזל, אבל לפעמים נדרשים שינויים נוספים כמו שינוי סביבה, או שינוי התנהגות.

להסתכל לעומק

השם אור מכיל בתוכו המון נתינה לסביבה ורוחניות,השם מכיל בתוכו עקב הרוחניות שבו מימד של התבדלות מהסביבה. השאלה העיקרית היא אם המצב שאת מתארת הוא פרי הרגשתך או שמא המצב משפיע על אור ומציק לו. לאחר אבחנה זאת נוכל להמשיך הלאה.

אור ילד מאוד מופנם בכל הנוגע למישור הריגשי

שהוא חוזר מהביה"ס ואני שואלת אותו האם היה לו נחמד הוא עונה בחיוב שלשום הבנתי מבן כיתתו שהוא ממש לבד בהפסקות ואף אחד אינו מוכן לשחק איתו אז שאלתי את אור למה תמיד הוא עונה לי שכיף לו אז הוא ענה שהוא התכוון לפעילויות בביה"ס ולא לחלק החברתי ממש נשבר לי הלב הוא ממש אינטילגנט ממש מדהים חביב המורות וחתיך הוא מרגיש נבדל מהשאר סמארט מדי מצליחן אך עדיין לבד ניסתי מלא דרכים להקריב אותו לילדים בכיתה וזה עדיין לא מתקדם לשום מקום

א ו ר3

New member
היי, מעניין אותי לדעת

למה אור זה שם רגיש...? גם השם שלי זה אור, אין לי שם נוסף, ואני בת

doingood

New member
יש הרבה פתיחות

בשם הזה, וכשאנחנו באור מלא, אנחנו חווים גם את הרגישויות שלנו. המצב הטבעי שלנו הוא להיות מוקפים בחום ואהבה, ובמציאות של היום זה לא תמיד מתאפשר. מה את יכולה לספר על השם שלך והחוויות שלך?

ilanamysticana

New member
לנסות

ראשית הרבה מאד פעמים אנו שופטים על פי ההרגשות שלנו. לא בטוח שהילד מרגיש שהוא "אומלל". יש לכולנו רצונות ומאוויים שונים ולא תמיד הילדים שלנו הם עם אותם מאוויים. כדאי לברר איך הוא מרגיש לגבי הנושא החברתי. אם כן יש דברים שאנו יכולים לעזור בהם. דוגמא: לשאול את אור (בתנאי שהצד החברתי מפריע לו) עם מי הוא היה רוצה להיות חבר קרוב. לנסות להזמין את אותו ילד אליכם. לא להתיאש ולנסות להזמין עוד חבר ולהתמיד.

למעלה