אשמח לעזרה

אשמח לעזרה

היי לכולם, אשמח לעזרתכם.

עשיתי תואר ראשון במדעי המדינה מתוך כוונה להמשיך לעבודה במשרד החוץ. לקראת סוף התואר הבנתי שזה לא הכיוון התעסוקתי שבו אני מעוניינת להמשיך אך סיימתי את התואר בכל מקרה.
מכיוון שלא ידעתי לאן מועדות פניי החלטתי לעבור ללונדון ולעבוד שם בביטחון אלעל בשביל החוויה, וחשבתי שאולי זה יפקס אותי קצת.
עבדתי שם כ3 שנים ואף בשנה+ האחרונים הייתי "בכירה" (לאחר שעברתי מבחנים במכוני השמה וקורס) שזה אומר שהייתי ראש צוות/מנהלת משמרת. העבודה כללה בתוכה ניהול צוות של כ22 עובדים, עבודה תחת לחץ, ניהול מצבים. השכר שהשתכרתי היה בסביבות ה12 אלף.

עכשיו חזרתי לארץ ואני מחפשת עבודה ואני לא מצליחה למצוא כיוון. אני מעיינת במודעות דרושים ושום דבר לא באמת מדבר אליי. שלחתי קו"ח לכמה וכמה משרות ואף טילפנו אליי בחזרה, אך כשמגיעים לדבר על השכר, השכר שהם מציעים הוא נמוך ביותר בין ה5000-6000 ש"ח.
אני מעוניינת לבנות את חיי מחדש פה בישראל והשכר הזה לא יאפשר לי להתקיים בכבוד.

אני לא נעולה על משרה מסוג מסויים, אני רוצה שהעבודה לא תהיה במשמרות, ושהשכר יהיה בסביבות ה7000 נטו. האם יש חיה כזאת? איך אני יכולה למצוא משרה כזו?

תודה רבה לכל המשיבים,
מעין

הי מעין

בטח שאפשרי למצוא משרה שתיתן לך מחייה והשתכרות טובה
אך אני כן מעוניינת להראות לך כיוון
שהוא שחשוב קודם כל להבין מה הכיוון שלך:)
כלומר להבין מה מעניין אותך היכן את רוצה להתפתח היכן את רואה את עצמך עוד 10 שנים
מה היכולות שיש לך ולהבין מה הדרך שלך
ברגע שיש את המידע הזה אז גם הדרך תהייה ברורה יותר
ואם יציעו לך משרה בשכר נמוך יותר אך תראי שזה זמני אך היא מעניינת ומשם עם השנים תתפתחי ותשתכרי יותר טוב
או אולי אפילו יתפתחו בך רעיונות יצירתיים להשתכרות גבוהה יותר ממקום זה
אז יהיה לך קל יותר לבחור בה.

שנית נשמע שיש לך ניסיון ניהולי ואני מאמינה שאפשר להגיע איתו למשרות עם שכר יותר טוב
אך שוב
כרגע זה נשמע שאת מחפשת קודם להבין מה את רוצה?

מוזמנת לשתף מה עולה לך
בהצלחה!
אפרת

למעלה