אשמח להמלצות

דני 10001

New member
אשמח להמלצות

מעוניין בהמלצה על נעלי הכביש קצה של funkier דגם f-xx . על פניו המפרט נראה טוב והמחיר גם . האם מדובר במוצר מדבקה סיני זול שמנסה לחקות את המקור ולא באמת איכותי או שמדובר במוצר טוב ? אשמח להמלצות ממי שיש לו את הנעל או שמע עליה מחברים.
 

asherme

New member
עלות/ תועלת

את הנעל המסוימת הזו לא מכיר.
רוכב עם נעלים שלהם בכביש וגם בשטח.
האיכות והמשקל - לא ברמה של הנעליים היקרות (יש לי גם נעלי כביש של שימאנו).
בשורה התחתונה - למטרת אימונים (ולא פודיום ב-TDF ) ובהנחה שהמחיר 149 - 199 ש"ח - ממליץ בחום.
גם משיקול "לאומני" - מותג ישראלי (ייצור בסין) שהתפתח יפה מאוד בשנים האחרונות - מגיע לו שנרכוש ממנו (לא מכיר רוכב בארץ שאין לו פריט אחד שלהם).
כשנזקקתי לשירות בנעלי הכביש שלהם (עקב בלאי מואץ) - החליפו חלק בחנות המפעל ביפו - מיד וללא שאלה אפילו.
בקיצור - כדאי לעניות דעתי.
 

דני 10001

New member
המקרה הזה ספציפית קצת שונה .....

במקרה של הנעל הזו לא מדובר ב"לקבל הרבה נעל ב 200 שח ".הנעל מוגדרת כנעל הקצה שלהם . המפרט דומה לליגה של הכי גדולים כולל המשקל ! (250 גרם לנעל במידה 43 ) והמחיר 720 שח אבל עדיין חצי מחיר ממותגי העלית כמו ( s work,sidi ext) . השאלה הגדולה אם ההפרש נובע בעיקר בגלל המוניטין של מותגי העל (מה שנקרה לשלם הרבה בגלל השם) בעוד שהאיכות קרובה ולא נופלת משמעותית או שמדובר במקרה של שילמת זול קיבלת זול בו אני לא מעוניין. רק בעלי נסיון שקנו את הנעל יכולים באמת לדעת את התשובה.
 
למעלה