אשמח לפרטים....

roaic

New member
אשמח לפרטים....

מי זו שמשחקת את יוליה?? אני חושב שקוראים לה מיכל...... היא אחת הבחורות היפות שראיתי על המסך!!!!!!!!!!! מישהו יודע עליה פרטים?? היא נחשבת לכוכבת בסידרה??...אני פעם ראשונה היון ראיתי..אני לא עוקב כ"כ אחרי הסדרה הזו. בת כמה היא? יש לה חבר? היא למדה משחק? איפה היא גרה? כתבות עליה...וכו'.......

lunaluna

New member
תשובות

אם התכוונת למיכל אז קוראים לה מיכל טראוריג והיא משחקת בתפקיד יעל קליין היא חגגה לא מזמן יום הולדת 21 יש לה חבר שחי בניו יורק היא למדה משחק אצל יורם לוינשטיין ומקום מגוריה סודי כמובן

roaic

New member
חבר שחי בניו יורק???

טוב..לא פלא... לכוסית כזו חייב להיות חבר..:) אנחנו מדברים על הבלונדינית נכון???? (לא חברה של יהודה לוי.אותה אני מכיר..והיא מכוערת בטירוף. אלא,על הבלונדינית השנייה...

lunaluna

New member
כן, אנחנו מדברים על הבלונדינית עם

השיער החלק. זאת מיכל

DAN1EL

New member
כן אבל הוא התבלבל,

רותם (נירית קופל) משחקת את יוליה, יעל כבר לא, אבל:
בסוף יעל ורותם ישחקו לסירוגין את תפקיד יוליה, כשרותם תשחק בבכורה.

אתה צודק גם אני רוצה פרטים עליה

אשמח עם איפשהוא באתר יהיו קרטים על הבחורה הכי שווה בטלנובלה הזאת מיכל טראוריג וזה שיש לה חבר בניו יורק כבר שמעתי וכבר התאכזבתי קראתי איפשהוא שהיא הייתה אצלו בניו יורק לפני כמה זמן בר מזל הבחור!!!!!!!! היא השחקנית הכי טובה בסידרה והייתי שמח עם הייתי רואה אותה בעוד תוכניות

איככככככככככככססססססססססססססססס

אני שונאת אותה!!!!! היא מכוערת יש לה משהו מעוות בפה ואני לא אוהבת את הגוף שלה ואת הפנים הקיצר אני שונאת אותה!!!! אבל...אל טעם ועל ריח אין מה להתווכח!

roaic

New member
חחחחחח....יקנאית...

היית מתה להיראות רבע מאיך שהיא נראית! לאפרת חברה של יהודה לוי יש משהו מעוות בפה...לא למיכל. היא אחת הבחורות הכי סקסיות שראיתי אי פעם. תלמדי לפרגן

גם אני חושבת שהיא לא מהממת!

כאילו היא בכלל לא מהממת! אפשר להגיד שהיא מכוערת אבל כמו שטולי חתלתולי אמרה על טעם וריח אין על מה להתווכח. אני חושבת שרותם ושירן הרבה יותר יפות ממנה! ותאמין לי היו בנות הרבה יותר יפות על המסך! קח דוגמה: לינוי רייך, מירי בוהדנה (כאילו דדא) ואתה עכשיו תגיד שאני קנאית אבל ממש לא!

jenn aniston

New member
אני גם בדעה שלכם...

אני חושבת שמיכל טראוריג חמודה אבל היא לא עד כדי כך סקסית ויפה... לפי דעתי היא נחמדה אבל לפי דעתי אפרת בוימולד, נירית קופל וכמובן כמובן לירון וייסמן הרבה יותר יפות ממנה וכמו שכמה ילדים אמרו פה על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח!!!!!!!

סליחה אשים אתם נדפקתם אין על מיכל?

מה אתם נורמלים לינוי רייך יותר יפה ממיכל ממש לא!!!!!!!!! היא הדבר הכי יפה שיש בטלויזיה כרגע היא מיוחדת והיא משהו מיוחד לא עוד סתם בלונדינית ובנוסף היא גם שחקנית טובה וגם בן אדם נחמד וחמים(פגשתי אותה ברחוב) והיא הייתה פשוט מקסימה ויפה טבעית אז סתמו!!!!!!!

למעלה