אשמח לעצות

אשמח לעצות ../images/Emo222.gif

אני מעוניין למכור מוצר מסויים דרך האינטרנט ללקוחות דוברי אנגלית... אני מתכנן כרגע את האתר ומתחיל לעבוד על המוצר... איך אני מקבל את התשלום? איך משלמים על זה מס הכנסה? ומה לגבי מע"מ ? ומה לגבי ביטוח לאומי ? אשמח לקבל מייל של מישהו שעושה את זה בפועל.

Benkok

New member
קצת פוקוס לא יזיק...

איפה המוצר? יישלח ללקוח מישראל? האם יש לך איזה שהוא טייטל חוקי? (חברה, עוסק מורשה וכו') ועכשיו כמה תשובות...(כדי שלא תחשוב שיש לי רק שאלות...) קבלת תשלום - יש כמה אפשרויות עיקריות: 1. העברה בנקאית (מסורבל ואיטי) 2. סליקת כרטיסי אשראי און-ליין (מומלץ, למרות העמלות המטורפות...תבדוק עלויות ותעשה חשבון) 3. PAYPAL דרך האתר (תהיה לך בעיה למשוך את הכסף אבל יש חברות שמטפלות גם בזה) מע"מ - (מתבסס על ההנחה שהמוצר נשלח מישראל ללקוח) - עסקאות ייצוא פטורות ממע"מ בישראל. מס הכנסה - כמו שמשלמים על כל הכנסה (רשומה...). מגישים חשבוניות וקבלות ונותנים לאח הגדול את החלק שלו... ביטוח לאומי - לא הבנתי איך הוא קשור לנושא, אבל בתור תושב מדינת ישראל אתה מחוייב לשלם בט"ל. כאן נכנסת התשובה שלך לגבי הסטטוס החוקי בישראל...

אשמח לקבל המלצה ../images/Emo222.gif

אשמח לקבל המלצה על חברה שעוסקת בטיפול הכספי - או שיטת ה PAY PAL. או כל שיטת תשלום אחרת המקובלת.

Benkok

New member
אני פשוט יודע שזה קיים

כנס לפורום "יזמות וניהול עסק" ותעשה חיפוש לפי "סליקה און-ליין". תמצא שם הרבה שרשורים עם המון חומר בנושא, ובכלל הרבה תשובות לשאלות שהעלית בפנינו כאן.

duncken

New member
למה העברה בנקאית מסורבלת?

כיום ניתן לעשות זאת דרך הנט בקלות רבה. אם לקוחותיו הם עסקים אז זו תהיה דרך די טובה.

למעלה