אשמח לעצות...

תמרלה10

New member
אשמח לעצות...

אני אמנם לא גולשת קבועה אבל נכנסת לפה מידי פעם בתור חובבת פאזלים. ולשאלתי: קניתי פאזל של מורדילו- למי שלא יודע זהו פאזל מסוג הפאזלים שאין אפשרות למיין את החלקים כיוון שהכל נראה פחות או יותר אותו דבר.... את המסדרת סיימתי תוך כמה דקות וזהו פה אני תקועה.... מה עושים? אני לא יודעת איך להמשיך/ להתחיל?? אשמח לקבל ממי שכן עשה פאזל מסוג זה עצות או רעיונות איך למיין תודה רבה

fireman

New member
עשיתי חיפוש ברשת

יש כמה וכמה פאזלים שעונים לשם "מורדילו".... לאיזה מהם את מתכוונת? כמה חלקים? יהיה נחמד אם תצרפי קישור עם תמונה, זה יוכל לעזור לנו לעזור לך

תמרלה10

New member
בעניין מורידלו

לא קניתי את הפאזל דרך האינטרנט אלא בחנות צעצועים. אבל זה לא כ"כ משנה אני מדברת על העיקרון. מדובר ב1500 חלקים. והעיקרון של מורדילו זה שפשוט כל חלק ממש מלא צבעים בקושי ניתן למיין ואין לי אפשרות כרגע לצרף את התמונה אולי אנסה מאוחר יותר בכל אופן תודה

fireman

New member
את העיקרון של הפאזלים האלה

אני מכיר אבל יש כמה וכמה פאזלים של מורדילו שבכל אחד מהם התמונה שונה וכך גם אפשרויות המיון שלו לכן אני חוזר ואומר שתמונה הכרחית.

מממאיה35

New member
ניסיון לעזור

את יכולה להתחיל למיין את החלקים לפי הצורות שלהם, כשאת מנסה גם לשים אותם בכוון הנכון, ולהתחיל להרכיב לפי חלקים (בטן-לשון). הנה דוגמא למיון שלי בפאזל אחר. זה מתיש אבל כשממש ממש קשה ואי אפשר אחרת - אז זה הפתרון. וגם הרבה סבלנות, זה גם חלק מהפתרון (ראי בחתימה שלי..) אפשרות נוספת - לקחת חלק חלק, להסתכל בתמונה איפה הוא צריך להיות ולשים אותו במקום שלו. ככה לעבור חלק חלק, ושוב סבלנות נדרשת, בסוף החלקם מצטרפים זה לזה. ככה הרכבתי אני את המורידילו שלי (מצורף פה בתמונה) ואת הסימפסונים (תעשי חיפוש פה בפורום, יש הודעה שלי שמכילה תמונות של ההתקדמות והתמונות ימחישו). שיהיה בהצלחה. ואם תעלי תמונה של המורדילו אולי יהיה אפשר לתת עזרה יותר ספיציפית במיון ובהרכבה.

שיראחד

New member
מורדילו זה קשה...

הפאזלים של מורדילו ידועים כקשים כי הם מלאים פרטים קטנים ודומים ולכן לצערי, אין פתרון קסם... הטריק בפאזלים שכל החלקים בהם דומים הוא לאסף קבוצה של חלקים בגוון קרוב ולנסות ולהרכיב אותם עד שמתחבר משהו- ומניסיון- זה עובד, רק שיש "תקופת חימום"- כלומר, לוקח קצת זמן (לי בערך 20 דקות )עד שמתחברים חלקים לאט לאט... בהצלחה!

למעלה