אשמח להצעה

אשמח להצעה

שלום אני מחפש סוג של פרוג'קטור קטן המסוגל להאיר בצבעים, עבור ארוע קטן שאני מתכונן לערוך, האם ניתן וכדאי לרכוש זאת - אם כן היכן? או, האם מישהו מכם יכול להשכיר עבור ארוע קטן. או, האם יש לכם רעיון אשר לא דורש השקעה גדולה ,להאיר חלק מאולם באור צבעוני. תודה מראש

lekner

New member
החלפה אוטומטית

או פשוט להאיר בצבע אחד? אם זה צבע אחד פשוט תקנה פרוזקטור הלוגן 150 וואט ושים פלטת צבע עליו חד פעמי אומנם כי לאחר כ 3 שעות הפלטה מתחילה להשרף(לא נדלקת פשוט מתקמטת וקצת נדבקת לזכוכית) הפלטה זה פשוט נייר צלופן בעל אמידות גבוהה יותר לחום סה"כ עלות הגוף עם הנורה והפלטה לא צריך להיות יותר מ 200 ש"ח משהו יותר רציני זה כבר טומס עם נורת פר 1000 וואט או גוף תאורה מטאל הלייד עם נורה צבעונית אך פה מדובר ב מאות שקלים

topt1

New member
ההצעה שלי

טוב זה התחום שלי פה בערך אלתורים זולים :) קנה פרוז'קטור הלוגן יש ברוזנפלד מבצע 20 שקל ל500W קנה נורת 300\500 או איזה שתרצה אתה צריך להשיג חומר שנקרא ג'לטין זה כמו צלופן רק עולה בערך פי 20 ועמיד פי 100 קנה כזה ג'לטין בגוון שאתה רוצה רק קח בחשבון שזה בהיר יותר כשאתה מאיר אותו ותבנה לו מעין מסגרת מחוט ברזל הרחק אותו כ10 סנטים מהזכוכית וקבע אותו על המסגרת (קצת בעיה להסביר, אבל אני בטוח שתסתדר) ואתה מסודר אם אתה רוצה כבר משהו יותר רציני שישרת אותך שנים רבות קנה פנס Par64 (או Thomas כמו שכולם קוראים לזה) לתאורה רחבה ובהירה רוב הפנסים האלו כבר באים עם מסגרות מוכנות לג'לטינים אם אתה צריך אור ממוקד יותר קנה Pinspot עולה כ150 שקל כולל נורה בכל מקום שמוכר ציוד תקליטנים יש נורות מ"ה בגוונים שונים (ירוק, לבן, כחול, סגול וכו') תבדוק אולי יש פתרון שיתאים לך אם לא תסתדר פנה אלינו שוב :)

למעלה