אשמח לעזרה!!

אשמח לעזרה!!

שלום
אני אמא לנסיך מתוק בן שנתיים שנולד בקיסרי.
ואני גם אמא לנסיכה מהממת בת 5 חודשים שנולדה ואקום.
התחלתי את 2 ההריונות במשקל עודף. בחודשים האחרונים במאמץ ויגע רב
עם מזון בריא (אני מניקה אין לי ברירה.) וכושר אינטנסיבי.
הגעתי למשקל הלידה מינוס 8 קילו.
אני שואפת / חייבת לרדת עוד 5 קילו לפחות.
הבגדים שבעבר לא עלו כיום עולים עלי.ו זה ממש כיף לי אבל
יש לי עור גלידי בבטן ובמותנים.
איך אני מורידה אותו??
אני עושה כפיפות בטן ותרגילם לשיטוח הבטן 4 פעמים בשבוע ו
ובמקביל אני רצה על אלפטיקל עוד 4 פעמים בשבוע לפחות כ40 דקות מינימום.
אשמח לעזרה...
תודה

omaopa

New member
לצערנו הרב

תרגילי כושר אינם מחטבים מקום זה או אחר בגוף.

גם אם התרגילים הם עבור מקום ספציפי הם לאו דווקא יחטבו או יקטינו אותו.

מה שהתרגילים עושים הם לחזק את השרירים של האזור (לדוגמא כפיפות בטן יחזקו את שרירי הבטן).
אבל, מה שנמצא מעל השרירים הוא שומן והיכן שהגוף בוחר לצמצם את מסת השומן נקבע באופן גנטי.

לצערנו (לפחות לצערי) אי אפשר להוריד שומן או לחטב אזור מסוים על ידי בחירה, גם לא בעזרת תרגילים לשרירים באזור.

מה שכן אפשרי הוא לרזות ולבסוף הגוף יוריד את מסת השומן מכל הגוף, ביניהם גם הבטן והמותניים ואז "יתגלו" השרירים המחוזקים שמתחת.

מבחינת העור, בוודאי שאת זה לא ניתן לתקן בעזרת תרגילים שעובדים על מסת השריר שהיא פנימית מאד ואין קשר בינה לבין עור עודף.

מאידך גיסא, מה שאת עושה הוא הדבר הנכון ואת נמצאת בתהליך מצוין (שילוב של אירובי וחיזוק).
בסופו של יום תגיע להרזיה שתירצי והחיטוב תבוא איתה.

לגבי עור עודף - לא אשת בשורות אנוכי....

למרות שנים של ספורט שהביא בעקבותיו הרזיה וחיטוב ועם שרירי בטן חזקים מאד, עדיין יש לי שכבת עור "מידלדל" על הבטן כתוצאה מהלידות.

אני מתנחמת בזה שלפחות יש לי שלושה ילדים מדהימים בתמורה!

מור שלז

New member
ברוכה הבאה וכל הכבוד

תשמעי - קודם כל את מדהימה! 5 חודשים אחרי הלידה ואת כבר במשקל הליד מינוס 8 קילו? זה מדהים!
והכל עם הקפדה על תזונה נכונה, ואורח חיים ספורטיבי - הדרך שלך, ההתמדה והנחישות, כבר מעוררים הערצה. לא פשוט לעשות את כל זה, ובמיוחד עם תינוקת קטנה ופעוט בבית.

לגבי העור - לצערי אני מסכימה עם רונה. אין תרגיל חיזוק שיכול לעזור בנושא העור (יש הרבה תרגילים שיכולים לעזור בחיטוב ולשפר את המראה באופן כללי, אבל לא העור). זה סוג של צל"ש שקיבלנו על היותנו אמהות...

ושוב: ברוכה הבאה וכל הכבוד

למעלה