אשמח לקבל ייעוץ

surke8

New member
אשמח לקבל ייעוץ

שלום לך אנו זוג חברים כבר 6 שנים בגילאי 50+ אני לא חוויתי הנאה לא בנישואי הקודמי ובכלל עד שהכרתי את בן זוגי לא מדברת על אורגזמה אלא הנאה ולהרגיש משהוא מתחילת הקשר עשינו אהבה ובן זוגי עשה הכל שאהנה אך לא הלך ובשנה האחרונה חל מפנה אצלי ויום אחד שעשינו אהבה פשוט אוננתי ועינגתי את עצמי ובן זוגי היה מאושר עד שהגעתי לאורגזמה וכיום אני מאוננת ומגיעה לשרשרת של ארבע אורגזמות ובסופן אני רועדת ומשתללת בכל גופי עם כיווצים בבטן למשך מספר דקות . עליי לציין שלא הפקרתי אותו אלא עינגתי אותו ביד אחת והיד השניה אוננתי. עליי לציין שלצערי אנו לא מבצעים חדירה משום שזה כואב לי ואז בן זוגי גומר בחוץ וזה מפריע לי שאני לא מצליחה לגרום לא הנאה שלמה. אני מענגת אותו אורלי אנלי וכל מה שאני יכולה אך אין חדירה שאלותיי הן 3 1 מה אוכל לעשות שתהיה חדירה והעונג שלו יהיה מושלם? 2 מה קורה לי שהגוף כולו מיטלטל האם זה מהאורגזמה ? 3 האם זה שאני מאוננת ליד בן זוגי זה בסדר נורמלי או לא? ממתינה לתשובה בתודה מראש שרי

שרי יקרה

איזה פוסט מרגש! כל-כך למצוא דוגמאות של שינוי כל-כך משמעותי לטובה אחרי כל-כך הרבה שנים! אני שמחה בשבילך ובשביל כל אשה שקראה את מילותייך והן נתנו לה תקווה, שגם לה זה יקרה!! זה מדהים שיום אחד משהו נפתח, התחלת להרגיש והעזת לגעת. את יודעת מה הוביל לשינוי? קרה משהו בחיים באפשר את פתיחת הדלת הזאת? את השחרור הזה? הרעידות, הכיווצים והטלטלות שאת מתארת הן בהחלט חלק מהאורגזמה - כנראה ששלך עוצמתית במיוחד ומורגשת בחוזקה בכל מיני מקומות בגוף. אולי זה פיצוי על כל השנים שלא הרגשת... גם רצף האורגזמות הוא מתנה לא קטנה, ואני שמחה שאת נהנית שוב ושוב. חבל לי רק שאת רואה את העונג שקורה ביניכם בהנאה לא שלמה. אנחנו חיים בחברה שקצת מעוותת את תפיסת המיניות שלנו והופכת את החדירה לגולת הכותרת של אינטראקציה מינית זוגית שאף סקס לא נחשב ממש סקס בלעדיה. זה בסדר לגמרי שתרצי שזאת תהיה אופציה, אני מבינה את זה, אבל חשוב לי להגיד שסקס הוא הרבה יותר מזה. יש ים של אפשרויות רבות ומגוונות, שחלקן מועדפות על נשים רבות הרבה יותר מחדירה, ושני הצדדים יכולים להפיק עונג עילאי מהם. את מנית לא מעט מהאפשרויות ואמרת שאת מענגת את בן-זוגך מאוד. האם את יודעת איך הוא מרגיש? זה רצון שלו שתהיה חדירה? הוא תופס חדירה כמה שהופך את הסקס לשלם? או אולי זה בעיקר בתפיסה שלך? את מרגישה פתוחה לדבר איתו על זה? לפעמים אנחנו עושים דברים מתוך הנחה שזה מה שהצד השני רוצה, והרבה פעמים אנחנו לא מדייקים. הכי טוב לדבר על זה ולראות מה כל אחד רוצה. אם הדבר ששניכם הכי רוצים בעולם הוא חדירה - אפשר לעבוד על זה. בליווי של אשת מקצוע (מטפלת, סקסולוגית, פיזיותרפיסטית, גניקולוגית - מה שמתאים) אפשר לבחון מה מקשה על החדירה ולראות איך אפשר לשנות. יש עבודה רגשית וגם פיזית, עם מרחיבים וכו'. בטיפול אפשר יהיה לראות אם יש בעיה ולחשוב איך לפתור אותה. זאת אפשרות, אבל חשוב לי שתדעי שסקס יכול להיות מלא ושלם ומרגש ומסעיר ומספק גם בלי חדירה. יש אנשים שמוותרים עליה מבחירה - בגלל כאב או סתם כי זה לא החלק שהכי עושה להם את זה. אני מציעה לך פשוט לדבר על זה איתו ולראות מה אתם מרגישים. לגבי אוננות ליד בן-הזוג - לא רק שזה בסדר ונורמלי - זה אפילו רצוי! ככה יש לך הרבה יותר שלייטה על העונג שלך, ונשמע שזה גם עשה מאוד טוב לבן-הזוג שלך. יש גברים שזה מגרה אותם מאוד. אני שמחה מאוד שהרגשת בנוח לעשות את זה - עבור הרבה נשים זו הדרך היחידה להגיע לאורגזמה, והן לא מעיזות - בגלל מבוכה / בושה - לגעת בעצמן. אז בעיני זה מקסים ומבורך ואני מאחלת לך עוד ועוד אורגזמות כאלה. זה שאת מצליחה לענג גם אותו בזמן שאת מאוננת זה מדהים ומרשים וכל הכבוד!! הלוואי על כולנו!! מאחלת לכם עוד הרבה שנים של עונג ביחד, גילי פליסקין מחברת הספר "דברים שרציתי לגעת" מנחת קבוצות "נשים מדברות מיניות" מלווה בתהליכי יציאה מהארון www.onenut.co.il

נסיכה73

New member
וואוו

קודם כל, כגילי-גם אני התרגשתי לקרוא שבכל גיל אפשר לגלות ולהיפתח.אשריכם. 1. אם שאלת לגבי העונג שלו-יש מצב שהוא מאד רוצה.גם אני כגילי חושבת שלנו כנשים החדירה לא חייבת להיות גולת הכותרת למרות..שיש משהו מאד קרוב ואינטימי בהשתלבותה זו של שני המינים.ישנם קרמים שונים שיכולים לעזור.אני חושבת שהבעיה טמונה בכך שאינך מרטיבה ואז נוצר חיכוך מכאיב .אני מציעה להתייעץ עם רופאת נשים.ואז..מתמרחים והכל הופך מהנה ונעים. לגבי השאלות הנוספות גילי ענתה לך בהרחבה וכל מילה נוספת-מיותרת :) תהנו :)

למעלה