אשמח לעזרתכן...

ירדן435

New member
אשמח לעזרתכן...

היי...
ברצוני לשתף אתכן...אני בת 45...(לא לשפוט בבקשה !)
התחלתי במרץ השנה - מיד הופנתי ל IVF . עברתי 5 סבבים עם פרוטקול זהה. אסטרופם, מנפור אח"כ מנפור בשילוב ציטרוטיד...ולסיום אוביטרל. תמיכה - אנדומטרין.
מה דעתכן על הפרוטוקול מניסיונכן.

שנית, אני מעוניינת לנסות עוד פעם אחת IVF ולכן אשמח לקבל המלצות על רופא מומחה בתחום הפוריות לנשים בגילאי 45 ובעל ניסיון מוכח - באזור המרכז.
תודה

מנסה

פרוטוקול סטנדרטי.
לא מעבר לכך ...
רוצה לכתוב קצת מה עברת בין לבין? בדקת כל מה שצריך? מינונים? תןצאות של השאיבות ? היינו כמה ביציות את מצליח לייצר? כמה ההפריות? טיב ההפריות?

ירדן435

New member
תודה והוספת מידע

שלום רב,

הפרוטקול האחרון בשילוב עם דיקור סיני הניב 10 ביציות 7 הופרו - הוחזרו 4 עוברים. הפרוטוקול הרביע בשילוב דיקור הניב 7 ביציות - 3 הוחזרו.
בין טיפול אחד לשני לא עברתי כלום. קופת החולים דורשת 45 יום המתנה בין טיפול IVF אחד לשני. כל העוברים היו בגדלים של 8 תאים או 10 תאים. לרוב העוברים הוחזרו לרחם ביום השני או השלישי. מוקדם מידי ?
לא יודעת מעבר לכך.
כעת בודקת קרישיות...ויטמין די....ועוד בדיקות שככל הנראה לא נבדקו קודם. (הפנייה של ד"ר איתי בר חווה- אולם התור אליו מיועד לחודש מרץ 2017).
נ.ב התחלתי ליטול טיפול תרופתי לבלוטת התריס כדי שה - TSH יהיה קטן מ- 2.
לפני כל טיפול אני במצב מצויין ואחרי נטילת ההורמונים התוצאה עולה מעל ל 2.
אשמח לקבל מידע נוסף. ושוב תודה.

פרוטוקול טוב זה פרוטוקול שמשיג תוצאה

טובה. לכן בלי לדעת איך היו התוצאות קשה לדעת.. אם הפרוטוקול מניב ביצת/יות טובות אז הוא כנראה עובד..אם לא כדאי לנסות דברים אחרים. פרוטוקול אחר/תרומת ביציות.
בנות פה ימליצו לך על בר חווה. אבל מכיוון שהתורים אליו מאד רחוקים נראה לי שעדיף לך ללכת על מישהו יותר זמין. חבל לבזבז זמן.
בעל ניסיון מוכח..לא נראה לי זה התחום לבקש כזה דבר. אצל כל אחת זה אינדודואלי ותלוי בהרבה גורמים. מה שעובד בשביל אחת, לאו דווקא יעבוד אצל אחרת..לא חסר רופאים טובים, לדעתי כדאי לבחור את הזמין יותר כי הזמן אצלך הוא הפרמטר הכי בעייתי כרגע (אלא אם כן את בוחרת בתרומת ביציות)
בהצלחה!!!

ירדן435

New member
תודה והשלמת מידע

ראשית תודה....
אשמח אם תקראי את תגובתי לצילה...פירטתי את התוצאות של ההפריות.
נכון לרגע זה, בדיקות הדם שלי הכלליות וגם ההורמונליות תקינות.
יש לי תור לד"ר איתי בר חווה לחודש מרץ 2017.
נפגשתי עם פרופסור דור. שוקלת לנסות עוד IVF נוסף עימו. מה דעתך ?
האם את מכירה את המעבדה והצוות במדיקל סנטר בהרצליה ? אשמח לחוות דעתך ולכל מידע נוסף.
ושוב תודה.

פרופ דור מעולה!

אחלה רופא לכי אליו חבל על הזמן.
נשמע שמצב הביציות לא רע בכלל! החזרה ביום 2-3 זה הכי טוב. (אני נקלטתי מהחזרה ביום 2)
עשית היסטרוקופיה ובדקת שאין הדבקויות או משהו שיכול להפריע להשתרשות?
להמשיך לנסות. מצבך נשמע טוב. בהצלחה!!!

ירדן435

New member
ממש בקרוב...

היי...ממשקרובמקווה...
ראשית, פתחתי גוגל על מנת לקרוא מהי היסטרוקופיה. לא עברתי את הבדיקה וגם לא נבדקתי להידבקויות. ממה שהבנתי מפרופסור דור בגיל מאוחר המעטפת של הביצית המופרית מתעבה מאוד וקשה לעובר להשתחרר ממנה ולהשתרש ברחם לכן בחלק מהמקרים נוהגים לבצע הנצה hatching - מעין חור קטן כדי לאפשר לו לצאת (הרופא הקודם סרב לבצע זאת וגם טען שאין צורך בזריקות גסטון לתמיכה.)
יתכן שהרופא הקודם צדק. אני מרגישה צורך לנסות שוב פרוטוקול אחר.

הנצה זה בסיסי בגיל 40+

פרופ דור יעשה הנצה אני בטוחה..הנצה עושים ביום 3. אני מטופלת של ירושלמי שעובד איתו והוא עושה לי הנצה. (למרות שבטיפול הראשון והיחיד שנקלטתי הוחזר לי עובר יום 2 ללא הנצה שנקלט אבל הנצה מגדילה הסיכוי)

ירדן435

New member
תודה ממשבקרובמקווה

היי שוב...
מה דעתך על זריקות גסטון לתמיכה במקום אנדומטרין ?
שתי נשים שאני מכירה נקלטו להריון בזכות הגסטון ( אולי לא).
אחת אחרי 42 ואחת אחרי 43 . ואצל הראשונה זה היה אחרי 8 IVF - בטיפול האחרון ממש כאשר היא התעקשה עם הרופא על גסטון למרות שהוא מבחינתו טען כמו מרבית הרופאים שאין הבדל משמעותי בין השניים.
אני לא ותיקה בפורום... אשמח לדעת האם יש אפשרות לקבל תרופות מנשים אחרות שכבר לא צריכות יותר ? כאמור, אני במימון פרטי כעת.
ושוב תודה רבה על התמיכה וההקשבה.

לא התנסתי בגסטון..

אז אין לי מושג. אני על אנדומטרין. תשאלי את דור..אני הייתי סומכת על דעתו.
לגבי תרופות - תעשי פוסט נפרד. בהחלט עוזרים עם זה. הבנות פה יכוונו אותך. יכול להיות שיש לזה פורום נפרד גם.. אני יודעת שאמורה להיות קבוצה בפייסבוק ..לא זוכרת את שמה.

למעלה