אשמח אם תעזרו לי

אשמח אם תעזרו לי

אני מכינה לבעלי כל יום לעבודה אוכל.אני רוצה לגוון קצת זה כל הזמן חביתה או פסטרמה. יש רעיונות לסנדויצים מיוחדים??? תודה רבה

מאקי

New member
לא יכולה לעזור.. אבל הכינוי שלי היה

אמא של שלושה .. מה שנכון עדיין.. אבל בגלל אי התאמה בין דימוי למציאות ובגלל לחצי הקהל אני חסרת החוזק.. נכנעתי יום טוב.. וסנדביצים.. זה אחלה. גם אני רוצה. להשתמע

ת'אמת כשאני חושבת שהכריכים

שלי משעממים אני מכניסה בזיליקום והופס החברה שואלים אמא מה עשית הפעם . יש לבעלך אפשרות חמום בעבודה?

desertm

New member
הנה רעיון או שניים ../images/Emo140.gif

אצלנו מככבות פיתות, ובתוכן אפשר לשים: סלט טונה בתוספת עגבניה וחסה גבינה צפתית (או כל גבינה אחרת דומה) עם פרוסות חצילים מטוגנות, או פלפלים קלויים, או שניהם, חסה, עגבניה, מיונז גבינה צהובה, חסה, עגבניה, עלים ירוקים אחרים, מיונז סלט עוף, חסה וכו' מקווה שעזרתי בקרו בגלריה שלי

mayav

New member
אני הייתי מכינה לעבודה סוגי סלטים ק

קרים/פושרים, עם לחם בצד, כמו: סלט עוף, סלט פסטה, סלט שעועית, סלט טונה וכו

וואו צילה איזה עוגות משגעות בגלריה

כמה שאת כשרונית... התגעגעתי

desertm

New member
תודה לך חמודה! ../images/Emo24.gif

גם אני מתגעגעת - פשוט אין לי זמן!!! יש עבודה ב"ה ותודה על המחמאות

מיכי2

New member
הנה כמה רעיונות...

* גבינה בולגרית/צפתית עם עגבניה, טיפה בזיליקום וזיתים שחורים (אפשר גם חסה) * חרדל או מיונז, כתף בקר, עגבניה, חסה ואיזה רוטב ברביקיו נחמד... * חביתת ירק עם ממרח של איזה גבינה מיוחדת * ממרח כבד עם עגבניה, זיתים וחסה

רעיונות

סלט אבוקדו עם עגבניה סלט ביצים עם נבטים סלט טונה עם תירס נתחי חזה עוף עם מיונז וסלט

shlomits

New member
יש גם מגוון גדול מאד של גבינות

למריחה עם תוספות שונות, תעשי סיבוב במקרר הגבינות בסופר ותמצאי מגוון רעיונות לריענון. בתוספת ירקות חתוכים יש לך כריכים נהדרים ובריאים...

nickey

New member
אני בתור סטודנטית

מכינה לי כל יום סנדוויץ' אחר ותמיד האחרים מבקשים ממני ביס... הסנדוויץ' הקבוע והאהוב עליי זה:
ג'באטה חתוכה לא עד הסוף
קצת גבינה בולגרית מפוררת לכל אורך הג'באטה
מגוון עלי בייבי
סלט ירקות פשוט (מלפפון, עגבנייה, והתיבול הרגיל)
רוטב אלף האיים
קצת קצת קצת פסטו לתוספת הטעם והארומה מובטחת הצלחה רבה, אך לא לשכוח שזהו סנדוויץ' רטוב בגלל הנוזלים של הרוטב והסלט.

YAFFA3

New member
רעיון שקיבלנו מ"ארומה"

לחמניה מקמח מלא מורחי גבינת שמנת מניחים רצועות סלמון מעושן מטפטפים מיץ לימון על הסלמון מפזרים טבעות בצל וחסה ונהנים! חביתה עם גבינה בולגרית מגוררת פרוסות עגבנייה וחסה

wan

New member
רק סנדויצי'ם?

או שאפשר למשל... להכין מאפינס מלוחים, או פשטידות אישיות .עם קופסת ירקות.ואיזה ממרח קטן. אפשר להכין פשטידה גדולה לחלק למנות-להקפיא. אפשר לאכול גם בטמפרטורת חדר. קציצות-קציצות בשר,עוף,ירקות.-את הסוג הזה אפשר להכין שטוח ולהכניס לפתה. עם קופסת ירקות. ולארוז טחינה קטנה. אבל זו טיפה השקעה...השאלה אם יש לך זמן להשקיע... פשטידת פסטה עם ירקות מעורבים וגבינות-היא מנה מצוינת כארוחת צהריים. אפשר להכין את הפשטידה בתבנית של מאפינס. ולהקפיא . או להכין אחת גדולה ולחלק. פשטידת בשר עם תפוחי אדמה... לחשוב על דרך לתת ארוחה לאו דווקה עם לחם .. מממ נעשיתי רעבה... ואם לומר את האמת גם אני מאלה שיכולים לחיות על סנדוויץ טוב... בהצלחה.

pirge

New member
גבץ' ירקות ולהוסיף כל יום משהו:

גבץ' עדין מ------------- בצלים מטוגנים עם פלפלים צבעוניים רצועות עם 2 עגבניות קוביות 5 שיני שום פרוסות תבלינים. לזה אפשר להוסיף גבינות:נקניק:ביצה קשה:בשר פרוס:חומוס: לגוון את התוספת. טעיםםםםםםםםם.

כריכים....../images/Emo13.gif

הרעיון בעצם דומה אצל כולם, אבל הפאנץ' ליין הוא בתוספת הקטנה.. לדוגמא- כריך עם טפנד, מוצרלה/בולגרית, קצת עשבים , עגבניה (טריה או מיובשת) ופלפל שחור. פסטרמה- מיונז,חרדל, עשבים, פלפל, חמוצים (אם אפשר לחמם בעבודה אז
. ביצים- מיונז, ביצה קשה, וחצילים. ובעצם כל דבר טעים הנראה לעיין ונמצא במקרר...

sara1970

New member
פסטה

אני מכינה לבעלי כשהוא עובד ערב פסטה עם רוטב אפשר כל רוטב מערבבת יחד כדי שהפסטה לא תתיבש והוא מחמם שם במיקרו יום אחד הוא אכל את הפסטה גם ללא חימום הוא אמר שהיה מוצלח ולזה אני מוסיפה פרי שהוא אוהב וזו ארוחה משביעה וקלה שאפשר להכין יום קודם.

אני לעומת זאת

מכין לאשתי כל יום אוכל לעבודה
מנה חמה ( כלומר קרה אבל היא מחממת במיקרו ) עם בשר או משהו דומה. למחר יש לה סיני... וגם כריך לבוקר. לחמניה עם חביתה עם ירוקים / פטריות / בצל + ירקות + גבנ"צ וכל מיני דברים טובים. הכי חזק אצלה : שניצל עם תפ"א מהמיקרו עם רוטב פטריות/שמנת של קצפת/פלפל שחור וגם בולונז - אבל היא אוהבת עם כל מיני ספגטים משונים ואני אוהב עם הארוכים הרגילים
וגם קציצות עם אורז לבן או פירה עם איזה ירק מאודה כמו אפונים או גזר גמדי או משהו ... ת'אמת, קשה לגוון כבר הכנתי את כל מה שאני יודע אלף פעמים.

שיקדי

New member
במקום סנדויצים תכיני

לארוחת בוקר- 1-חביתה עם בצל שימי בחצי בגט עם פרוסות מלפפון ירוק עם הקליפה וליד גביע אשל או כל מעדן אחר 2-פרוסות גבינה צהובה עם פלפל אדום וחסה וליד ביצה קשה 3-גבינה לבנה ומעליה פרוסות דקות של גבינה מלוחה,פרוסות עגבניה בלי גרעינים ןזיתים שחורים/ירוקים,אפשר להוסיף גם חסה לארוחת צהריים- 1-פיתה מרוחה בפנים עם חומוס,מוסיפים קציצות/קבב ומלפפון חמוץ 2-טונה עם ירקות 3-נודלס ירקות עם חזה עוף זה טעים גם קר בתיאבון

למעלה