אשמח לחוות דעת

Artsy

New member
אשמח לחוות דעת

שלום, האם מישהי יכולה לתת חוות דעת על ד״ר אבישלום שרון לניתוח לפרסקופי? הניתוח מיועד לפתיחה ושיקום חצוצרות חסומות (סקטוספלינקס), ישנו חשד לאנדומטריוזיס וטיפול גם בכך. אשמח להארות, תובנות, המלצות ממישהי שעברה את זה, אשמח לשמוע פרטים ומה סיכויי ההצלחה להיכנס להריון באופן טבעי לאחר מכן, תודה

ענבל ח1

New member
היי יקירתי

מה שלומך.
אני מבינה שנפלה עלייך אינפורמציה קשה לעיכול.
גם לי היה סקטוסלפינגס (נקרא גם הידרוסלפינגס), אצלי בחצוצרה שמאל.
אני מבינה שאצלך זה דו צדדי?
גם אצלי יש אנדומטריוזיס.
עברתי ניתוח לפרוסקופיה אצל מי שנחשב מנתח מס' 1 בתחום - פרופ' מוטי גולדנברג ואני מודה על כך יום יום כי הניתוח עבר מצויין ובקלות.
מה שכן, מי אבחן אותך (אני מניחה שזה אובחן בצילום רחם?)? ומי המליץ לך על שיקום החצוצרות?? למיטב ידיעתי לא מומלץ כזה ניתוח. הפתרון המומלץ הוא כריתת החצוצרות במצב כזה ומעבר ל-IVF לצורך כניסה להריון (כי בלי חצוצרות לא ניתן להרות טבעית כפי שבטח את כבר יודעת).
לא מכירה את שם הרופא המנתח שציינת אז אין לי מה לומר עליו אבל ממליצה לך בחום ללכת לניתוח כזה אצל אחד התותחים הכבדים כי צריך מאוד להזהר עם אנדומטריוזיס שלא לפגוע בתפקוד השחלות... כאמור אני בעד פרופ' גולדנברג.
ועכשיו לצד החיובי של הדברים - אני הריתי מיד לאחר הניתוח (הריון שלצערי לא החזיק מעמד אבל ללא קשר). ואחרי עוד מס' סבבים החלפתי רופא והריתי בניסיון הראשון אצל הרופא החדש - ד"ר איתי בר חווה המלך (החזרת עוברים מס' 7, לאחר 5 שאיבות ביציות (שתי החזרות היו של מוקפאים)). אגב, 2 סבבי ההפרייה הראשונים היו לפני כריתת החצוצרה החולה כך שתכלס הסיכוי היה נמוך מאוד להרות ואפשר שלא לספור את הפעמיים האלו...
מקווה שהסיפור שלי מעודד ואשמח לענות על עוד שאלות.
&nbsp
&nbsp

למעלה