אשמח לעזרה

little mom

New member
אשמח לעזרה

אני מעוניינת לדעת האם לפי כתב ידי תוכלו בבקשה לסייע לי בכיוון באזור המקצועי. כלומר, מה כדאי לי ללמוד/ לעבוד... אשמח לכל תגובה. בת 26, כותבת ביד ימין.

pumiki25

New member
בקצרה...

(ומכיוון שאני עדיין מתמחה, אשמח אם יאשרו לי האחרים או יתקנו!) בעיני, מה שבולט בכתב היד שלך הוא הרגש, מידת הרגישות, והחישה. את מצטיירת לי כטיפוס עדין, חם, חברתי ומעניק, מישהי שמעניקה חשיבות לאסתטיקה והופעה, אינטואטיבית, יצירתית ובעלת חוש לאומנות. אני חושבת שהשילוב בין יכולת ההענקה, החום והחברתיות והנטייה היצירתית יוכלו לשמש אותך במקצועות של הדרכה (ילדים?) ויצירה - אולי מקצועי טיפולי? מסיימת כאן, במידה ומקשקשת

TIME4U

New member
היי מיקי וליטל

מיקי בזכותך קבלתי אומץ לנסות לשער את הפרשנות (זו הפעם ראשונה שאני מנסה על כתב של אורח/ת בפורום). ליטל- אני רק מתלמדת ועדיין רק בתחילת הדרך, אז אנא קחי את דבריי בערבון מוגבל. עם כל זה שהכתב קטן ומהיר, יש בו הרבה תנודיות , גם בגודל הכתב, גם בזווית, גם בכיוון השורה, ישנם המון פלישת מאזור אמצע מעלה ומטה, יש אותיות חוטיות ויש טשטוש בקריאות, כמו כן הקשתות הקעורות לא מתעגלות בטבעיות ברובן, יש גם שבירת קו וצורה מאולצת,יש קיצורים בקווים המסיימים , ויש סיומים שיפודיים פורצים, יש הרבה צפיפות ויש גם ספונטאנית, גם ברווחים בתוך מילה יש תנודיות, יש גם הקטנות בסיום מילה , אליפסות עומדות ואותיות בזוית קהה. אני לא בטוחה שתהיה לה סבלנות לעבודה בתחום הטיפולי או להדרכה.

little mom

New member
לא הבנתי...

קודם כל, תודה. שנית, מדברייך הבנתי מה קורה בכתב שלי אך לא הבנתי מה זה אומר. הסבת את תשומת ליבי לתופעות שמתקיימות בכתב ידי אך ללא פירוש מה זה אומר. אשמח לעוד תגובות ולפירוש יותר מורחב. והאמת, הכיוון הטיפולי הוא הנושא שאני רוצה לעסוק בו. בעבר, רציתי לעסוק בטיפול בעזרת בע"ח וכעת בעקבות השינוי בחיי, אני רוצה ללמוד טיפול בכל מה שקשור בנשים לפני ואחרי לידה. ההתלבטות שלי היא בין התחום הזה שמעניין אותי לתחום ההנה"ח והאדמינסטרטיבי שבו התנסתי ואני טובה בו והוא זורם לי אך ללא סיפוק ממשי..... סליחה אם זה ארוך מידי אבל, שוב תודה.... ליטל

TIME4U

New member
היי ליטל

בקשר לתופעות שציינתי בכתב- זה היה יותר לחברי הפורום, סימנים שעשויים להצדיק את חוסר הסבלנות להדרכה בעיקר. רואים אצלך המון מרץ, תנופיות, ורצון להיות בחברת אנשים- עושה רושם שעבודה עם אנשים תתאים לך ותביא לך המון סיפוק, נראה שזה צריך להיות משהו מאתגר , יצירתי ומקורי,משהו שאת יכולה להניב ממנו תוצאות מהירות, יש גם משהו בכיוון הייצוגי שמתאים לך, בקשר למידת הסבלנות שלך- את צריכה לחשוב על זה וכמה את מסוגלת. מעבר לזה, לא התעמקתי בכתב, נראה שיש לך המון כישורים ויכולות נוספות. אני מצטערת שלא יכולה לתת בשלב זה מעבר, ומקווה שתקבלי תגובות נוספות.

למעלה