אשמח להמלצה..

meravds1

New member
אשמח להמלצה..

האם משהו/י יכול/ה לתת לי המלצה לגבי קורס שוקולד (קורס מתקדמים) של אסטלה??תודה

פ ק א ן

New member
ידידה שלי עשתה את הקורס

אמרה שהיה בסדר גמור, אבל ממש לא שווה ערך למחיר המאוד יקר, לדעתה אפשר היום ללמוד לא פחות טוב אצל אחרים ובהרבה פחות שקלים...

פ ק א ן

New member
בזה אני לא בטוח, יתכן והקורס הבסיסי

נדמה לי שבמתקדמים בסה"כ לומדים עוד כמה מתכונים, לא?

meravds1

New member
בקורס מתקדמים לומדים מתכונים

מורכבים ( השאלה למה הכוונה ..),דקורציה, וטכניקות עבודה, לפי הנאמר לי מזאב נציג ביה"ס. השאלה האמיתית האם זה מצדיק את הסכום שהיא גובה ואת זה אני מעוניינת לדעת . בכל אופן לכם תודה על הכוונות הטובות

maxcalifornia

New member
כבר אמרו חז"לינו...או מישהו אחר..

"במקום שיש ספק , אין ספק"
מסתבר, שיותר מאחד או שניים, מעלים סימן שאלה בענין המחיר. אני ביקרתי שם, התרשמתי מאד מהמקום ומאסטלה עצמה. ובכל זאת, החלטתי שאין הצדקה למחיר. אני מדברת על הקורס הרגיל. לא למתקדמים. ואולי אני טועה. אולי היה לי קל לבחור באופציה הזו, כי אני למדנית באופן עצמאי...מלקטת מידע מפה ומשם, ובנתיים לומדת בסבבא שלי. נכון שעל מותג משלמים. ואסטלה היא מותג בעולם לימודי השוקולד בארץ, הצר כעולם נמלה יש לציין... למה המחיר כ"כ גבוה? אין לי אלא לייחס את זה אלא למותג. בראייה שלי, שוקולד זה לא מתמטיקה. מי שמלמד את זה עושה את זה מהלב ובמסירות, ולכן כמעט כל אחד שתלמדי אצלו ייתן לך את הערך המוסף הנלווה לתחום
השורה התחתונה - המחיר. * הערה: לאחר שראיתי את תכנית הלימודים של הקורס למתחילים, מצאתי דמיון רב לתכניות של אחרים, שגובים סכום שהוא נמוך פי מלאן תאלפים....

למעלה