אשמח לעזרתכם

perhay

New member
העניין הסתדר!

רציתי לעשות צילום מסך וראיתי שהורידו לי את החסימה.

shoosh2607

Member
מנהל
תודה על העדכון

perhay

New member
אשמח לעזרתכם

שלום רב
לפני כיומיים מישהי מאד אמינה, אישיות מפורסמת תייגה אותי בלינק ששלחה. מכיוון שהייתה שם תגובה עניינית, זה לא עורר אצלי שום חשד והחלטתי לפתוח את הסרטון ששערתי שקשור לתחום עבודתה של אותה אשה.
לצערי, נפלתי קרבן. אני משערת שגם היא נפלה קרבן והתברר שמדובר בוירוס שהתפשט כשדה קוצים והגיע להרבה מחברי הוירטואלים.
עכשיו אני כותבת לכם לא מאותו מחשב שממנו פתחתי את הלינק.
אני התנצלתי פומבית, אבל שום דבר לא עזר. עכשיו אני חסומה בפייסבוק. לא יכולה בכלל להכנס. הציעו לי תוכנה לנקות את הנזק שנגרם והפעלתי אותה אבל עדיין מצבי לא השתנה. אני אשה מבוגרת, תמיד השתמשתי בפייסבוק בדרכים רגילות, אף פעם לא העליתי סרטונים מזיקים. מה אני צריכה לעשות שיורידו לי את החסימה? למי פונים? לא ניסיתי לפתוח פייסבוק במחשבים אחרים. אשמח לתשובתכם המנוסה,. תודה מראש.

perhay

New member
מסתבר ששמחתי לפני הזמן!

נהניתי מפייסבוק כמה שניות ואחר כך העניין חזר לקדמותו.
כשאני מנסה להכנס השם שלי והאימייל שלי כתובים על רקע צהוב. כשאני מנסה להתחבר מופיע שיש תוכנה זדונית ומציעים לי
תוכנה לנקות אותה. אני עוברת את כל התהליך ועדיין לא יכולה להכנס. אולי אהיה בעונש עוד כמה ימים.
ראיתי באיזה מקום אפשרות לכתוב להם מייל. עוד לא ניסיתי כי חשבתי שזה הסתדר. יתכן שאני אנסה בימים הקרובים.
אני לא כל כך כותבת בפייסבוק אבל נהנית לקרוא דברים יפים שמשתפים חברים שלי. לא ידעתי שכל כך התרגלתי לרשת החברתית הזאת.

למעלה