אשמח להמלצות:

theGypsy

New member
אשמח להמלצות:

אני מחפש קטעי ג'אז עם גוון קצת יותר אתני.. משהו שמלטף את המינור ההרמוני. אני פשוט עכשיו מחפש סטאנדרטים מעניינים לרסיטל. אני מודה מראש לכל העוזרים! האמת שבכלל, אני לא אתנגד להמלצות שונות ומשונות... תפגיזו :)

song for my father של הוראס סילבר.

הוא יותר ממלטף את המינור ההרמוני, ומחביא בתוכו אתניות רבה. כסטנדארט הוא קצת בעייתי, אבל אני בטוחה שתסתדר
.

אם אתה מחפש סטנדרטים -

קשה למצוא כאלה בעלי גוון אתני. נסה את Caravan של אלינגטון אם אתה מחפש אתני - הרי יש שילובים רבים בין מוסיקה אתנית לג'אז. בין הקלאסיים: מפגש שלוש הקצוות בין Egberto Gismonti Jan Garbarek Charlie Haden

Shards

New member
המלצות

כבר המליצו לך על Caravan המצוין, אני אמליץ על קטע של מייקל ברקר, מק'קוי טיינר ופט מת'יני בשם African Skies, קטע של מישל פטרוצ'יאני בשם Brazilian Suite, וSpain של צ'יק קוריאה הענק שחוזר לארץ סוף סוף!! לבסוף, אם פ'אנק מעניין אותך, יש להקה מצויינת (באסיסט על) שנקראת לאקו טייפה, משלבים ג'אז פ'אנק עם מוסיקה טורקית מסורתית. אם תרצה צור איתי קשר במייל / מסנג'ר [email protected], ואשמח לשלוח לך את השירים. אגב, אם תציין באיזה כלי אתה מנגן יהיה יותר קל לתת המלצות רלוונטיות לרסיטל :) מקווה שעזרתי, עומרי.

למעלה