אשמח אם תעזרו לי

111שיר

New member
אשמח אם תעזרו לי

יש לי חברה שיש לה בקרוב יום הולדת 18. אני מנסה לחשוב על משהו מיוחד לעשות לה ליום הולדת, משהו כמו צניחה חופשית (כן, קצת יקר, אבל כסף לא הבעיה. רק לא איזו חופשה בבית מלון או בחו"ל). נניח משהו כמו רכיבה על סוסים, כל מיני כאלה. פשוט דיברתי עם אמא שלה, היא ביקשה שאחשוב על משהו ולא עולים לי רעיונות! אודה לכם מאוד על כל רעיון טיפשי העולה בראשכם :)

Dawson girl

New member
המ

קפיצת באנג'י אמבטית שוקולד/חלב (
) חח אין לי ממש רעיונות

../images/Emo4.gif לא רכיבה על סוסים, זה בטוח...

צניחה חופשית נשמע כמו רעיון מעולה, או אפילו צלילה או משהו.. תכתבי מה היא אוהבת ואני אנסה לעזור לך...

111שיר

New member
דווקא רכיבה על סוסים היא רוצה

אבל אני מחפשת עוד רעיונות, לא משהו שהיא תצפה לו. צניחה חופשית עשינו לחברה שלה אז לא זה. צלילה רעיון נחמד:) (אבל לא זוכרת אם היא עשתה את זה או לא) חשבתי אולי על פיינטבול, מעפן מדי? ואם הייתי יודעת בדיוק מה היא אוהבת ,לא הייתי שואלת אתכם :) היא אוהבת למשל חיות, יש משהו מיוחדשקשור לחיות? בדאבל דייט לוקחים אותם לפעמים למקומות מעניינים, אולי אתם זוכרים משהו?

ליטלושי

New member
אוליי..

ספורט ימי שזה אומר אופנועי ים, בננות, אבובים וכל מה שקשור..

צלילה עם דולפינים זה כיף

אבל זה רק באילת ככה שאת עם גרה רחוק זה כולל מלון ואמרת שאת אל רוצה מלון. גם ראפטינג זה כיף ובכפר בלום יש גם אומגה וכל מיני דברים וזה קרוב גם לצוק מנרה שיש שם רכבת הרים כזאת, קיר טיפוס, אומגה וסנפלינג. יש שם גם רכבל, מסלול טיול רגלי, מסלול טיול לאופניים ובריכה של הקיבוץ. ואיפשהו לא רחוק יש סיור במפעל של סיידר הגליל אם ממש בא לכן.

111שיר

New member
נשמע אחלה העניין עם הראפטינג

תוכלי קצת לפרט איפה אוכל למצוא כזה, מזה ראפטינג (לא שמעתי על זה קודם לכן : /)? זה נשמע משהו שהיא בהחלט תאהב :)

111שיר

New member
רגע, עכשיו אני רואה שכתבת כפר בלום

איפה זה כפר בלום? יש את זה בעוד מקומות? יש לך אולי טלפון? תוכלי לכתוב לי במסר זה מאוד חשוב! תודה! :)

111שיר

New member
בכלל גם העניין של קיר הטיפוס,

הסנפלינג, טיול רגלי ובאופניים, אומגה, נשמע נחמד

זה הכל בסביבת טבריה,

ושם גם יש טיול טרקטורונים (מומלץ) וטיול סוסים, שניהם ב- 250. הטיול טרקטורונים מותנה ברישיון, לפחות של מי שינהג...

111שיר

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifאהההההההההההההה

תודה תודה תודה! נזכרתי שהיא תמיד רצתה ללכת לשםםםםם! את מלאך גאון!!!!!! ואני זוכרת אותך מזמן מפורום מתגייסים
אני עדיין צריכה עוד רעיונות כדי לקבץ את הכל ביחד:) אבל בכל זאת תודה, זה אחלה רעיון מבחינתה :)

airstrip

New member
שמחה לעזור.

וגם אני זוכרת אותך.
אגב, פיינטבול זה לאו דווקא מעפן. יש שם עכשיו רובי לייזר חדשים. זה די נחמד. אולי יצא לך לעשות את זה בפסטיבל המתגייסים בספורטק. רק אל תלכו עם הרבה בנים.. הם יהרגו אתכם מהר וזה לא יהיה כיף.

shira245

New member
אהמממממ

כבר הציעו את רוב הרעיונות הטובים אבל מטווח נשמע לי אחלה רעיון! ראפטינג יש בכפר בלום אבל את יכולה לקחת אותה לכנרת לאבובים/בננה וכל זה.. פיינטבול גם נשמע לי רעיון טוב אם אתם קבוצה גדולה של אנשים.

למעלה