אשמח לקבל חו"ד

veisserd

New member
אשמח לקבל חו"ד

שלום לכולם, רצ"ב עבודה שביצעתי עבור פיצוציה שפתוחה 24 שעות אשמח לשמועה חוות דעתכם

veisserd

New member
יחס ?

אל תגזימו.... לא כולכם בבת אחת

זה פשוט לא בדיוק הפורום.

פורום תקשורת חזותית הוא מקום מתאים יותר לביקורות על עבודות מהסוג הזה. כאן אפשר לדבר על העיגולים האלה, השמש והירח כנראה, שקשים מאוד לזיהוי ונראים יותר כמו כפתורים. למה יש אור וצל על השמש (שהיא בעצמה אמורה להיות מקור אור), והיא ניראת כמו קישוט עץ חג-מולד? חסרים הרבה מאפיינים שיסבירו לי, כצופה, מה אני רואה בלי צורך לנסות לפענך דברים שאמורים להיות מובנים. גם הרקע לא מודגש מספיק וצורת השמיים והעננים כמעט ובלתי ניראית, לפחות על המסך שלי. כל ההערות האלה תקפות גם לגבי הצד השני של התמונה.

sherban

New member
לא נראה לי שזה מה שאתה רוצה לשמוע

אבל אם אתה מתעקש, הכדור המבריק הצהוב לא נראה כמו שמש והכדור המבריק הלבן לא כ"כ ירח. הכדור הירוק באמצע יותר גדול מהאחרים ולא ברור מה הוא מסמל. הוא רק מושך תשומת לב (הוא גם הדבר הצבעוני היחיד שם) אפשר להשתמש בצבעים יותר חיים גם ליצור לילה ובטח שגם כדי ליצור יום. החיתוך הדיכוטומי ביו לילה ליום קצת בנאלי ושם את כל הדגש במרכז על המילה & מיותר. הפונטים מאוד לא קשורים ולא עוזרים לעיצוב בכללץ

veisserd

New member
תודה

חברים יקרים...אני מודה לכם שהקדשתם מזמנכם ועניתם לי פרסמתי את התמונה גם בפורום תקשורת חזותית וגם בפורום שיווק ופרסום אני מאוד מאוד מודה לכם על הביקורות עכשיו אני יודע מה צריך לתקן מבטיח בימים הקרובים להעלות סקיצה מתוקנת שוב תודה לכל מבקריי

למעלה