אשמח להערותיכם...

אשמח להערותיכם...

מצורף כתב ידי, אשמח לשמוע את חוות דעתכם המלומדת
 

malioo01

New member
נראה לי שאת יודעת בדיוק מה את רוצה

הדוקטורט הוא משאת נפשך, ממש לא נראה לי שבא לך לשחוק עצמך בעבודה קשה. אז לכי על זה.
 
קשה, קשה מאוד ../images/Emo178.gif

אך היתרון שבה - אני (כמעט) הבוס של עצמי. בכל מקום אחר שבו יש "בוס" על הראש, אני מרגישה חנוקה ולחוצה... מעניין - מישהו רואה לכך עדות בכתב היד שלי?
 

TIME4U

New member
רשמים כלליים ולא מחייבים

מהתרשמות מהירה, ניכר כי יש ניתוב רב על רושם חיצוני/חזות/מעמד/יוקרה שבאים ככל הנראה מרגשות פיצוי כלשהן הנובעים מהעבר (דגש על צורה, לחץ שטחי אחיד, קווים גדומים, פלישות, הגבהות, שקיעות, היימנות ב-ב', עריכה אסטתית , לחץ אופקי , היצמדות לימין הדף, רוחב ראשוני, נקודה נחה, ועוד)ורצון להיות 'מסודרת' כלכלית (שקיעות)תוך חסימה טוטאלית של היחשפות של מה שבאמת מתרחש בתוכך (גדם מוזז, מעגלים , לחץ אופקי מיימין ומשמאיל וגדום, חוטיות בסיום מילה והקטנה)דבר שככל הנראה מקשה עלייך לפתח אפיקי השקעה יעילים בעשייה בפועל (לחץ שטחי) אע"פ שלמראית עיין משרה בסיבבתך תחושה שאכן הושקעו מאמצים(עריכה, מהלך שורות וכד'), כמו כן ייתכן ויישנם אי אלו חיכוכים עם הקרובים והרחוקים לך ואף במערכת הזוגית(שינויים בגוגל אותיות, שקיעות וכד') .
 
תודה על תגובתך!

אפשר קצת פירוט? בעיקר בנוגע לקושי לפתח אפיקי השקעה יעילים...יוצא מכך שאני לא ממש בחורה משקיענית :( חיכוכים? אמממ...לא שידוע לי...אפשר קצת פרטים בכיוון הזה?
 

sneakers

New member
עורכת דין?? עם כתב כזה??

עם סוציאליזציה מובהקת כזאת? ובשילוב גישה וטעם לאומנות כמו שלך? מה את עושה שם? אם את נהנית מזה..... אז באמת מכל הלב שיבושם לך
 
ואחרון כרגע, שלילת זיקה..

גם אצל עורכת דינינו ישנה "שלילת זיקה" אך לא מהסוג הבעייתי, כגון: היא יכולה לשלול זיקה בין בחירה והעדפה פרסונאלית לבין סימפטיות וכימיה אישית בשיתוף הפעולה אתם, שכן זה לא אמור להיות המרכיב הראשון והחשוב, אלא יש אחרים, כישורים ועוד, כלומר, היא לא תהיה מוכנה להיחשף עד היכן מרכזי ומכריע אצלה הרגש, לרבות בתהליכי קבלת החלטות וגם יתכן שהיא עצמה לא יכולה ברגע נתון להבחין מה קדם למה, ההיגיון לרגש, להיפך? תערובת ? זה עלול להיות חריף למשל במקרה שתידרש לעבוד צמוד עם מקצוען מן השורה הראשונה אך כאדם היא לא סובלת אותו.
 
חריף? למה חריף?

אני תופסת את עצמי כאדם שמצליח להפריד בד"כ בין הבחירה הפרסונאלית, ובין רגשותי האישיים. זה אכן בא לידי ביטוי ברמה המקצועית, שבה אני עושה בחירות שבאות "מהראש" ולא "מהלב". אני לא רואה את הבעייתיות בכך..
 

sneakers

New member
אם המצב אכן כך

נשאלת השאלה האם את נהנית ממנו..... ואולי הפעם תשתדלי דוקא לענות מהלב....
 
מודה שלא תמיד קל לעשות את ההפרדה...

ויש לזה מחיר "נפשי", אבל אני גם מרגישה סיפוק מהיכולת להתמודד עם המצבים הללו, ולהנות מהיתרונות "המקצועיים". אז..למה לא?! בחיים ה"אמיתיים" אני יותר כנה עם הסובבים אותי, ועם עצמי. [פופפפ....לאיזו התגוננות נכנסתי כאן...]
 
אכן כך, הודות לשליטה עצמית

משמעת, אופי חזק ובגרות את מצליחה לנתב את עצמך נכון, כפי שציינת במחיר מסוים, אך אם בכל זאת לחדד משהו, אין ספק שבמודעות ובשיקולים זו עמדתך ובחירתך אך השפעת הרגש, והכוונה גם להשפעות נוספות מלבד הרגש שמשפיעות אם במודע ואם פחות במודע על עמדתך, כגון פלוני שמפעיל יותר מדי שיקולים פרקטיים ציניים ללא רגישות, אנושיות וערכים, ומשהו בך שמקורו בנפש, ברגש ובאדם שבך מתקומם נגד הדבר/האדם.
 
למעלה