אשמח להתייעץ

אשמח להתייעץ

מקבלת תרומת ביצית בארץ. נוצרו 4 עוברים בסה"כ. ניסיון אחד כבר לא הצליח, ונותרו שתי החזרות פוטנציאליות. אין לי מושג אם זה הרבה או מעט, אין לי מושג כמה ביציות קיבלתי. אני מניחה שהתורמת תרמה לכמה נשים.
השאלה שלי היא אם חו"ח ההחזרות הבאות לא יהפכו להריון, האם אפשר לעבור למסלול של תרומת ביצית מחו"ל? או למרכז אחר בארץ? (אין לי זמן להמתנה בתורים).
בנוסף, מתלבטת אם להכנס מיידית לעוד סבב של החזרה ברצף. ההורמונים בהחלט היו מורגשים, מצד שני הזמן דוחק. האם יש למישהי ידע בעניין הקשר בין רצף או מנוחה בין טיפול לבין הצלחתו?
תודה

אביטל

היי. קודם כל למה את שוללת שבפעם הבאה לא תקלטי?

4 עוברים זה ממוצע וסביר ומ2 החזרות את בהחלט יכולה להיקלט.
כמובן שיש מקרים שנקלטים מפעם השישית, אבל בהרבה מקרים זה קורה מפעם שנייה או שלישית.
את תמיד יכולה להחליף מסלול. יש מסלולים שההחזרה בארץ ויש שמחזירים בחו"ל. תסתכלי, איילת פרסמה לא פעם טבלת השוואות.
לגבי הפסקה זה מאוד תלוי בך. בגדול כשתיהיה רגועה וחיובית זה יקרה.
אני גם מהרתי אבל בכל זאת לקחתי הפסקה של חודשיים רק בשביל להנות עוד קצת, לנוח מדחיפת הורמונים, לרדת במשקל ( שזה לא קרה חח) ולטיפול בדיקור סיני שמאוד עזר והכין את הגוף שלי. אבל אם את לא רוצה, לא חייבת לעשות הפסקה. הגוף מתנקה תוך חודש.

זה הרבה בשביל תרומה בארץ

כיוון שהם רק מתחייבים לך ל4 ביציות בשלות, אפילו לא לעובר אחד.
אם קיבלת ארבעה עוברים ושניים מהם הוקפאו (הבנתי נכון?) זה נהדר.
בכדי לסבר את אוזנך, אני קיבלתי אמנם ארבעה עוברים (גם במזל) אבל שניים היו באיכות לא טובה, ולא היו ראויים להקפאה, וגם השניים האחרים היו באיכות בינונית ולכן החזירו את שניהם, כך שלא נשארו לי עוברים בהקפאה.
לכן, בהחלט יש גם יתרונות לתכניות חו"ל, שאמנם עולות פי כמה לכאורה לסבב, אך רוב הסיכויים שתקבלי גם יותר, כך שבסופו של דבר לא ברור אם יש באמת יתרון לארץ. בנוסף, בתכניות מחו"ל מחלקים את הביציות של תורמת לשתי נשים, ואילו בארץ אפשרי לחלק גם לשלוש נשים, ואם התקבלו 12 ביציות בשלות מהתורמת, אז שלוש נשים יקבלו ביציות, כל אחת 4. (בתכנית חו"ל, בהתאמה, כל אישה הייתה מקבלת 6 מכמות כזו של ביציות).
אז, דבר ראשון, טוב שיש מוקפאים, ומקווה שתהרי בסבב הבא של החזרת המוקפא(ים), אבל אם חלילה לא תהרי מהמוקפאים הללו, גם אני הייתי שוקלת לעבור לאחת מתכניות חו"ל.
בהצלחה רבה, ומצטערת לשמוע על הניסיון שלא צלח

למעלה