אשמח לעזרה

almonit22

New member
אשמח לעזרה

גובה 1.69 שוקלת 50 קג ומרגישה שיש לי להוריד איזה 2-3 קג למרות שברור שאני רזה ואף מאוד- גם כולם אומרים אבל לא מרגישה ככה מבפנים
איך אהיה שלמה עם עצמי ?
נמאס לי לאכול את הסרטים האלה - כבר אין לי כח

למה פנית לפורום שמנות ויפות?

לדעתי, אפילו לפי טבלאות משקל את רזה,
את כמעט 170, תתלבשי בבגדים שמבליטים נכון את יתרונות ומטשטשים חסרונות
אולי הבעיה שלך היא שאת מאמינה שיש "אמת"
יקירתי אנחנו חים בעולם של פיקציות ואשליות
תקחי קורס תדמית /עיצוב /אסרטיביות,
זה יעזור לך יותר מפסיכיאטר...! (ואגב טיפול פסיכולוגי זה דבר נפלא ללא קשר.../ האפשרות להקדיש זמן לרפלקסיה וחשיבה על משמעות חיינו..)

בנות - נא להרגיע ולא להתייחס אליה בזלזול!

חוסר בטחון עצמי בגלל מראה ובעיות בדימוי גוף לא קשורות למשקל. יש נשים רזות שירגישו רע מכל שבריר גרם שהן יעלו במשקל - ויש נשים שמנות שישקלו משקל תלת ספרתי וירגישו עם עצמן נהדר בגלל שהן בטוחות בעצמן. ופורום "שמנות ויפות" הוא בית להרבה נשים ובנות שרוצות לשפר את הדימוי העצמי שלהן, ואנחנו לא בודקות פה משקל בכניסה.

נכון, טיפול פסיכולוגי יכול לעזור. אבל אפשר לקרוא באינטרנט על הנושא - ובין השאר לקרוא פה פשוט הודעות של משתתפות כדי ללמוד איך לשפר את תדמית הגוף...

almonit22

New member
תגובה

תודב לכולכן
אז ראשית אני רוצה לשאול- איך משפרים תדמית גוף?
ושנית אני רוצה לענות לאחת העונות לי בפורום הזה- היא רשמה שעלי ללבוש בגדים שיחמיאו למבנה הגוף שלי ויבליטו נתונים טובים ויטשטשו נתונים פחות טובים
אז אני מסכימה איתה אלא שבראש שלי כל דבר שאני אלבש צריך להראות עלי טוב ולא סגנון מסויים
כאילו שאם יש איזו גזרה שלא מחמיאה לי אז סימן שאני לא נראית כל כך טוב כי אם כן אז הבגד היה יושב עלי יפה
כמו דוגמנית למשל שעליה כל דבר שלא תלבש יראה יפה
אני לא רוצה להיות דוגמנית אלא רק הבטתי זאת כדוגמא לכך שיש דבר כזה מישהושכל דבר יושב עליו יפה

הי...זהו שאף אחד הרי לא מושלמת,:)

יש אישה שיש לה עינים מהממות אבל האף לא משהו,
ואחרת שיש לה מבנה גוף מדהים אבל לא מדהימה בגלל מבנה פנים..וכו'
אני חושבת שיש סדנאות בנושא
באחד מחדרי המורים להם הייתי שייכת בעברי הביאו יועצת תדמית,
אפשר להאזין לתוכניות טלויזיה בנושא וללמוד מהטיפים שלהם,
יש דברים כמו חיתוך, צבעים ועוד דברים שממש לא שייכים למשקל
למעשה אפשר לתעתע לשני הכיוונים עם לבוש,
יש כאן פורום אופנה למלאות, אבל לא נראה לי שמשם יבוא עזרך...אנסה לחפש לך, :)
בנתיים סופ"ש נעים:)
* ואגב סליחה אם נשמעתי שיפוטית, לא לזה התכוונתי, התכוונתי שכפשוטו למה פנית לכאן דווקא, ידעת מן הסתם שאיש פה לא ירחם על משקלך...

קליספרה

New member
אבל זה לא נכון

למה יש כל כך הרבה דוגמניות?
לא לכל דוגמנית יש את אותה צורת גוף
ויש בגד שעל דוגמנית אחת יראה מעלף ועל השנייה יראה זוועה
עזבי את השטויות שמוכרים לך בערוץ האופנה - מבנה גוף תקף לכל משקל

עלמה88

New member
מי את?

סיפרת על המשקל והתסכול שמלווה את ההתעסקות במשקל (סיבה מצוינת לעזוב את זה)
אבל מי את?
מה משמח אותך?
במה את עוסקת?
במה את טובה?
מה את עושה בזמן הפנוי?
למה יש לך כוח?
מה את אוהבת בחייך?

Blue Rose

New member
בואי נדבר תכלס....

מה יתן לך שינוי במשקל?
אם תרדי 2-3 ק"ג?
אם תעלי 2-3 ק"ג?

האם תהיי יפה יותר? מקובלת יותר? אהובה יותר? האם תוכלי לקנות יותר בגדים? האם יהיה לך יותר קל לרוץ? האם זה ישנה לבריאות שלך?
אם את מרגישה שמנה וברור לך שאת לא- את צריכה לבחון את עצמך.
האם זה עיניין של שליטה? האם זה קשור ליחסייך עם אוכל? האם את בודדה ומחפשת משהו שישנה את זה- וזה מה שאת רואה? האם מבחינתך אם את מסתכלת על עצמך - זה מה שמונע ממך משהו? זה הדבר העיקרי?
תחשבי על זה- כי את יודעת שלא...

אם את מרגישה שזה מפריע לחייך אז כדאי לך לחשוב על לפנות לעזרה מקצועית....לדעתי הלא מקצועית כמובן..

בכל מקרה תרגישי חופשיה להשאר פה ולקרוא עלינו השמנות והיפות שמרגישות טוב מאוד בגופן- גם במעל ל- 140 ק"ג.

רוזי!

avico101

New member
רוזי מסקרן לראות את הבטחון שלך במציאות

חבל שמלא נשים במשקל 100 ומעלה רק רוצות להכנס לדיכאון, בזמן שאת מאושרת ועם בטחון ובטח גם בלבוש וגם במראה וגם בסטייל הכללי.
באמת מחמם את הלב!

Blue Rose

New member
בגלל הביטחון אני לא צריכה סטייל...

*אבל תודה על המחמאות בכל מקרה*

אני לא מאמינה באופנה או סטייל, לא מאופרת ומתלבשת נוח ובד"כ לא אופנתי. אין ברשותי תכשיטים ויש לי תיק אחד.

אני לא צריכה כיילים כדי לחפות על משהו....לא חסר לי הרבה בחיים...

רוזי.

avico101

New member
מה הכוונתך לא אופנתי

אם יכולת לתת דוגמה אולי תוכלי לתת השראה לבנות אחרות - זה שאת לא הולכת עם שמלות אלא עם גופיות זה לא בהכרח עושה את זה לא יפה.
לא תמיד צריך להתלבש מרשים שיש גוף מרשים-הכל נראה מרשים גם במשקל גבוה וגם במשקל נמוך.

Blue Rose

New member
הדוגמה היחידה שאני יכולה להוות בתחום הזה...

זה מה שאתם מרגישים בו יפים אתם יפים בו- לא משנה מה אחרים חושבים.

זה לא תמיד עוזר בחיפוש עבודה וכאלו...אבל אני חיה בתוך בועה שבה רואים אותי בכל נקודה בחיים- כשרק התעוררתי, רטובה מגשם, רצה אחרי הילד בשיא החום, עולה שוב את העליה עם שק ענק של כביסה מאוחר בלילה עם האופניים הצהובות עם הגלגל האחורי העקום, חולה, בקושי סוחבת בהריון, ותשושה דוחפת עגלה כמה ימים אחרי הלידה...
אני מרגישה בבית בכל מקום ואין לי בעיה עם מה שחושבים עלי- במסגרת זה שאני לא פוגעת באף אחד....להלוויה/אזכרה/ארוע חשוב לאחרים- אגיע לבושה בהתאם.

בימי שישי אני מתלבשת יותר מכובד...אבל עדיין בתחום מה שטוב ונוח לי....לאחרונה- חצאיות כסטרפלס...שקליספרה תעיד אם זה אופנתי לדעתה....ראתה אותי לאחרונה. לי אין מושג- זה לדעתי פשוט ויפה ונוח....כמו שאר הבגדים שלי- רק מכובד יותר...

רוזי! שמעדיפה כפכפים תמיד...אבל בעבודה חייבים נעלי עבודה. בחיים יש פשרות.

קליספרה

New member
יש עליך סטייל, קרצייה

עובדה שגם בנסיבות שבהן נפגשנו נתקעו לי עליך העיניים
ולא ראיתי בסוף את הקעקועים

Blue Rose

New member
מה לעשות זה לא המקום...

להגיד תפשילי שרוולים בואי נראה קצת בודי ארט.
ולא התכוונתי להגיע עם הכתפיות של החזיה בחוץ (הטופ שלי זה חצאית- או כפי שהמצאתי- חולצאית)..כמו שאני מרשה לעצמי ככה...אז השרוולון היחיד שברשותי הוצא מהארון...אחרי חיפוש ארוך...

בכל מקרה אני מאוד מחוברת למשפחה- אז היה לי חשוב להתלבש לפחות מכובד, ואצלי זה או יומיום או זה...
חבל לי שלא אגיע ביום רביעי. אבל לפחות אני עושה משהו חשוב באמת ולא ישיבות.

חכי שתראי את ה"חצימלה" שלי
זה יבוא גם עם קעקועים...אבל זה רק בחתונות או פסח נראה לי...אולי כשהמשפחה הזו תתרחב פעם הבאה...

מקווה להתראות בקרוב...בנסיבות שמחות.

רוזי! שסיימה ספירת מלאי אחרי שהגיעה לעבודה ב- 05:40.

כמהאפשר

New member
הי.

אני בד"כ סמויה בפורומים ולא מגיבה, אבל החלטתי להגיב, מקווה שזה בסדר.

גם כאשר הייתי במשקלים נמוכים, הרגשתי שייכות למעגלים של עודף משקל.
בזמנו, התביישתי מאוד להגיע לקבוצות של עודפי משקל, לא בגלל שלא קיבלו אותי מבחינת ההנהלה- אלא בגלל הקבלה של האנשים.

ניסיתי להסביר שעל אף המשקל הנמוך- אני אוכלת ללא שליטה, שהאוכל שולט על החיים שלי
נכון שאכלתי ירקות, אבל אכלתי כמויות עצומות שאף תזונאית לא הצליחה להאמין שהצלחתי להכניס לקיבה שלי בלי להוציא לאחר מכן.
זו תחושה מאוד מתסכלת, כאשר את מחפשת את המקום שלך, כאשר מחפשים קבלה ועזרה ושייכות למקום מסוים(יד מושטת, אולי. הבנה)-
ומרגישים זלזול ומבט עוין.

ולאלמונית, כותבת ההודעה-
תשמרי על עצמך, יקרה. מספר הוא רק מספר. התנודות הללו, גרם לכאן וגרם לשם.. תמיד יצוץ צמיגון כאן או צמיגון שם. גם כאשר הייתי במשקלים מזעריים הייתי אומללה.
והיום, כאשר אני "גדולה"- אולי אני לא סובלת את איך שאני נראית, אבל הראש שלי משוחרר. במוח שלי בריא. וכמה שאני לא אוהבת להודות בזה- לא הייתי חוזרת אחורה.
בעיקר.. כי אני לא רוצה למות.
אני מעדיפה לחיות. בריאה, כן. מרוצה מעצמי, כן. עד לשם יש עוד דרך:)
אבל אני לא רוצה לחזור לאומללות ההיא. לאפרוריות, לפנים הנפולות כל הזמן, לחיוך המזויף אבל בפנים שלא רציתי שום דבר..
היום- אולי לא ממש טוב, אבל בפנים, אני יודעת שהרבה, הרבה יותר טוב. הרבה יותר אמיתי. כי משהו, בפנים, נשבר. וזו הדרך להמשיך קדימה.

למעלה