אשמח לעזרתכם

אשמח לעזרתכם

. האם יש בפנג שוואי חוץ מסמלים שונים גם ברכות מיוחדות? למשל: ברכת הבית, ברכה לזוגיות והרמוניה, ברכה להצלחת העסק? אני מתכוונת ממש לטקסט כתוב, יש דבר כזה? אחותי ובן זוגה עוברים לדירה שכורה אחרי תקופה לא קלה שעברו בדירה שכורה קודמת. מה הדרך הכי נכונה לטהר את הבית לפני כניסתם? אני ללא זוגיות רצינית כבר ארבע שנים ומאוד רוצה לזמן זוגיות אמיתית ונכונה לחיי. חדר שינה מסודר, תמונה של זוג שמדבר אלי ומקרין עבורי בדיוק את הזוגיות שהייתי רוצה, יש עוד משהו שיכול לזמן זוגיות? תודה רבה

דנה A

New member
סימבולים

שלום לך, ברוכה הבאה לפורום, אני אעשה מעט סדר בנושא הסמבולים והפנג שואי ברשותך, הפנג שואי מתחקה אחר זרימת הצ'י, בעזרת הפנג שואי אנו למדים על אופן השפעת הצ'י על חיינו ובעזרת ידע זה אנו בעצם למדים את הפוטנציאל הקיים בביתנו ובעזרתו אנו יכולים לחזק תחומי חיים מסוימים באופן כזה שנמקם מיטה, שולחן עבודה, דלת, חלון, מיקומי אש וכן הלאה במיקומים התומכים בתחומי החיים השונים שלנו, במיקומים בעלי איפיון חיובי, זמין ומבורך ובמיקומים השליליים נמנע מהפעלתם בראשונה, נמנע ממיקום מיטה או כל ניצול המקום למטרות החשובות לנו. הסימבולים, הסמלים, הפסלים וכן הלאה מקורם המוכרים כיום כפסלי-פנג-שואי למעשה מקורם בתרבות הסינית, הם אינם "פנג שואי". אנו משתמשים בסימבולים שונים משום השפעתם עלינו, היות ולסמבולים ישנה השפעה חזקה ומשמעותית ביותר על מודעות האדם, "מזל האדם" עפי' הקוסמולוגיה הסינית, משום החשיבות הזו ישנו שימוש רב בסימבולים בתחום הפנג שואי בשילוב בחירת המיקום - האסטרטגי עפי' מפת הבית. ברכות לבית או לעסק ניתן בהחלט למצוא גם בתרבות הסינית ולהשתמש בהם בביתנו, ניתן גם להשתמש בברכות "משלנו" שלעיתים בעלות משמעות רבה יותר בעיננו למשל ברכת הבית בכניסה לבית, או המזוזה שהנה בעלת כוח הגנה רב ובדיקת תקינותה, ספר תהילים, צירופי אותיות שונות מן הקבלה. טיהור הטוב ביותר בעת כניסה לבית חדש הנו בעזרת "בכור" ניתן לרכשו בחנויות תבלינים שונות. לאחר ניקוי הבית לעבור בכל הבית, בכל חדר ובכל פינה בעזרת עשן הבכור לטהר את מרחב הדירה. בנושא זוגיות ישנם חיזוקים והפעלות שונות - באופן כללי תוכלי לקרוא על כך במאמרים באתרי, קישור למטה בחתימה, ישנה נוסחת פריחת האפרסק הסינית עפי' שנת הלידה, שימוש בסימבולים המסמלים זוגיות, שימוש במודעות ליצור שינוי פנימי ובדיקת החשיבה האישית בתחום הזוגי. המון הצלחה דנה

למעלה