אשמח לעזרה

אשמח לעזרה

השנה החלטתי, לצערי, למסור את הגן. גן מושקע, יפיפה שפעל 3 שנים.
הגן הינו בשכירות ושכרה את המבנה גננת אחרת.
הגננת אינה רוצה את ההשקעה שלי ואני נאלצת לקחת עימי את כל הציוד החדש והמיוחד שנבנה במיוחד. גם את כל ההשקעה היא אינה רוצה (מקלחת מיוחדת שנבנתה במיוחד, ציורי קיר מיוחדים (אותם אני אמורה לצבוע) ועוד.
הגן עובד עד אמצע אוגוסט ואני אמורה למסור את המבנה ריק ב 1.9. בריק הכוונה היא שאני לוקחת את כל הגן איתי....החצר עם הדשא, הברגו, צלונים, גדר....הכל הכל. לא יהיה כל זכר שהמבנה היה גן.
אז מה הבעיה??? הבעיה היא שהגננת החליטה שהיא רוצה להראות להורים את הגן בשעות אחר הצהרים בתיאום איתי. המחשבה ראשונה, צודקת. רוצה להתחיל במשימה. אני חייבת לציין שכל הקשר עימה הוא דרך בעלי הגן - המשכירים וזאת מאחר וכל שיחה שלנו סולפה על ידה. כל דבר שסיכמנו היא ישר התקשרה לבעלי הגן וטענה שאני לא הסכמתי לכך וכך....מה שלא היה נכון בכלל. כתוצאה מכך, נוצר חוסר אימון ביני ובין משכירי הגן, עמם הייתי בקשר נהדר עד כה.
אני חוששת שהגננת תראה את הגן להורים מבלי לציין שהגן לא יראה בספטמבר כפי שהוא היום, אני לא רוצה להיות שותפה לרמאות... הרי איזה הורה ירשם לגן שמתפנה בראשון לספטמבר ולא יהיה בו אפילו גדר בטיחות...כלום כלום כלום? גם כשניסיתי להגיע להסדר כספי סמלי עם הגננת היא סירבה תוקף בטענה שאין לה כסף להשקיע. אני מדברת על דברים בסיסיים כמו כניסה נורמלית לגן. אם אני מפרקת את הגדר שלי אין לה כניסה לגן!!!
אני חוששת שהיא רוצה לבצע רישום על סמך הגן כרגע....ואז בספטמבר היא תגיד שאני לקחתי לה הכל. מה שיהרוס את שמי ואת אמינותי. ניסיתי לדבר עם בעלי הגן אך לשווא. הם מאיימים שאם לא אתן לה להביא הורים לרישום - אני עלולה למצוא עצמי בתביעה איתם (לציין כי אין כל הפרה של החוזה מצידי).
מה עושים? האם להיות שם כשהיא מביאה הורים ולודא שהיא לא מוליכה אותם שולל? היא יכולה לשוחח עימם בטלפון....ואם תוליך אותם שולל אז מה? אני לא רוצה להרוס לה מול ההורים.... אני ממש בדילמה.
אשמח לעצות הנפלאות שלכן כמו תמיד

רות333

New member
אם ההורים שנרשמים היו אצלך בגן בשנים קודמות

תוכלי לאמר להם שאת לוקחת הכל!!!
אם מגיעה אוכלוסיה חדשה, אז מי שמרמה אותם זה הגננת החדשה ולא את, זה בעיה שלה, כולם יברחו לה כבר ביום הראשון אם לא יהיה כלום בגן!!
אין לך מה לעשות הרבה.
בהצלחה

אבל את לא יודעת מה יהיה?

את סתם נכנסת לפינות שקשה לצאת מהן (תביעות ובלאגנים). את גם לא יודעת אם היא מביאה דברים משלה או עיצוב משלה או לכי תדעי מה היא מביאה, הגן הופך להיות המבנה שלך. אני לא חושבת שקיים אדם בעולם שיחשוב שרימת אותו, ההנהלה מתחלפת, שם הגן מתחלף, מי שלא מבין שגם העיצוב מתחלף טומן את ראשו בחול ואת לא יכולה להיות אחראית על זה.

למעלה