אשמח לעזרה:)

אשמח לעזרה:)

אז ככה, אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל גיליתי שאין לי מושג מה אני צריכה לחפש. יש למישהו אולי מדריך כלשהו שיכול להסביר לי מהם המושגים הלא מובנים? לדוגמא מה משנה סוג המפרט ולמה יש זיכרון במחשב וגם בדיסק הקשיח. בקיצור, עצוב להודות אבל אני לא מבינה בזה שום דבר. תודה רבה ויום טוב:)

nimer79

New member
קודם כל..

לפני שאת מתחילה לחפש מחשב. את צריכה לדעת מה השימושים שלך במחשב יהיו. לאיזה מטרה ומה הצרכים שאת רוצה בשימוש במחשב הנייד.

אז ככה..

יש לי מחשב בבית, ככה שאני צריכה את המחשב לנסיעות בעיקר, אולי מידי פעם ללימודים. בגלל זה חשובה לי יותר הניידות שלו ובגלל זה חשבתי על מחשב קטן מאוד.

אהה שניה היתה לי עוד שאלה

ספציפית יותר.. במחשב נייד קטן (שזה אומר פחות ממסך 10 נכון?) יש אפשרות להכנסת דיסקים? וUSB? מה בעצם אין שם?

nimer79

New member
אוקי ..

מחשבים ניידים קטנים הם בדרך כלל לאנשים אשר מרבים לנסוע, ולניידות באופן קבוע. אפשר לדעתי מחשב נייד עם 12.1" זה יהיה טוב לך עם משקל נמוך יחסית פחות מ-2 קילו. כולל בתוכו הכל. דיסקים, ו-USB.

תודה רבה

מה לגבי הסברים או משהו בסגנון? קיים דבר כזה? איפה אני יכולה לחפש? *ההבדל משמעותי במהירות וסוגי המפרט השונים? *מה המשמעות של כרטיס אלחוטי? * האם דיסק קשיח ניתן להרחבה? *מהם כרטיסי קול ומסך? אגב, תודה רבה על התשובות המהירות.

nimer79

New member
אין בעד מה..

את יכולה לחפש באתר זאף www,zap.co.il להשוואת מחירים, כן יש הבדלים משמעותיים במהירות וסוגי המפרט השונים, ניתן לעיין באתר. בעזרת כרטיס רשת אלחוטי, את יכולה להתחבר לאינטרנט בכל מקום שקיים תקשורת אלחוטית. דיסק קשיח לא ניתן להרחבה, ניתן להחלפה בדיסק קשיח בעל נפח גדול יותר. כרטיסי קול ומסך רגילים למחשבי ניידים הם בדרך כלל סטנדרט, אלא אם את מעוניין במשהו אחר. מקווה שעזרתי לך.

יאיר B

New member
לכל שאלה אפשר למצוא תשובה בגוגל-

למשל בויקפדיה יש הסברים על רכיבי חומרה שונים במחשב.

למעלה