אשמח לעזרתכם....

אשמח לעזרתכם....

לא מזמן שמעתי על המקצוע "קידום אתרים" והנה לאחר חיפוש הגעתי אליכם.... בודקת אופציה לעשות הסבת מקצוע, או לפחות להוסיף לי תחום ידע שאוכל להתפרנס ממנו וכך הגעתי לקידום אתרים" ועכשיו לשאלה, האם צריך באמת ללמוד את המקצוע במכללות או שניתן ללמוד על זה דרך הרשת? האם יש עבודה בתחום, או שמא אמצא את עצמי אחרי לימודים חורשת את השוק ולא מוצאת עבודה? תודה לעונים

seostar

New member
ניתן ללמוד דרך הרשת

עבודה בתחום - שוק העבודה הישראלי בעייתי בכל תחום ככה שקידום אתרים לא ממש שונה מהבחינה הזאתי. בכל אופן כדי להתפרנס מזה כמו שצריך כדאי להיות עצמאים ואפילו להתמקד בחו"ל. בהצלחה :)

itaiy111

New member
תשובה

ממליץ לך כן לעשות קורס בסיסי בקידום אתרים ולהתחיל לקדם אתר בחינם של חברים על מנת שתקבלי נסיון ...

אור841

New member
קידום אתרים -לימוד דרך קורס

הי סוף סוף אמא, גילוי נאות, אני נציגת ג'ון ברייס הדרכה. בהמשך לשאלתך, המידע אכן קיים ברשת, אך לא כולו. כמו כן, חלק מהליך הלימוד כולל אינטראקציות בין המשתתפים ומול המרצה וכן את היתרון של ריכוז חומר לימודי-יישומי בצורה מאוד אינטנסיבית ויעילה, כך שזמן הלימוד מתקצר. קיימות בישראל מספר חברות קידום אתרים המציעות קורסים ולימודים שמטרתם לתת למשתתפים כלים לשיווק באינטרנט ו – SEO. קורס קידום אתרים, למעשה, יאפשר גם לבעלי עסקים קטנים ובינוניים ללא תקציב שיווק עבה ליהנות מנוכחות בתוצאות החיפוש של גוגל ,המטרה: לייצר תנועת גולשים איכותית באתר ולהרחיב את מעגל הלקוחות או הצרכנים. לימוד השיטות והתיאוריות חשוב לצורך כך, והוא זה שיוצר עבודה איכותית בסופו של דבר. מבחינת מציאת עבודה ותעסוקה בתחום - בוגרי קורס קידום אתרים מוכשרים להקמה ולניהול תוכניות שיווק וקידום אתרים באופן יעיל ומקצועי (100 שעות אקדמאיות). הבוגרים נחשפים לשיטות קידום אתרים מתקדמות ולומדים להכיר את הכלים והשיטות המובילים כיום בתחום, תוך ניצול האפשרויות לחיסכון כלכלי ולמינוף אתר האינטרנט כמקור הכנסות וידע לארגון. אנו מריצים את הקורס מעל 3 שנים באופן מקצועי ועד היום הוכשרו מעל 350 בוגרים, המהווים את עמוד התווך של התחום בארץ. מנהלו האקדמי ומפתח הקורס בחברתנו הוא מומחה מוסמך מטעם גוגל. אשמח לסייע בכל שאלה. בהצלחה.

אני66

New member
תשובה

גם אני למען הגילוי הנעות מלמד קידום אתרים. אני חושב שהקורסים המוצאים ברשת מעניקים בסיס רחב וידע שחסר מלמידה עצמאית מהסיבה הפשוטה שנוצר סלט מרוב טכניקות ושייטות קידום. במידה ואת תושבת הצפון אני מאמין שתמצאי את הקורס שלנו מתאים. פרטים על קורס קידום תמצאי בקישור בהצלחה

seoprocedo

New member
קידום אתרים כמקצוע

אני ממליץ לך ללמוד דרך הרשת בצורה הבאה : ספרים מאמרים בלוגים פורומים מקצועיים מומלץ מאוד רקע תכנות : HTML CSS JAVA SCRIPT PHP מקדם צריך להבין אינטרנט , לחית ולנשום אינטרנט.הליבה של המקוצע היא ליצתור תנועת גולשים איכותית לאורך זמן ! אני לא מאמין בקורסים שמציעים כי מודבר בתחום תחרותי מאוד. הקורסים ילמדו את הבסיס - אבל גם ספר ויש כאלו יעשו לך סדר בכל התחום ! זהו תחום מאוד דינאמי וקחי בחשבון שתצטרכי ללמוד הרבה דברים לבד.

למעלה