אשמח לעזרתכם.

אשמח לעזרתכם.

האם ניתן לאבחן ילד הלוקה בטוראט בגיל 4,ושלושה חדשים,ואם יש קישור למאמר,או כל חומר בנושא אודה לכם מאד.

כן ניתן לאבחן בגיל 4

בע"ה אין לי קישור או מאמר אבלכן ניתן לאבחן גם בגיל 4 גילאי האבחון הן מגיל3-16

תודה אלין יקרה,אשמח אם מישהו

יוכל לבסס זאת במאמר או הפניה למקור מוסמך. שוב תודה אלין וכל טוב לך.

מקור מוסמך:

היח' להפרעות בתנועה בבתיה"ח. (לדוגמא בשערי-צדק או בשניידר, אבל יש בעוד בתי"ח). תתקשרי לשם ותשאלי אם ניתן להגיע לאבחון עם ילד בגיל זה. ידוע לי על כותבת אחת בפורום לפחות, שבנה אובחן סביב גיל 4 או פחות מזה. אולי היא תשיב לך היכן הוא אובחן.

שביק

New member
חברתך מוזמנת ליצור אתי קשר טלפוני

על מנת שאוכל לעזור לה. הטל' שלי אתן לך במסר.

שביק

New member
יש אפשרות של איבחון בגילאים צעירים

מאד. הצעיר ביותר שאובחן עד היום שידוע הוא בגיל שנתיים וחצי. ניתן לאבחן כאשר הסימנים והמאפיינים העונים לקריטריונים. אין לי סימוכין בכתב. אך שמעתי בעת הרצאה ביום עיון לרופאים. יש קישור למרכזים רפואיים בראש העמוד. כמו-כן ניתן לפנות למרפאה להתפ' הילד בתל-השומר המאבחנת ומטפלת בזאטוטים בגילאים הללו. מאחלת בריאות טובה והלחה! משביק

../images/Emo140.gif-תודה ענקית לשביק-על היענות

מהירה לפנייתי,שיחה מקיפה בטל',שהבהירה לי כיוונים ודרכים על-מנת שאוכל להושיט יד לחברה השרויה במצוקה. שוב,תודה לך שביק מעמקי ליבי,והלוואי והמידע שמסרת לי יאפשר לי לעזור ביעילות רבה. עשית לי סדר בראש,"פיזרת את ענני הערפל"-ועל כך תבורכי. הרבה בריאות.

ש ל י ק

New member
אכן שביק גדולה מהחיים!

ושמחה לראותך גם כאן
בהצלחה לחברתך

שביק

New member
תודה חתולה על מילותייך החמות

שמחה לעזור. בהצלחה!!!! שביק

yasha31

New member
הבן שלי

שהוא עכשיו בן 7.5 אוטוטו, הראה סימנים של טוראט כבר בגיל 3 ואבחנו אותו בגיל 5. לדעתי היה אפשר כבר קודם. הסימנים היו כל כך ברורים. אנחנו פשוט לא ידענו לאיזה כיוון ללכת.

לדעתי, קשה לקבל אבחנה מבדלת בגיל כה

צעיר - מה גם, שידוע כי 20% מהילדים סובלים מטיקים חולפים בשלב כזה או אחר בהתפתחות שלהם. חוץ מזה - יש גם מספיק הפרעות התפתחותיות שמתלווים אליהן טיקים שיכולים להטעות לכיוון אבחנה של טוראט. לכן, אני חושבת שהכי טוב לפנות כמה שיותר מהר לאחד מהמכונים להתפתחות הילד ולהתחיל במעקב. אם יסתבר שזה טוראט - הם בטוח ידעו לאבחן את זה בהתפתחות הילד. ואם זה לא טוראט - אז, יש להם הכלים גם לעקוב ולתת אבחנה לגבי הפרעות אחרות/ דומות. בהצלחה!

חתולה ישנונית ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני שמחה ששביק עזרה לך קצת...ואת יכולה בהחלט להמליץ לחברתך להיכנס ולקרוא גם כן.

תודה,שביק עזרה המון,וחברתי במצב

די "שביר",אם לא גרוע מזה..אני ועוד חברה מנסות לשכנעה לטפל בעצמה. תודה לכולכם.

למעלה