אשמח לעצה....

joejoe268

New member
איך הגעת למסקנה הזו??

אני הטיפוס הכי לא לחוץ ומלחיץ שקיים. אני נותנת לו ספייס כי גם אני צריכה ספייס...
אין לי שום אובססיות ושום דבר- אבל אני לא מוכנה להתנהלות של קשר מאחורי הגב שלי- לא ביקשתי ממנו שיפסיק את הקשר איתה.
מאיפה הגעת למסקנה שאני לא ליידי ולא נשית? בחיי, אנשים כותבים היום הכל, העיקר להגיב.
משיחות שלנו- הוא טוען שהוא חרד רק מזה שלא יעמוד לו שוב, איך הגעת לזה שהוא חרד בגללי? יש לנו אהבה נפלאה ותקשורת מעולה ואנחנו מדברים בפתיחות וכנות על הכל. אנחנו חברים טובים וכשמטריד אותו משהו הוא פונה אליי ומשוחח איתי וגם הפוך.
לשכב כל יום מעיד על רצון להיות קרובים ומחוברים ואוהבים. על משיכה אחד כלפי השני (לפחות כך זה אצלנו).

joejoe268

New member
כמה שאת טועה....

אני לא הבעתי את זה בתור בעיה- הוא חש שזה בעיה.
אני אמרתי לו שמבחינתי, אפשר עכשיו לקחת את הזמן, כמה זמן שהוא צריך, כדי לעשות דברים אחרים, לבנות את הקשר בעוד תחומים.
גם אמרתי לו שזה לא מזיז לי ואני יודעת שהוא יהיה בסדר.
הוא,כן הוא כגבר, שלא מצליח לחוש זקפה, הוא מתוסכל וכואב ומרגיש שהוא לא גבר מספיק. ולי כואב לראות את הגבר שלי כך.
הוא העלה את הבעיה על סדר היום שלנו, כמו שכבר כתבתי, היו מקרים כאלה בעבר, שאפילו לא ייחסתי להם חשיבות.
אני בסך הכל רציתי לקבל עצה כיצד לנהוג איתו בסיטואציה הזו.
וכן, זה לא פשע לרצות לקיים יחסים עם הגבר שאני אוהבת. אולי את יכולה להסתפק בפחות (מעניין אם בעלך יכול)- אני רוצה לאהוב את הגבר שלי בכל מישור וכך גם הוא מרגיש.
אל תוציאי עליי את התסכולים שלך. את לא מכירה אותי ואין לך שום זכות לשפוט מי אני או מה אני משדרת לבן זוג שלי.
רובוט זה הדבר האחרון שהוא מרגיש בקשר שלנו.

joejoe268

New member
עזבי, אנחנו לא מתקשרות על אותו גל

אם לא הבנת, אז אני הנחתי לו. הוא זה שמעלה את זה וחש שזו בעיה.
טין לי ציפיות ממנו- הוא פשוט נהנה לשכב איתי ואני איתו.
זה לא שאני כל היום אחריו דורשת סקס- אני יוזמת והוא יוזם.
ולא, לא אמרתי שרידה במספר הפעמים היא ירידה באהבה.

joejoe268

New member
אשמח לעצה....

שלום,בן זוגי ואני נמצאים בפרק ב' שנינו, לשנינו ילדים מנישואים קודמים. נמצאים ביחד שנתיים.
עד לפני כשבועיים, יחסי המין בינינו היו נפלאים ומספקים (6 פעמים בשבוע יחסים מלאים וירידות ביום השביעי...)- יחסי מין מלאי רגש ותשוקה ותחושת חיבור נפלאה.
באופן כללי גם הזוגיות שלנו טובה מאוד, אפשר לספור על יש אחת את הפעמים שבהם רבנו- וגם אז, לרוב זה נעשה תוך כבוד הדדי ולא מגיע לצעקות ואיבוד שליטה.
לפני שבועיים היה לנו ריב כלשהו ( משהו שחוזר על עצמו ובעצם זה הדבר היחיד שאנחנו רבים עליו). התפייסנו והשלמנו וניסינו לחשו על פיתרון הולם.
הכל חזר לשגרה מלבד הסקס.
כמה ימים אחרי הריב לא הצליח לעמוד לו בכלל 0גם לא באוננות). אח"כ הוא הצליח באוננות אבל גם שם ה נפל באמצע. ואח"כ שוב לא הצליח בכלל. באמצע הצלחנו לקיים יחסים פעמיים- אבל זה היה ממש שונה מבד"כ- מהיר מאוד.
כשאני יורדת לו- זה נופל באמצע.
לטענתו- הבעיה הייתה קיימת עוד קודם רק החריפה (ואכן זה היה, פשוט לא ייחסתי לזה חשיבות).
שוחחתי איתו ושאלתי אם נשארו דברים רגשיים לא פתורים בינינו- והוא טוען שלא ושהוא פשוט בחרדה עכשיו אם יעמוד או לא יעמוד וזה כמו גלגל כזה...
אני אישה מאוד מינית, ולאחרונה מנסה קצת להדחיק את זה כדי לא לעורר לחץ אצלו- מפרגנת לו על דברים אחרים ובשיחות בנושא אומרת לו שאני בטוחה שהכל יסתדר וזה לא מפחית מהאהבה שלי אליו ומהתשוקה שלי אליו.
אבל זה כן מוריד לי את הביטחון....אני מרגישה פחות מושכת וצריכה יותר חיזוקים אחרים ממנו (שלא מגיעים כי הוא לא יודע שזה מה שאני צריכה...).
הוא טוען שמדובר בבעיה פיזית בלבד והוא מתישהו יילך לרופא. אני לא רוצה ללחוץ עליו, אבל בינתיים הוא לא בכיוון של אפילו לקבוע תור...
מה זה יכול להיות? איך אני צריכה להגיב ולעזור לו?

תודה רבה

כמה שאלות קטנות שנוכל להבין.

א. מה הגילאים שלכם (בערך...) ב.על מה היה הויכוח 'הגדול'? האם על נושאי סקס, או בגידות קנאיות ושאר עניני אהבה??? או שמא על הילדים?
אחד הדברים החמורים בריב הוא הפחד שזה לא יחזור. כלומר יתכן ובעלך כל כך מפחד שמה יצוץ ניצוץ של אותו נושא עליו התווכחתם והוא מרגיש נשרף בפנים עצמו. לדוגמא אמרת לו משהוא על הילד שלו הוא חוש ובטוח שהוא צודק, אלא שאת לא דיברת איתו יומיים או שעשית איתו ברוגז ליד מישהו, והוא התנצל וכדומה כי הוא אחרי הכל סוחב איתו את פצעי אהבה עם גרושתו ורוצה לחיות איתך טוב, אבל הלב שלו בוכה בפנים (כן גם גבר פגיע), והוא אפילו לא מעוניין לדבר על זה כי את "הצודקת". וזה משפיע גם ובעיקר על הדברים הנפשיים.
כמובן שיש צירוף מיקרים של לחץ דם גבוהה, או חוסר ויטמין B12. שמאוד משפיע, ולזה מספיק שאת תוציאי לו בדיקות דם מהרופא משפחה
אשמח אם תכתבי על מה הויכוח (את יכולה בבמסר) אני כעת לומדת בנושא ואשמח לשתף את ידיעותי.
תהני מכל רגע על מה שכן יש לך.

joejoe268

New member
ממש לא דומה

מעולם לא רבנו על הילדים ולא עשינו ברוגז ושאר עניינים כאלה- פשוט שנינו התבגרנו מהפרק א' שלנו...
זה יותר סיפור של מישהי שהיא ידידה טובה שלו, אבל אני הרגשתי ממנה תמיד סוג של כעס כלפיי וחוסר רצון אפילו להכיר אותי. זה מתבטא בכל מיני הערות מגעילות שהיא זורקת לי כשאנחנו נפגשות (וליד אנשים!), ובפרצופים שהיא עושה ועד למצב שהיא לא רוצה לדבר איתו אם אני נמצאת לידו (היא דואגת להתקשר אליו רק כשהיא יודעת שאני לא נמצאת) ובטח לא לבוא אלינו.
כששאלתי אותו לפשר העניין- הוא אמר לי שבעבר הם חשבו שיהיה בינהם משהו, אבל זה לא קרה היות והיא היתה נשואה (ועדיין...).
נוצר מצב שהיא אומרת לאנשים אחרים (אנחנו גרים במושב קטן) שהיא יודעת ממקור ראשון שהקשר שלנו לא אמיתי ורציני (ואני משוכנעת במאה אחוז שבן זוגי לא אמר לה דבר כזה), וכשהיא רואה אותי בגני הילדים, היא עושה פרצוף של נגעלת (ליד אנשים מהמושב) . אני רוצה להוסיף שאני עברתי לגור במושב הזה עם בן זוגי שהוא כבר גר כאן 5 שנים. אני מנסה למצוא חברים וחברות חדשים ולהשתלב וזה קצת לא נעים...
אז הריב הוא בד"כ בנושא שלה - והוא חוזר כל פעם שקורה משהו שקשור אליה.
אני לא ממש משתפת פעולה עם ההערות וההתנהגות שלה- אני פשוט מתעלמת וממשיכה כאילו כלום כי אני לא רוצה שנריב גם מהכיוון הזה...
ואני בתחילת שנות השלושים שלי ובן זוגי בתחילת שנות הארבעים שלו...

ג'ו ג'ו שלום

צר לי לקרוא את מצוקתך. מתוך פנייתך, קשה להבין האם הבעיה אכן פיזית. אם אכן היא כזו.....אז איך את מסבירה את השנתיים האחרונות שאתם יחד?! בעיה פיזית לא קורת יום אחד כרעם ביום בהיר. זה תהליך.
מעבר לזה, אם אכן הבעיה פיזית, האם יש אפשרות שבן זוגך נטל כדורים לזקפה על מנת לתפקד איתך בתדירות כזו גבוהה?
בן כמה הוא? האם חולה במחלה כלשהי? יתר לחץ דם? סכרת? ואחרות.... האם נוטל כדורים כלשהם באופן תדיר?
על מה רבתם? האם זה קשור למין?
האם את יכולה לשאול אותו לגבי הרופא או שאת חוששת מתגובתו?

עידן מיליצ'ר

joejoe268

New member
אני לא יודעת...

מה שאני יודעת זה שבודאות הוא לא נטל כדורים.
הבעיה היתה אבל במינון אחר- היו פעמים שהזקפה היתה יורדת באמצע קיום היחסים. לא ייחסתי לזה חשיבות- חשבתי שזה נורמלי וקורה.
עכשיו יש בעיה בכלל להגיע לזקפה, וגם היא מושגת, היא חלשה מאוד.
בנוסף, אתמול הוא תיאר חוסר חשק כללי, גם לסקס וגם לאוננות. הוא לא יודע אם זה נובע בגלל שלא מגיע לזקפה, או שמא בגלל שאין לו חשק, אין זקפה.
הוא בן 40 - לא לוקח כדורים. לא ברור אם יש בעיה רפואית כלשהי- לא עשה בדיקות כבר המון זמן. יש לציין שהוא קצת העלה במשקל לאחרונה. בבדיקות לפני שנה הייתה אנמיה. לקח תקופה קצרה ברזל והפסיק ולא נבדק מאז.
אני בעיקר חוששת להלחיץ אותו- אתמול הוא זרק "את בטח לא רוצה בן זוג לא מתפקד" ניסיתי להרגיע אותו והסברתי לו שאני כבר בחרתי אותו ואני מוכנה להתמודד עם הכל. המריבה לא קשורה למין- כתבתי על זה לאחת הבנות כאן ששאלה.
תודה רבה

למעלה