אשמח לפענוח..

doron nitkin

New member
היי .

<font>כתב ידך מראה על בחורה נבונה וברוכת כישרונות שלמרבה הצער לא רואה את מלוא הפוטנציאל הגלום בה .</font>
<font>ניכר שאת לא מאמינה ביכולותייך ועדין מתקשה להאמין שאת מסוגלת לעשות דברים ולהגיע למקומות .</font>
<font>עולה תחושה מהכתב שאת די מפחדת לאבד את זהותך ואת מקום האני העצמי שלך ולכן מעדיפה להסתגר </font>
<font>כדי לא ללכת לאיבוד .</font>
<font>נסי להתחבר יותר ולהאמין בעצמך .</font>

<font>כל טוב ובהצלחה .</font>

grafonimos

New member
לשימור שיפור

מר גרופולוג ....
חייבת להגיד לך את דעתי בנוגע לניתוח כתב היד שלך.
יאמר לזכותך שאתה מאוד עדין בניסוח ומאוד נזהר שלא לפגוע.
אבל , קראתי לפחות ארבע ניתוחי כתב יד שלך ולא ראיתי ייחודיות מאדם לאדם. ציינת לאנשים מאפיינים מאוד דומים עד כדי תחושה שאתה קורא מה שכתוב בתוך הטקסט כדי לתת איפיון. אני מאוד מקווה שאינך מכפיש את שם המקצוע בכתיבת אפיון ראוי אם משלמים לך כסף עבורו. כי כל אדם הוא מיוחד ויש מקום לתת אפיון יחודי ולא שבלוני גם אם זה בבלוג חינמי אחרת זה נראה כמו הרוסקופ של מזלות באתרי חדשות.

doron nitkin

New member
תודה על ההארה .

קראתי את דברייך בעיון רב ואני מסכים לגמרי אם רוב מה שכתבת .
לצערי איבחון בפורום לא מתיימר להיות איבחון מקצועי , כלי הפורום ומבנה הפורום לא מאפשרים זאת וכל נסיון
להציג זאת אחרת יהווה חטא כלפי המאובחן ( יתרה מכך כתוב מפורשות שהאיבחון לא מקצועי ולא מתיימר להיות כזה ) .
הכפשת המקצוע בכתיבת איפיון ראוי אם משלמים לך עבורו ?
יותר ממובן שבאיבחון עליו אני מקבל תשלום ההתיחסות היא אחרת , זאת משום שמבנה האיבחון משתנה לחלוטין
ונעשה בארבע עיניים ולא קבל עם ועדה .
יתכן ובתור צופה מהצד את רואה את האיבחוניים כשבלונים , לא יכול להתווכח עימך על כך משום שאני לא צופה מהצד כמוך
לאור תגובות המאובחנים אני חושב שאני מצליח לענות על שאלותהם .
יותר מנכון שאני קורא את הטקסט כי לרוב שם רושמים לי בדיוק למה רוצים שאתייחס באיבחון .
כולי תקווה שהארתי לך כעת את נושא הגרפולוגיה באור אחר .

כל טוב ותודה על ההארה הבונה .

grafonimos

New member
:)

תודה רבה לך שהגבת לי... והאמת הרבה מעבר למה שציפיתי.
תקן אותי אם אני טועה יש פה קו דימיוני כמו הרוסקופ אסטרולוגי. אפשר לקרוא על המזל שלך העיתון על פניו זה יהיה כ"כ כללי ויחד עם זאת גם קולע לקורא ( לרוב , לא תמיד) אבל יש את המפה האסרולוגית האישית שזה נעשה הרבה יותר פרטני ובתשלום. אז הפרוט שלך פה זה כמו ההרוסקופ של העיתון?

למעלה