אשמח לעזרה

Revili

New member
משחה לפטריה

דקטרין אורל ג'ל מיועדת למריחה בפה התינוק במקרה של פטריה, היא פחות מתאימה לטיפול בפיטמה. יש משחות מתאימות יותר לפטמות כמו - דקטרין. בכל מקרה, סביר שרופא ירשום את המשחה המתאימה.

דרי 1

New member
אשמח לעזרה

בתי בת שלושה חודשים,היום הפטמה החלה לכאוב לי וגיליתי קצת אדמומיות רק על הפטמה לא על העטרה, זה כואב גם בהנקה וגם אחריה.יכול להיות שזו פטריה?כדאי לגשת לרופא?

יכול להיות שזו פטריה?

It sounds like pitria. Did either you or your baby get antibiotics since the birth? Did you have vaginal pitria during the pregnancy? Did your baby use a pacifier ever? Is your baby at home with you or in daycare? If you answered "yes" to any of these questions, then this increases the chance that it is pitria, and you need to see your family doctor to get treatment for both you and the baby.​

אניני2

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gifתרומההההההההההה!

לפני שאני זורקת כי המקפיא מתפוצץ...יש לי חלב אם לתרום!

אניני2

New member
הייתי שואבת 200 300 ביום ומקפיאה, כמעט

ולא משתמשת..נוצר לי סטוק יפה ומכובד. הילדה אוכלת מוצקים, ובקבוק מטרנה אחד.וחבל לי לזרוק... מי רוצה?

אפרת_ח

New member
בחיי שאני לא מבינה אותך

כזה סטוק יפה, והילדה אוכלת ג'אנק-פוד
(לוקחים מזון בסיסי, מעבדים עד צאת נשמתו, מוסיפים שמן דקלים ומולטיויטמין - זה ג'אנק פוד) בכלאופן בדיוק מישהי מחפשת תרומה בפורום 317.

אניני2

New member
גאנק פוד....?היא אוכלת מוצקים כל

כך יפה....טפו טפו טפו...בקבוק מטרנה אחד ביום זה לא נורא.

אפרת_ח

New member
מטרנה זה ג'אנק פוד ../images/Emo13.gif לא נורא בכלל

אבל למה לתת אותו כשיש לך אוכל טוב במקפיא?

אניני2

New member
כי הפסקתי לשאוב, זהו סטוק הנשאר, והיא התחילה

מקבלת את הבקבוק הבודד הזה, וחבחינת כמויות קל יותר לשלוט בזה כרגע, ומכיוון שהפסקתי לשאוב הסטוק היה ניגמר בכל מקרה. אז פשוטסיימנו עם זה , ובדיוק היתה הודעה הודעה של היתינוקת שהוריה נהרגו כשסיימתי להיניק וביקשו תרומה אז החלטת י לתרום את זה . ולא חזרו אליי מאז...ואני משתגעת אם אצטרך לזרוק את זה.

אפרת_ח

New member
הכי נכון לתת את זה לבת שלך

אבל אם את נחושה לתרום, כמו שאמרתי יש מישהי שמחפשת בפורום הנקה 317.

למעלה