אשמח לעזרתכן

דנה44442

New member
אשמח לעזרתכן

היי
אשמח להמלצות מבין הרופאים שהומלצו לי\
אני בת 39, אחרי שמונה סבבים (מתוכם 3 הזרעות), עם אנדומטריוזיס, אדנומיוזיס וחצוצרה עם סתימה מכנית, ואחרי הפלה וכימי.
אני לא מעוניינת להמשיך ב-ivf (ההורמונים גם ככה לא משפיעים עלי) אבל כן רוצה לדעת מה האופציות שלנו.
המליצו לי או על אליצור, לב-רן, זיידמן או שוקי דור
אשמח להמלצות מכן

הייתי כבר אצל בר חווה ואני מטופלת מאוד לא מרוצה שלו...

עד שיענו לך אחרות..

אליצור- הייתי אצלו רק בציבורי ולא פרטי. יש לי 2 חברות שהיו אצלו בפרטי. אחת מהן הצליחה על הסבב IVF הראשון. השניה נכנסה להריון ללא IVF. הוא מקבים ולבבי. לפחות זו ההתרשמות שלי מהיחס שנתן לנו. חברה שלי חושבת אחרת.. אך היא עדיין ממליצה עליו בפה מלא. התרשמות אישית שלי.. הוא מקסים ונותן יחס הכי אישי שאפשר למטופלות בפרטי, אך הוא לא מהקליברים הרציניים. אם צריך הרבה יצירתיות אצלך, הוא לא נחשב לאחד כזה.. מצד שני, בהרבה מקרים יחס אישי זה לא פחות חשוב.
זידמן- לא הייתי אצלו בפרטי. אפילו לא בטוחה שפגשתי אותו.. למרות שאם מבינה נכון את המסמכים משיבא, הוא עשה לי שאיבה... בכל מקרה שמעתי עליו המון המון דברים טובים, ומאוד התלבטתי בזמנו בינו לבין בר חוה (בסוף החלטתי בר חוה, אך זו לא הייתה החלטה פשוטה).
דוד לב-רן- הייתי אצלו בפרטי בתחילת הדרך (לפני כמעט 4 שנים, לפני שעברנו לציבורי ואכ שוב לפרטי), אישית אצלנו הוא עשה טעויות ממה שמבינה ופיספס דברים (הרבה הזרעות על בסיס טבעי למישהי שהביוץ שלה לא תקין, והזרע עם מדדים גרועים). הוא היה מאוד לבבי אך אמר לנו מה שרצינו לשמוע ולא את המציאות כפי שהיא.
ואת הרביעי שרשמת.. לא מכירה...
&nbsp
&nbsp

דנה44442

New member
זאת אומרת שהכי טוב זיידמן?

כי דווקא קראתי עליו שהוא מאוד מיושן

לא שללתי את אליצור

רק אומרת שהוא לא נחשב למישהו שהולכים אליו כשצריך הרבה יצירתיות (להבדיל מבר חוה), מה כיוון ההפוך הוא נותן ליווי ויחס מאוד אישי (גם להבדיל מאצל בר חוה).
לגבי זה שזידמן נחשב למיושן.. לא יודעת להגיב. כמו שאמרתי לא היינו אצלו (מעבר לשאיבה) ומה שיודעת עליו זה רק מסקר שוק שעשיתי בזמנו (והוא ובר חוה היו בטופ הרשימה, עם כל זה ששניהם בהחלט שונים לגמרי זה מזה). אגב.. מה שהכריע אצלי לטובת בר חוה היה דווקא העובדה שהיתה ברורה לי דעתו לגבי מיון זרע, לגבי זידמן לא הייתי בטוחה אם הוא יזרום איתנו. ממה שרשמו פה בנות הוא פחות מתייחס לזה.
&nbsp
אני זוכרת שהיו פה כמה פעמים התייחסויות לגבי רופאים שהמחקר וההתמחות שלהם היו באנדו. שווה לשקול ללכת למישהו כזה.
נשמע שהמקרה שלכם לא טרוויאלי וממש חשוב שתיהי בידיים הנכונות.
בהצלחה !!

אמאלוסי

New member
...

מתוף 4 שאת כתבת הייתי רק אצל זיידמן. הוא מקסים ולבבי, לשתי נשים ממעגל מאוד קרוב אלי יש ילדים "ממנו", אבל (דעתי אישית בלבד), הוא לא לבעיות מאוד רציוניות. הייתי אצלו בהתיעצות והוא רצה לעשות הזרעות (עם מורפולוגיה 0 ואחרי הפלות).

דנה44442

New member
זה מה שקראתי עליו...

מקווה שיהיו עוד בנות עם נסיונות מהרופאים הנוספים

acka

New member
ממה שאני מכירה

כמדומני לאליצור יש יחסית הרבה נסיון עם אנדומטרין. הוא עובד צמוד עם סוריאנו במרפאה בתל השומר.
אני טופלתי אצל זיידמן.הייתי מאוד מרוצה והרגשתי שהושקעו הרבה מחשבה ויצירתיות בבעיה הספציפית שלי.
מאוד הרשים אותי שכשדברים הסתבכו ואושפזתי (פעמיים הצלחתי) הוא התקשר אליי כל יומיים לבדוק את שלומי, הציע לי להגיע לבדיקה אצלו כשחששתי וכו'
חברה שלי לא הייתה מרוצה משוקי דור.
&nbsp

למעלה