אשמח לעזרה ..

אשמח לעזרה ..

היי חבר'ה, אני מעוניינת לטוס בסיום התואר שלי בסביבות יולי-אוגוסט לתקופה של עד חצי שנה לארה"ב ולעבוד במקום שיש בו דוברי עברית (יהודים\ישראלים) באחת הקהילות, אולי בלימוד עברית או הוראה אחרת ואני לא יודעת למי לפנות פרט לשליחויות של הסוכנות. אם יש לכם רעיונות או הצעות עבודה בקהילות או משהו מעניין אחר (לא מכירות ,עגלות ושות'), אשמח לדעת על כך במסר. חשוב לציין שאין לי אזרחות אחרת מלבד הישראלית. תודה רבה על כל עזרה שתינתן וחג שמח .

RoyG NJ

New member
לצערי זה לא ממש קיים.

ללא אזרחות או אישור עבודה, אין ממש סיכוי למצוא עבודה (חוקית).

eladts

New member
ארה"ב לא מעודדת הגירה

ולא חייבת שום דבר למי שמעוניין באופציות כאלו.

RoyG NJ

New member
אין היום הרבה מדינות שמעודדות הגירה.

ישראל אחת מהן לדוגמא , ללא אישור עבודה אין אפשרות לעבוד באופן חוקי. ארה"ב (וגם ישראל) נלחמת בהגירה לא חוקית ובאבטלה במדינה ואין לה שום רצון להביא עובדים מבחוץ שיקחו עבודה מאזרחים.

RoyG NJ

New member
הסוכנות שולחת יוצאי צבא לעבוד בקיטנות

השכר הוא בין 300-600$ לחודש , והעבודה היא לחודשיים.. עבודה של שליח היא לתקופה ארוכה יותר ומיועדת לרוב לבעלי משפחות , לא בדיוק מה שחיפשת.

יש גם את הג'וינט

בניגוד לסוכנות היהודית שתפקידה לעודד עליה לישראל, ה'גוינט מנסה להעביר ערכי יהדת ליהודים שכבר חייים שם ואין להם כוונה לעלות לארץ(למשל כאלה שנשואים נישואי תערובת..) אני בזמנו נשלחתי כמה פעמים דרך הג'וינט לפןולין עקב ידיעת השפה הפולנית כדי להדריך שם נוער. נדמה לי שזה היה כל פעם לשבועיים או 3, וזו בהחלט חוויה שזכורה לי מאוד לטובה.

נשמע טוב

איפה אפשר להשיג מידע על שליחויות נוספות שלהם בחו"ל? משום מה באתר מופיעות רק הצעת מעטות ובארץ..

למעלה