אשמח אם תענו.

firebowl

New member
אשמח אם תענו.

אני בת 17, לפני ככמה חודשים סוף סוף יצאתי מדיכאון של שלוש שנים(שכלל רצון להתאבד, חתיכת הידיים והרגליים והסתרת המעשה).. בכמה חודשים האחרונים לא היתה מאושרת ממני. מצאתי את אהבת חיי, יש לי עוד חברים , המצב בבית טוב יותר.. אבל לפני כמה ימים החל לי הדיכאון שנית , בלי אזהרה. אני בוכה שוב ומפחידה את חבר שלי שהכיר אותי אחרי הדיכאון. במה אני חולה?? האים אני חולה? מה לעשות? בתודה מראש אש.

שריתילה

New member
נערתי היקרה

אני מאוד מקווה שלפני שלוש שנים היית מטופלת. להיות שלוש שנים בדיכאון זה באמת לא תקופה קצרה ובטח לא תקופה קלה עבורך, בלשון המעטה. באם לא טופלת בשיחות ובתרופות כדאי מאוד שתגשי לפסיכיאטר אשר יוכל לאבחן אותך בצורה יסודית ומקצועית ויוכל לדבר איתך על הדיכאון. ייתכן ואת סובלת דיכאון קליני אשר אינו קשור בכלל בעובדה שאת מקובלת חברתית ואת מרגישה כיום מאושרת ושהמצב בבית טוב. חשוב מאוד שתלכי לרופא אשר יוכל לומר לך בדיוק ממה את סובלת ויוכל להוציאך מהדיכאון בו את שוהה. עצם המודעות שלך שהדיכאון החל בשנית ואת בוכה ללא סיבה נראית לעין זה דבר בהחלט שמראה שאת מעוניינת בטיפול ושינוי המצב למצב טוב יותר. אין יפים יותר מהחיים עצמם. הכל אפשרי אם תתני לעצמך את הצ´אנס להיות מטופלת כראוי. שיהיה לך בהצלחה ואני מאחלת חיים יפים ומאושרים. שמרי על עצמך. שרית.

שריתילה

New member
לאיזו קופה את שייכת?

בכל קופת חולים יש רופאים פסיכיאטרים שיוכלו לתת לך עזרה ואיבחון. האם לפני שלוש שנים לא טופלת או אובחנת? כמובן שבכל עיר יש את בריאות הנפש, שאני חושבת שתוכלי להגיע לשם עם הפניה דרך קופת החולים. ותמיד כמובן ישנה האופציה לגשת לרופא/ה פסיכיאטרי באופן פרטי. בהצלחה, שרית.

firebowl

New member
לשרית.

1.אני במכבי. 2. אם הלך לפסיכולוג זה יפריע לי בעתיד(שירות צבאי וכ´ו) ואת זה אני לא רוצה. בתודה מראש אש.

שריתילה

New member
חמודה שלי

אם תהיי בדיכאון לא קל, יהיה לך קשה מאוד לשרת בצבא ובכלל איכות חייך לא יהיה כלל וכלל איכותי, כפי שאת בוודאי יודעת מהעבר שציינת כאן. אם את יכולה ומסוגלת ויש לך האמצעים תוכלי לגשת להיות מטופלת אצל פסיכיאטר באופן פרטי. לכי לטיפול, שמרי על עצמך. שרית.

spidergirl

New member
../images/Emo58.gif זה לא חייב להגיע לצבא

גם אם את בטיפול אצל פסיכיאטר - הכל תלוי במה תדווחי. ותרופות בהחלט יכולות לעזור לך - אל תזניחי את עצמך!!! מה יעזור לך להיות בצבא אבל לא בריאה?

בריאותך יקירה - חשובה מהצבא

ולכן עזבי את המחשבות על הצבא - והשקיעי את האנרגיות שיש לך בקבלתטיפול נפשי נאות. בינתיים - שולחת לך חיבוק לעידוד

zivadina

New member
גם אני חושבת שצריך קודם כל לטפל

ורק אחר כך לחשוב איך זה ישפיע על הצבא. ואגב, אם תגיעי לצבא לא מאוזנת, זה יתגלה מיד, כי הצבא הוא מסגרת מאוד מלחיצה, שמביאה אותנו להגיב בקיצוניות: גם הרבה אנשים, גם מסגרת נוקשה. כל יום שאת דוחה את הטיפול, מצטבר לרעתך. בהצלחה בכל

a25

New member
שאלה

בתקופה שבה היה לך טוב היה לך טוב בצורה חריגה? עשית דברים מוזרים? בזבזת המון כסף? משהו כזה?

למעלה