אשמח לקבל המלצה על מכשיר שמיעה FM

danyb2

New member
אשמח לקבל המלצה על מכשיר שמיעה FM

שלום, אבי הינו ליקוי שמיעה - יש לו מכשיר שמיעה באזן ליום יום אבל יש לו בעיה של השתלבות בשיחה משפחתית. הוא לא יכול להשתתף כי הרעש של הרבה אנשים שמדברים מערבל את השמיעה. מעוניין בהמלצה מנסיון של מכשיר FM שהינו טוב ומרוצים ממנו - אשמח לדעת גם כמה הוא בערך עולה והיכן קונים. או רעיון אחר . בתודה דני

המרחפת

New member
FM לא מתאים לשיחה משפחתית, אלא לשיחות 1 על 1

הדרך היחידה להשתלבות בשיחה משפחתית היא לא דרך טכנולוגיה אלא דרך אנשים- שאתם לא תדברו כולם ביחד אלא אחד אחד, שכל אחד מכם ידבר ברור כמו כן מישהו שישב לידו ומדי פעם ישלים לו פערים.

danyb2

New member
תודה -זה נכון אבל לא תמיד מציאותי

ברשת יש המלצות להשתמש במכשיר FM לשיחות משפחתיות וזה נראה הגיוני היות : 1. הוא חיצוני וגדול יש לו כמה מקרופונים כיווניים שאין למכשיר שמיעה אוזני 2. בגלל גודלו יחידת העיבוד קול יותר גדולה וטובה מיחידה שיושבת באוזן כך שהאיכות קול , פילטור רעשים יותר טובה. 3. ניתן לקרב אותו למדבר בצורה דינמית לפי הצורך וכך לשפר את איכות הקול והשמיעה. בגדול רוב רובה של המערכת החכמה נמצאת במכשיר המשדר הגדול לעומת מכשיר שמיעה אוזני שנדרש להיות קטן ולכן הרבה יותר מוגבל. עדיין מעוניין בהמלצות למכשיר כזה הרבה תודה דני

המרחפת

New member
יקירי, הגודל לא קובע ../images/Emo13.gif

בקשתך שמכשיר FM יפתור את כל בעיותיו של אביך הינה לא מציאותית בערך כמו שהמשפחה אכן תתאים עצמה אליו. מקווה שתמצא המלצות, ובעיקר שאתם תתחשבו באביכם. סביבה רועשת ומספר דוברים בו זמנית אינם ניתנים לפתרון טכני.

danyb2

New member
חמודתי - הגודל משפר את האיכות וההנאה

לא יפתר את כל הבעיות - את צודקת - אבל יהיה שיפור באיכות חיים אני מקווה - עושים את המקסימום שאפשר. לא מדובר רק במשפחה- יש לו חברים - יש בעיה וצורך לקבל יחס אוהד מכולם לבעית השמיעה בעיקר מכאלה שאינם בני משפחה למשל קנית מוצרים בחנות כשיש אנשים ועוד עוד. לנסות גודל אחר אף פעם לא מזיק - מקסימום מחליפים.:) יש הרבה דגים בים. שייהיה לך יום מעולה.

צלף

New member
ידוע לי על פיתרון שהוא מורכב ןמסובך

לחברת מהלב יש מערכת FM של חברת Seinheiser שנועדה לישיבות לפי מה שידוע לי זאת מערכת שמורכבת ממספר מיקרופונים ששמים אותם באופן קבוע על השולח וכל אחד מדבר למקרופון שקרוב אליו, זה גם יקר וזה נועד בעיקר לשולחן קבוע שמנהלים עליו ישיבות (וארוחות משפחתיות ?) אפשרות אחרת = שכולם יתחשבו באביהם ויעבירו בניהם את המיקרופון למי שרוצה לדבר, קצת מאיט את השיחה השוטפת אבל טוב לסולידריות חברתית ומשפחתית...

למעלה