אשמח להצטרף גם

שריתה7

New member
אשמח להצטרף גם

שלום לכולם. איבדתי את אימי לפני כחודש וחצי (טרי טרי ) היא התאבדה . אשמח לקצת עידוד ולעודד אחרים במקביל.

yaeli20

New member
../images/Emo201.gif היי שריתה

צר לי לשמוע על אימך. את מוזמנת לקחת כיסא ולהצטרף אלינו... וכשתרגישי נוח ספרי קצת על עצמך... על אימך... כמו כן את מוזמנת לחזור קצת אחורה בעמודים ולקרוא את שני שרשורי ההכרות שנעשו לא מזמן. בינתיים אני שולחת לך
חזק

eshkolit32

New member
היי שריתה../images/Emo140.gif

אני מצטערת לשמוע על אמך. התמודדות עם הורה שנפטר היא דבר לא פשוט ואני מתארת לעצמי שהתמודדות עם התאבדות של הורה היא דבר קשה מנשוא. אני רוצה להאמין שתוכלי למצוא כאן יחד איתנו מעט תקווה ונחמה. האבל שלך כמו שציינת עדיין טרי ולכן אולי את לא יכולה להרגיש אפילו ניצוץ של אופטימיות וזה בסדר גמור. אני יכולה לומר לך שעם הזמן לומדים להתחזק ולהתחשל. אי אפשר להחזיר את הזמן לאחור למרבה הצער, אבל כן אפשר לאט לאט ללמוד איך להתמודד, איך להמשיך הלאה, ומאיפה לשאוב את הכוח. עם הזמן לומדים לראות בשביל מה כן שווה לחיות, מהם הדברים החשובים באמת, מהם הדברים שיכולים לגרום לך להרגיש סיפוק, לחייך, לזרוח ולשמוח. אני מקווה שתרגישי כאן כמו ב-
.

LiorShap

New member
היי...

וואו חודש וחצי זה באמת כלום...אם כי אני חייב לומר שמבחינתי אין דבר כזה לא טרי. זה יישאר טרי לנצח... בכל מקרה,אני מקווה שאכן תמצאי פה את החיזוק שאת צריכה. |מחזק|

את האמת?

אני כבר יתומה שנתיים,ואפילו אחרי השנה הראאשונה הרגשתי את זה רחוק ממני כאילו זה קרה מזמן.. מין ערפול כזה,למרות שראיתי את אמא במצבים לא משהו..

LiorShap

New member
מעורפל?

אולי החיים שלפני זה נראים מעורפלים. אבל הרגע עצמו עובר לי כל יום בראש מחדש

או ש..

בגלל שאני לא רוצה לזכור,כי זה כואב.. יש לי גם קלטת וידאו מהשבוע לפני שהיה נפטרה,אבל הייתי זורקת אותה אבל אני לא אזרוק כי אולי אחיות שלי רוצות את זה..

A GIFT OF LOVE

New member
שלום לך

קצת קשה לי להגיב לאלה שאובדנם טרי. מרגישה שכל שאגיד לא יובן ויהיה לך קשה לקבלו.. מה אני יכולה לומר? שלאט לאט צריך לעבד את האובדן? לעבד? אצלך יש רק לאבד, אצלך ישנה הרגשה שהאובדן לעולם ישאר באותן עוצמות... ובצדק. אמא שלך הלכה, לעולם לא תראי אותה שוב! אני יכולה רק לומר לך ברוכה הבאה לפורום. עצם העובדה שאת בפורומים בנושא אובדן מעידה על הרצון להבין, להתעודד ולהתמודד. את מוזמנת להשאר עימנו ולכתוב בקצב שלך! ושוב ברוכה הבאה! גיפטוש`.

למעלה