אשמח לעזרתם...

מיכלוש10

New member
אשמח לעזרתם...

לבני בן ה-5 יש יומולדת בקרוב ואני רוצה לעשות איזה שהיא יצירה עם ילדים בגיל זה,, אני מתכוונת להזמין את הגן אלי, אשמח לרעיונות... (-: תודה ויום טוב

רעיונות ממליצה לך להיכנס למאמרים כאן בפורום ובטוחה שיש כאן המון רעיונות שיתאימו לך . . . אני אישית עשיתי בזמנו בגן של בנותיי -שבשבת והילדים מאד מאד נהנו . . . .העלתי כאן שלבי הכנה לשבשבת . . . אפשר לקנות בחנויות של כפר השעשועים מוצרי עץ הכל בדולר - למשל מחזיק מפתחות מעץ ולתת להם לצבוע בצבעי אקריל ,לעטר עם צבעי טוליפ . . . יש לקנות שם מעמד לעטים ועפרונות מעץ באותו מחיר ולתת להם לצבוע ולקשט עם מדבקות של עיטורים . . . אפשר להכין יצירות מפימו -חימר פולימרי , הכי קל ופשוט ונחמד . . .ליצור כדורים קטנים ולהכין מהם פרח ,באמצע כדור ומסביב כחמישה שישה כדורים ,להדק יחדיו בעדינות לאפות ,להדביק על מגנט לאחר אפייה . . . וללא קשר ,להכין מגנטים -אפשר מסול צבעוני , ומכל חומר שיש אפשר לקחת קרטון ביצוע ולצבוע בצבעי אקריל ולהדביק עליו אטבי כביסה קטנים טבעיים או צבועים וכן לעטר עם קישוטי סול צבעוניים מוכנים או קישטוי עץ מוכנים ומאחור להדביק מגנט . . . מזל טוב ובהצלחה . . . .

lorli

New member
כמו שאופל ציינה, במאמרים יש

המון רעיונות ופרוייקטים ואני בטוחה שתוכלי למצוא משהו מיוחד. בכל אופן אם תתני כיוון או חומר שממנו את רוצה ליצור נוכל להיות יותר מדוייקים בעזרה.

מיכלוש, איזה כיף לראותך גם כאן!../images/Emo23.gif

תשובות קיבלת ואין לי מה להוסיף- אז רק אגיד שאת מוזמנת להישאר פה כי יש לך המון מה לתרום לפורום וחוצמזה- ברוכה הבאה

למעלה