מבט חזיתאשמח לחוות דעת...
אני בודק אפשרות רכישה של בית על מגרש שהוא מעט בעייתי. מצורף כאן תלת מימד של המבנה והשטח וכן תוכנית החלוקה הפנימית אשמח להערות וחוות דעת...
מבט עלאשמח לחוות דעת...
אני בודק אפשרות רכישה של בית על מגרש שהוא מעט בעייתי. מצורף כאן תלת מימד של המבנה והשטח וכן תוכנית החלוקה הפנימית אשמח להערות וחוות דעת...
מבט אחוריאשמח לחוות דעת...
סטנדרט אמריקאיאשמח לחוות דעת...
לא בטוח כלל-נראה אלתור מקומי ושימושסטנדרט אמריקאי
במובן הזה... מעניין להביט בתכניות ולהשוות למה שמקובל בארץ. ויש הבדלים. והתכנית? כאילו הראת תמונה של מכנסיים ושאלת איך הם.
גרשון, אתה צודק חלקיתלא בטוח כלל-נראה אלתור מקומי ושימוש
בתוכנה אישיתARC VIEW, 3D או שווה ערך: מדרגות לא תקניות: גם לא לפי ה-AIA-למעשה כמעט לוליניות מידות מטריות שימוש בסמלים פשוטים ריהוט ללא ממדים חדר אמבטיה הורים? מבוזבז למדי גודל מיטות מקומי אין כיוונים אין למעשה הבנה של יחודיות המגרש ה"טרפזי" שהבית אמור להיות בו. כניסה צדדית כנראה. מבחוץ פשטני (דומה למספר בתים בכפרים, למעט הדו משפחתיות) הרבה שטחי קירוי שעולים כבנויים אך ללא מטרה מוגדרת למעט הצללות בכיוונים שונים לא נטוצל כלל הקיר המשותף שהינו ללא פתחים. בקיצור-סתמי למדי, עבודה של איש נבון המשתעשע בCAD מבלי להביא בחשבון שזאת השקעה של כ-200000$ + המגרש, ואמור להתאים לפרוגרמה שלו. צריך לראות בזה מעין פרוגרמה גרפית, של לקוח בעל תאוות שרטוט
הערות כלליותגרשון, אתה צודק חלקית
כן, מדובר בתוכנה אישית, למען האמת Visio. הסיבה היא שהתוכנית של האדריכל מגיעה על ברושורה שממנה לא ניתן ממש להבין ולהעביר לכאן. התלת מימד נעשה ב SketchUp כדי להמחיש לעצמי איך זה יראה בפועל. לכן הסמלים פשוטים וחלקם לא מובנים, אך אינני חושב שהם רלוונטיים הם רק כדי להגדיר כוונה. המידות הן אכן מטריות. חדר האמבטיה של ההורים גדול מאחר ואנחנו מעדיפים את האמבטיה הגדולה שתשרת את ההורים תוך פרטיות, אך ייתכן והיא גדולה מדי. הייתי שמח לו היית מפרט הערותיך לגבי המדרגות: כל מדרגה היא 15 ס"מ גובה, יש 21 מדרגות, רוחב המדרגה הוא קרוב למטר ואילו עומקה בחלקים הישרים 30 ס"מ, אני מניח שהבעייה העיקרית היא הסיבובים, אך הללו קיימים בבתים רבים לא? וכן לגבי הערתך "לא מנוצל כלל הקיר המשותף שהינו ללא פתחים". האם כוונתך שהיה טוב יותר לו היו המזווה והמדרגות צמודים אליו מאשר חדר ארונות ושירותים? ובכלל, הבעייה שהכי מטרידה אותי היא החניה... יש שם רוחב של כ 8.5 מטרים שמשרתים את כל הדו משפחתי. תודה על תגובתך.
גג החניה-מרפסת נהדרת לקומה ב-כמובןהערות כלליות
א. פינת האוכל במטבח פונה לחניה-כלומר נטולת אור ולא הגיונית לכן ב. יש מסד-מרתף והממ"ד שם-המדרגות ממשיכות לכן גם למטה.הייתי הופך את כיוון המדרגות על מנת שיוכלו להכנס ישר מבחוץ, מבלי להגיע עד דלת הכניסה. ג. לדעתי שרותי אורחים בקומת הקרקע-מוסתרים וליד המטבח-יותר מוצנעים מהמצג הקיים היום.(בחלקו במקום המזווה) המטבח-גדול אך מינימלי, לא מנוצל ולכן כמעט ולא קיים וודאי שאינו מתאים לבית כזה גדול. שווה לשבת עליו, להעתיק את דלת הכניסה מהחניה כך שלא תהא באמצע. המזווה יעבור לקיר המשותף, לידו פינת האוכל המשפחתית ומשטחי העבודה. החלל יוכל להיות יותר פתןח והשרותים יכללו פינת מעילים וכיור צנוע יותר. המדרגות יעברו לקיר המשותף-החלל ישאר כפינת האוכל הראשית שחציה כלפי נישת המדרגות הנוכחית. חדר המגורים, הסלון פינתי, כולל כורסא מסיפור אחר שגבה לנוף (הפתח הרחב.). קומה ב': חדרי התאומים שישארו כך-אני לא אוהב סימטריה גדולה מדי-אנחנו SAME SAME BUT A LITTLE DIFERENT. הייתי הופך את המדרגות לחדר הילדים השלישי, מעט גדול יותר על ידי עבודה סביב החדלת הכניסה לתאומים (החדרים הזהים) חדר משפחה כלפי המדרגות שבקיר המשותף ולאורכן, מצמיד את שתי האמבטיות בקיר החיצוני-רצוי לפחות אמבטיה אחת בבית, לאו דווקא בחדר הורים היכול לקבל מקלחת רחבה (כ1.2-1.5 מ' על 90 סמ'). חלקית האמבטיות חודרות לחלל המשותף כך שמרחיקות את חדר הורים מחדרי הילדים, ובשארית-חדר הורים וחדר ארונות או שווה ערך.. (
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.