אשמח לדעותיכם

מעצימה

New member
אשמח לדעותיכם

מאמנת בת של חברה - בת 25 לערך. בעיקרון נשוא של התפתחות אישית,הגשמה וביטחון עצמי. פגישה שניה. 2 הפגישות היו עמוסות מאוד וטעונות מאוד מצידה. כל שאלה שלי העלתה אצלה נושאים שונים שלכל נושא, תת נושא ותת תת נושא. הבחורה מאוד טעונה ועמוסה ריגשית. בשבוע הראשון עשתה הרבה מהלכים להפתעתי, שגרמו לתזוזה. (זאת בעיקבות שחתינו כך אמרה.) אני מרגישה שאני מלווה אותה לשינוי המחשבה וההתנהגות בדיוק כמו שהיא רוצה(כן,כבר אחרי 2 פגישות). אך הבעיה שלי היא המורכבות של הדברים אצלה. אין נושא אחד פתור אצלה, אין קשר שנסגר ונשלם אצלה. המון רצונות לא ממומשים (בגלל ההורים,כסף,מצב וכו') בני זוג בעיתיים,חברות כאלה ואחרות,אחרים,הורים,היא עצמה לא סגורה על כלום. מנסה מאוד למקד לנושא המרכזי אצלה- הביטחון העצמי והפחדים השונים שזה בעצם עובר דרך כל המסלולים האחרים, זה עובד אבל קשה מאוד. אין אפשרות לאחר שעה של שיחה להפסיק, לכן ממשיכה איתה 2 פגישות רצוף. וזה טעון מאוד. חוויתם אימון שכזה?

bridges

New member
חוויתי

היי מעצימה, חוויתי אימונים כאלה. דבר ראשון תסתכלי על זה שלמרות הדאגות שלך האימון עובד וגם המתאמנת מכירה בכך. שימי לב שהמתאמנת השיגה שינוי תוך זמן מאוד קצר, כלומר היא מאוד מחוייבת להשיג תוצאות באימון. כפי שאת רומזת העניין כאן הוא אצלך ולא אצלה. השאלה שלך היא "איך אני מסתדרת עם המורכבות?". לכן אני מזמין אותך לקחת אימון על הנושא. לגבי אורך הפגישה. אני מזמין אותך להפסיק את הפגישה בזמן הנקוב (כפי שקבעתם מראש). תני למתאמנת את המקום לקחת אחריות על השיחה. אולי בפגישות הראשונות זה יהיה לה (ולך) קשה, אבל הצבת הגבול הזאת תאפשר לה להתמקד בנושאים החשובים. בהצלחה, רונן

למעלה