אשמח לדעה

danielef

New member
אשמח לדעה

היי לכולם, בשעה טובה אני סיימתי חלק מפרוייקט הגמר שלי וברביעי הזה יש לי פרזנטציה. אבל אני פונה אליכם בשביל משהו אחר (בערך), בשביל הפרוייקט הייתי צריכה להמציא עמותה כלשהי ואני בחרתי להמציא עמותה שתומכת חברתית ונפשית באפילפטים, הכנתי 3 פוסטרים, איירתי וכתבתי את הטקסט, ופה נכנסת העזרה שלכם, אני צריכה שתגידו לי אם מה שכתבתי מוגזם מידי, אם זה באמת אמין לפי מה שכתבתי שלהיות חולה אפילפסיה זה לא נוראי כמו שזה נשמע. הוספתי את הפוסטרים ואשמח לדעתכם על הטקסט :) המשך שבוע טוב לכולם.

moribat

New member
אהבתי!!

פשוט אהבתי, בלי הרבה מילים. זה מסמל בעיניי, את המקום הטוב והסימפטי שאליו אפשר להגיע, עם אפילפסיה. המקומות שציינת הם חלק חשוב בחייו של אדם, ובעיקר עשית זאת בקלילות, עם הרבה מוטיביציה ונחישות להיות שם, משולב עם נון שלנטיות. כל הכבוד!!

יפה מאוד../images/Emo140.gif

בימני, ועדת הביקורת כאן אהבה את הבטחון העצמי
, בשני מהמקום של ההורים שחופרים
,את הקלילות ואת הראש הטוב,בשלישי גם הכותרת וגם התוכן מעולים. *יש בעיה עם הכיתוביות בשל הפס השחור שעולה על המילים ומפריע לקריאה. בהצלחה רבה לך

danielef

New member
דבר ראשון, תודה רבה

דבר שני, לפי מה שאת אומרת אני יכולה להבין שהטקסט כן אמין? כי מישהו שהוא לא חולה אמר לי שהוא מוגזם ולא אמין, אני חושבת שלא אבל אני לא אובייקטיבית לכן אני שואלת אתכם :) וזה לא ברור בגלל האיכות של הקובץ, הייתי צריכה להוריד באיכות בגלל שהקובץ די גדול בשביל האתר.

moribat

New member
לדעתי אמין ביותר.

בדיוק בגלל אותו המישהו, חשוב פי כמה הטקסט והמסר שכתבת. בעלי חולה אפילפסיה, רואה איך מה שיצרת "מתלבש" עליו.. תלכי עם התחושה שלך, עשית עבודה מצוינת.

לוועדה שישבה כאן...

זה שידר אמינות,היא היתה מורכבת מאנשים שאין להם אפילפסיה,חוץ ממני.מדובר בתחושות סוביקטיביות,ובמצב שאי-אפשר באמת לתאר לפי הבנת הוועדה
,על כן,המסרים הועברו בצורה ששידרה הרבה מאוד אמינות.

danielef

New member
אני רוצה להודות לכולם

וכמובן לוועדה :) הורדתם ממנו אבן גדולה ועכשיו אני מרגישה הרבה יותר בטוחה בעבודה :) המון תודה!

הוועדה שלנו אהבה את זה

אהבנו גם את הטקסטים וגם את הגרפיקה, אם כי צריך לעבוד קצת על הקווים השחורים (כמו שכבר העירו כאן). יכול להיות גם שבפוסטר של הצבא הטקסט צריך להיות בהיר, על הרקע של המדים. גם השם והלוגו של העמותה מצוינים. בקיצור, כל הכבוד!

danielef

New member
בקשר לקוים השחורים

ליתר דיוק הטקסט על הקוים השחורים, זה תוקן היום ועכשיו זה יותר קריא :)

ענתי80

New member
היי ../images/Emo13.gif

"קצת" ארוך.... : ) כל פוסטר הוא משהו שעברתי, ואולי עדיין עוברת... * הראשון: אחרי כל הסצינות שחולפות בראש, מגלים שזה לא כ"כ קשה. * השני: אמנם המצב המתואר בו נמשך גם כיום, אך הוא מקושר אצלי בעיקר לגיל ההתבגרות. היו פעמים ששאלתי את עצמי "למה לי יש את האפילפסיה ולא לאחים שלי?", ובעיקר לאחי התאום, אך אני תמיד מזכירה לעצמי איך כל המשפחה תומכת ועוזרת בזמנים הקשים. וגם אין לי כל בעיה עם כך שחבריהם של הוריי וחבריהם של אחיי, ואפילו הוריה של חברתי הטובה ביותר (מזה 20 שנה), יודעים על כך. אחד הדברים העצובים והפוגעים יותר הוא שלפעמים מגלים שדווקא החברות הן אלו ש"בוגדות", אבל התגברתי על-כך. ואיך אומרים? "עם חברים כאלה מי צריך אויבים". מקרה קטן - פעם היה לי פירכוס בטיול השנתי, אך לא עשיתי מכך סצינה, מישהו קבע שאני אמורה להפסיק את הטיול בגלל זה?. *השלישי: התנדבתי לצבא - כבר הזכרתי את אלו שלא תמכו? – וגם לאחר שש שנים שעברו מאז שחרורי אני לא מתחרטת על כך, אפילו לדקה. בתקווה שלא שיגעתי אותך...
בהצלחה בהמשך, ענת

יפה מאוד מאוד, רק שנראה לי שנכון

יותר לכתוב "לפחד" ולא- "לפחוד". אבל אולי זה לא ממש משנה

danielef

New member
ביררתי את זה

וזה "לפחוד", אני גם חשבתי ככה אבל אבל זה לא נכון להגיד "לפחד"

למעלה