אשמח למידע

מתרגשת38

New member
אשמח למידע

צריכה לבצע היסטרופיה אבחנתית ספרו לי כל מה שאתן יודעות .קבעתי לד"ר חן גולשמיט ממלחצות?זה כואב ?איך להתכונן ?

תותי 2017

New member
ל

גם אני צריכה לעבור את הבדיקה הזו. למה בחרת רופא ספציפי? אני מתכוננת ללכת דרך הקופה? יש כאן ערך מוסף לקחת רופא פרטי? גם אני התלבטתי אם לקחת פרטי או לא .....

jes77

New member
הוא מקסים ומקבל בהסדר של החזרים עם הכללית

jes77

New member
הכי בקטנה

זאת פעולה פשוטה. מחדירים צינור מים ועושים צילום. יש כאלה שזה טיפה כואב להן אז ממליצים לקחת אופטלגין לפני. לי לא כאב בכל ועשיתי פעמיים.
גולדשמיט מקסים ומקבל בהסדר עם הכללית כך שאת יכולה לבקש החזר את את בכללית
בהצלחה

jes77

New member
הכי טוב לדבר עם המזכירה שלו

היא יודעת להסביר מה שולחים לכללית ועל מה אפשר לבקש גם החזר מביטוח פרטי אם יש לך
אני עדיין בריבים עם הפרטי אבל בפעם הקומת קיבלתי הכל
&nbsp

מפעם

New member
עשיתי לפני שבוע וחצי

לא הרגשתי כלום בבדיקה היא היתה קצרה וקלילה
אני גם בכללית ולמרות שכתוב באתר שהוא שייך להסדר של ההחזרים - המזכירה טוענת שאין החזר
גם אני רציתי לתקתק אז שילמתי 900 שח ואני אנסה לשלוח את הקבלות למושלם בכל זאת.. נראה מה יהיה עם זה..

WaitingForIt

New member
היה ממש בסדר

בגרמניה הרופא הפוריות המטפל עושה את זה בעצמו כי הוא רוצה לראות את מבנה הרחם ולא לקבל דוח מרופא אחר. לקחתי חצי שעה לפני אדוויל, לקח לו כמה פעמים להכניס את הצינורית אבל אני הייתי רגועה לחלוטין ולא הרגשתי כלום.. ואז הנוזל עבר יפה מצד ימין וחשבתי שזהו, הבדיקה נגמרה.. ואז הוא אומר: יש בעיה.. החצוצרה השמאלית סתומה (לזה לא התכוננתי! הייתי אז כולה בת 26, בלי הריונות/הפלות לפני.. ) וזה יכאב לפתוח אותה, יכאב מאוד אבל אני רוצה שננסה ואת תגידי לי מתי את לא יכולה יותר לסבול את הכאב ואנחנו נפסיק.. ואז הוא ניסה וניסה וניסה.. ואלו היו דקות עם כאבי תופת פשוט!! אבל החצוצרה נפתחה
ואז נתנה לי האחות פד ואמרה לצפות לדימום רציני, חזרתי אליו למשרד והוא אמר גם שיהיה דימום די רציני וכאבי מחזור וללכת לנוח הביתה.. כלום לא היה לי! לא כאבים אחרי זה ולא דימומים!!

נועה312

New member
עשיתי אצל גולדשמיט

וזה בכלל לא כאב.
2 דקות של קצת תחושת לחץ וזהו.
לא התארגנתי במיוחד

מתרגשת38

New member
תודה

ממש הרגעת אותי למרות ששום כאב פיזי כבר לא מתחרה למצבי הנפשי יומיים שלי בכי ועצב

למעלה