אשמח לעצה...

אשמח לעצה...../images/Emo4.gif

היי בננות! יש לי בעיה שאני אשמח אם תייעצו לי לגביה.... אני אפילו לא יודעת איך להתחיל...או מאיפה להתחיל.... לפני כשלוש שנים לערך הכרתי בחורה מדהימה, אחת האהבות הכי גדולות שהיו לי אי פעם...ואני לא מגזימה...ואני בן אדם מאוד ביקורתי שלא מתחברת לכל מראה,או לכל לסבית טיפוסית. בכל אופן הכרתי את בת זוגתי והיינו יחד שנתיים. אלה היו השנתיים הכי כפייות בחיי, איפה לא היינו ומה לא עשינו...מטיולים לנופשים והרפתקאות וצימרים ומה לא? בכל אופן יחד עם זאת היינו גם רבות המון היא הייתה מאוד קנאית והייתה מתעצבנת מכל שטות אפשרית שבקושי היה ניתן לשוחח איתה...ותמיד זה היה נפתר בסקס...מה שמאוד הפריע לי באופן אישי..כיום אנחנו נמצאות במצב שכבר שנה כמעט אנחנו לא יחד אבל מתראות אחד לכמה זמן לפעמים אחת לשבוע או שבועיים ולפעמים גם אחת לחודש ואתן בטח יודעות מהי המטרה...כלומר ישנה אהבה מטורפת ותשוקה ענקית בינינו ואם אני בטעות לא עונה לה לטלפון כי התקלחתי או הייתי בעבודה אז זה תחקירים מפה ועד הודעה חדשה למרות ואני שוב מדגישה למרות שאנחנו כבר שנה לא ביחד...כלומר זה להיות עם להרגיש בלי...זה כאילו אנחנו יחד,למרות שאנחנו בעצם מוגדרות שלא יחד... האהבה נשארה אותה אהבה, דין וחשבון לכל דבר, תשוקה מטורפת,סקס מדהים אבל מה? לא יחד!!! למה לא יחד? כי זה לא מסתדר אף על פי כל הניסיונות, ויותר מזה היא אפילו הרגישה כנראה מספיק פתוח איתי לספר לי שלפני חודש וחצי לערך היא הכירה מישהי סתם אחת לטענתה והן רק שכבו...ושהיא לא מרגישה אליה דבר ושהן כבר לא בקשר ושלי אישית אסור לעשות זאת חחחחח (המתים קמו לתחייה מרוב צחוק) למרות שמבחינתי היום אין לי בעייה לחזור אליה ולנסות לשקם הכל אני תמיד בעד אבל היא כבר לא מעוניינת וגם טוב לה הרי עם המצב כשבכל פעם שהיא לבד וקר לה וחסר לה...היא מתקשרת אליי יודעת על איזה נקודות ללחוץ ואני כמו גדולה מגיעה אליה תוך כמה דקות... זה מצב מעצבן וזה גם נורא תוקע...מבלי להצתנע יש לי המון הצעות אחרות כי אני נראת מעולה, נשית מצחיקה :) אבל כל אחת שאני מכירה נפגעת ממני כי אני די תקועה....ובגללה!!!! היום שבועיים עברו מאז ששוחחנו לאחרונה... מה לעשות??? האם להמשיך להיות חזקה ולא להתקשר אליה? כיצד להמשיך בחיי מבלי שהיא כל רגע תהיה שם?? אוף.... אני בטוחה שיש כמה שהזדהו איתי בסיפור, אשמח לעצה...(מתנצלת מראש על החפירה..) תודה, ושיהיה אחלה יום! :)

s c a l l y

New member
נורא פשוט ../images/Emo9.gif

את צריכה גמילה ממנה...
עבודה עצמית מרובה. מה לעשות... התשובה היא אך ורק אצלך וכל "עצה" שתקבלי פה לא באמת תעבוד אם לא תקבלי החלטה. אם טוב לך ונעים לך עם המפגשים פעם ב... אז תני לה הגדרה של "יזיזה" ותפסיקי להתלבט עם עצמך למה לא ביחד ולמה כן. ואם את רוצה מערכת יחסים "נורמלית", בריאה ומוגדרת, קבלי את אחת ההצעות שאת עטופה בהן והנה לך הליך הגמילה... מה את אומרת?

למעלה