אשמח לייעוץ

wild orchid

New member
גבר שמנהל תחרות בגלל האגו שלו זה כזה TURN OFF

אחד הדברים הגרועים שיכולים להיות זה קיום יחסי מין תחת "נו מתי כבר תשפריצי אני חייב לטפוח לעצמי על השכם כבר!".

קרה שדברים מסויימים שעשיתי במהל ךסקס גרמו לפרטנרית לתחושה שהיא צריכה להשתין - רק שזה קרה אחרי שהיא כבר הטילה מימיה (למה אני אוהב את הביטוי הזה?!) ועד כמה שזכור לי זה לא ממש פרקטי להשתין בעת גירוי באזור הדגדגן - האם יכול להיות שיש פה ניצנים להשפרצה?

לגמרי כן!

אם הפרטנרית בעיניין שזה יקרה, צריך להחליט מראש ששמים מגבת או משהו ש"יסגור" את עיניין הרטיבות על המיטה, ללכת לשירותים קודם, ואחכ כשעולה הצורך להשתין פשוט ללכת עם זה. לרוב זה קורה בגלל גירוי של נקודה מסויימת בתקרת הנרתיק לכיוון שלפוחית השתן, אבל כבר פגשתי בנות שהשפריצו עקב גירוי דגדגני.
לתחושתי, זו אורגזמה של שחרור והרפיה מוחלטת לעומת האורגזמה של הריכוז והכיווץ של שרירי רצפת האגן.

היא חוששת שהיא תשתין בטעות

הייתה לי תחושה שזה הולך לשם, אבל לא רציתי להמשיך כי היא הרגישה לא בנוח מפחד לפאשלה מביכה...

עכשיו שיש חיזוק מפי האוטוריטות בפורום אפשר להמשיך בלי לחשוש

תמסור לה

שגם אם רוצים להשתין תוך כדי גירוי מיני זה מאוד קשה.
נכון שזה מרגיש ככה- אבל זה לא שתן.

מזכיר לי שפעם הייתי עם בחור שהגראנד-פינלה בשבילו היתה שאני אשתין עליו בזמן שהוא מאונן וגומר. לקח לי כמה דקות להצליח לעשות את זה...הרבה יותר מסובך ממה שזה נשמע.

בהקשר הנכון

עם הגבר הנכון זה יכול להיות מחרמן בטירוף!

והוא אחד הסקסיים שהיו לי בחיים..לצערי אני לא יכולה לפגוש אותו יותר

dare devil ית

New member
משום מה אין לזה לגיטמציה חברתית

כאילו BDSM זה בסדר גם הוא קיצנוי
אבל גולדן(שיכול להיות BDSMי אבל גם סתם מאד מאד אינטמי)?? זה סוטה!!

קרן (שם בדוי), GS deprived....

גם כשמודעים לזה שזאת לא השתנה-

פסיכולוגית קשה לשחרר.
צריך לעבוד על זה הרבה וגם אז זה לא תמיד יצליח.

JILSER

Member
סקס עם בגד ים?

למה חשוב לך שהיא תשפריץ? זה סתם לא נוח...
אם לה זה לא חשוב אז תשחרר.. רק היא יודעת באמת מה טוב לה....

mynameisktt

New member
מייעץ:

לדעתי אתה מפספס בגדול את הנקודה החשובה.

אתה צריך כל הזמן לחשוב על איך אתה מספק אותה נפשית יותר (לא פחות) מאשר פיזית ובכלל איך אתה משתפר מפעם לפעם כי אנשים נכנסים לרוטינה, ברור שצריך לעשות את הצד הפיזי כמו שצריך אבל ללא הענקת תחושה של סיפוק ריגשי לא תצליח להביא אותה לשיא האמיתי.

ביום שתתחבר לנפש שלה היא תקבל את ההנאה המושלמת ללא קשר להשפרצה או לא. ואז גם אתה תהנה יותר.

מה זה אומר סיפוק ריגשי?
דוגמא: סיפרת למישהו סוד גדול שאתה שומר בבטן הרבה זמן, שאתה מסיים לספר פתאום אתה מרגיש תחושת הקלה, תחושת שיחרור, אבן ירדה מהלב, כל זה קרה בגלל שבסך הכל אמרת כמה מילים ותראה איך זה מרגיש בגוף שלך.
בסקס זה אותו דבר, אתה קודם כל צריך (באהבה גדולה) להביא אותה למצב הריגשי המתאים, אתה צריך לגרום לה להבין שאתה מטורף על הגוף שלה, כמה שאתה מתגעגע לגוף שלה שאתם לא ביחד, כמה שהיא מושלמת, כמה שהכוס שלה יפה (אם היא תשאל למה אתה חושב שהוא יפה, וסיכוי גדול שהיא תשאל, פשוט תתאר לה אותו בצורה הכי מחמיאה שאפשר ותראה לה שאתה מתפלא שהיא לא ידעה כמה שהוא יפה), זה מתכון בטוח לשחרר את הנפש ומילוי של הצד הריגשי.
ברגע שאתה ממלא לה את המצברים אתה נותן לה את תחושת ביטחון שהיא צריכה, הגוף משוחרר יותר והיא הרבה יותר מרוכזת יותר בסקס מה שמגדיל מאד את הסיכוי לאורגזמה חזקה.

בהצלחה.

In Limbo

New member
מהנסיון שלי היא צודקת

אין לזה שום השפעה פיזית על האורגזמה, זה פשוט משהו שקורה כשנוגעים בנקודה מסויימת.
אם תשאל אותי, גם בן זוגי מאודדדד מתלהב מזה ותמיד מבסוט כשזה קורה, אבל מבחינתי אני מתבאסת על המזרון החדש שקנינו...

Anigodin75

Member
אני מקוה שאתה זוכר שהיא איתך שנה אז כנראה אתה כן עושה משהו טוב. כנראה שבאמת מבחינתה השפרצות זה לא הכל.
ואני אגיד לך שלכל גבר זה היה מפריע איפשהו. השאלה כמו תמיד היא המידתיות. אצל חלק זאת כולה פגיעה קלה בכנף של האגו ואצל אחרים כמוך זאת פגיעה בשלדה.
אתה כמו ג'ורג' בסיינפלד שאחרי שבחורה יפהפיה טעתה לחשוב שהוא חבר שלה כשהוא עמד עם הגב אליה, מרוב שהוא היה עסוק להבין איך הבחור שנראה כמוהו (גוץ שמנמן ומקריח) השיג יפהפיה כזאת, לא שם לב שהבחורה עזבה את אותו בחור כדי להיות איתו.
נראה לי שגם אתה עם האובססיה הזאת להשפרצה קצת מתחיל לשכוח את העיקר.

למעלה