אשמח להמלצה

אשמח להמלצה ../images/Emo140.gif

בהמשך לשאלה ששאלתי כאן בשבוע שעבר, מצאתי 3 מסעדות שפחות או יותר עונות על מה שאני מחפשת: קרבה לטיילת בת"א, איטלקי, עם מגוון רחב יחסית לצמחונים. המסעדות שמצאתי הן: בוקצ'יו (ברחוב הירקון), ארמדה (בנמל) ובליני (בנוה צדק). אשמח לשמוע את דעתכם על המסעדות האלה, ואם יש מסעדות אחרות שעונות על הקריטריונים ומומלצות לדעתכם. אגב, מרב כתבה כאן בשבוע שעבר שבליני לא מומלצת - מדוע בעצם?
רבה על העזרה.

d a p h n a

New member
אז ככה

בבוקצ'ו אכלתי לפני כמה שנים, ומאוד נהננו. מצד שני, זה היה יום השנה לחברות שלנו, והיינו במצברוח מאוד מאוהב, כך שיכול להיות שהיינו נהנים באותה מידה גם במקדונלדס
הבעיה העיקרית שם היא שאין שם מגוון רחב לצמחונים, אלא רק עיקרית צמחונית אחת (לזניה) - דבר שיוצר בעיות בייחוד אם יש יותר מצמחוני אחד או אם יש לו בעיה עם חלק מהירקות שיש בלזניה. בליני מאוד נחמדה מבחינת האווירה. אכלתי שם לא מזמן ארוחת צהריים והיה מאוד נחמד. לא זוכרת שהתעלפתי מהאוכל אבל גם לא ששום דבר היה רע בו. בסך הכל מקום נחמד לשבת בו.

מיצמיצ69

New member
הייתי ממליצה לך דווקא ללכת ל - -

פיקולה פסטה בהירקון פינת מנדלי שמעתי שזה אחלה מקום מקום קטן מאוד עם אוכל איטלקי טעים צריך להזמין מקום !! פתוח רק בערב. ושתיים מתוך 3 המסעדות שציינת לא נראות לי בכלל האיטלקיה שלי זה פסטה מיה בוילסון. לא ליד הטיילת אבל תמיד טעים שם

Forum User

New member
יש לי רעיון אחר

תיכף יסקלו אותי פה, אבל תנו צ'אנס לשה רומי בירקון פינת בוגרשוב. זה על הטיילת, יש מנות צמחוניות, נעים שם ולא יקר.

meravbr

New member
אני דווקא לא אסקול :)

אהבתי מאד את הסניף הראשון בהרצל, את זה שבירקון טרם ניסיתי. ממליצה גם

ו שתי

New member
יש לי איזשהוא מכר מייבין גדול באוכל

שתמיד ממליץ על בוקצ'יו. מארמדה לא התלהבתי. בליני? לא הייתי כבר המון זמן. תהני!

meravbr

New member
גם אני לא הייתי בבליני המון זמן,

וגם כשהייתי (נראה לי שהפעם האחרונה היתה לפני כ- 3 שנים) היה בינוני לכל היותר... יש פשוט אופציות הרבה יותר טובות היום... ארמדה תשרה עליכם אוירה רומנטית של ים (למרות שהדק שלהם כבר בטח סגור כי
) ויש להם אופציות נחמדות בתפריט לאכול... למה לא קום איל פו מבחינתך?

maybesure

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo31.gifנסיון רע מאוד בבליני../images/Emo70.gif

כתבתי פה בעבר על ערב שקיווינו לחגוג בו יומהולדת לאבי. אחי הזמין מקומות בבליני, הוא נוהג לחגוג כל מיני אירועים שלו שם ולסעוד שם גם עם אורחים מחו"ל. הפעם הזו בה ישבנו שם באחד מערבי שישי בחודש ספטמבר האחרון הייתה נפילה טוטאלית: מים נזלו לנו ישר על הסועדים מהמזגן ולא ניתן היה לשנות מקום או לפתור את הבעיה, ממש שלולית באמצע הקיץ. במנה של אמי, מנת פסטה עם פירות ים-נמצאה שערה ארוכה, שכמובן הרסה את כל ההנאה (לאימי שיער קצר מאוד..) הרעש במסעדה היה ברמות בלתי נסבלות. בנוסף לכל הבעיות הללו השולחן שלנו נשכח, מנות האנטיפסטי הגיעו באיחור, ורק כשעה וחצי לאחריהן, למרות שפנינו עוד לפני כן, הגיעה מלצרית להודיע ששכחו את השולחן שלנו אבל המנות בהכנה. ז"א שקיבלנו אותן כמעט כשעתיים לאחר ההזמנה! לבקשתנו לדבר עם הבוס (שעמד בפתח המסעדה), נשלחו אלינו מלצרים שונים להרגעה, מה שרק הכעיס יותר ויותר, כי מילא לשכוח אבל לזלזל בסועד.. יש גבול. כמובן שהיין הורד מהחשבון כפיצוי, וכן המנות האחרונות שקיבלנו מבלי שרצינו בכלל, לעומת זאת הקינוח היחיד שהבן שלי הזמין-לא נכלל בפלטת הקינוחים ע"ח הבית, למרות שהמלצרית ידעה על רצונו לפני הגעת הפלטה. מנות הפסטה היו בינוניות ומטה בטעמן-כבר אכלתי במסעדות משובחות פי כמה (ספארקס למשל, ועוד מסעדות באזור שלי) סיכמנו את הערב כנפילה, אין לנו ספק שלא נשוב למסעדת בליני שחוץ משם טוב לא מצאנו בה שום ערך. אין שום כיסוי לשם שלה! אוכל גרוע ושירות גרוע-זו התחושה שלנו.

למעלה