אשמח אם תסייעו לי

רחליקה האחת

Member
מנהל
אשמח אם תסייעו לי

בניתוח הפריסה. אינני מצליחה להתחבר לעומקה כי אני סובייקטיבית :)

רקע:

אני שוקלת עזיבה של התחום אחרי שנים כה רבות בשל תחושה שמיציתי את הכיוון ואני מעוניינת להתפתח.

עלתה על הפרק הסוגיה האם לצאת ללימודים בתחום הטיפולי או להשאר במקומי הנוכחי עוד זמן מה.

אחת הסיבות המרכזיות להתלבטות היא מצבי הרפואי.

השאלה שנשאלה:

מה עליי לעשות כדי להתקדם בחיי המקצועיים ברבעון השנתי הקרוב?

הפריסה שבחרתי היא פריסת ייעוץ בגרסה מצומצמת באתר של נתנאל.

מצב נוכחי: עשר המטבעות

עיצה: ירח

ממה להמנע: חמש הגביעים

תוצאה: תשע המטות

לעניות דעתי, הפריסה בכללותה מייעצת לי להמנע מקפיאה על שמריי ולבחון האם

לימודים יהוו מעמסה או שחרור מהמצב הסטאטי.

תודה לכל מי שיסייע לי,

רחליקה

idanmeri

New member
היי רחליקה

המצב הנוכחי, 10 מטבעות, מראה שאכן מיצית את התחום בו את עוסקת עכשיו,
ואכן נראה כי נהנית לעבוד בעבודה הנוכחית לאורך השנים.
שימי לב שמספר 10 מסמל גם סיום ושלמות.

עצה: הירח.
קלף הירח מייצג את המסע אל הלא ידוע, או אל תת המודע שלנו.
לדעתי הקלף רומז לך כי כרגע זהו הזמן לצאת למסע פנימי בתוך עצמך, כדי לבחון מה עלייך לעשות מעתה ואילך,
כלומר, לאיזה כיוון לפנות, במה להתמקד או איזה תחום כדאי לך ללמוד.
קלף הירח הוא גם קלף עם זיקה ללימודים.
הירח קורא לך לפזר את הערפל, ולהביא לידי מימוש את התחומים אותם שמת בצד במשך כל התקופה האחרונה, ולהוציא אותם לאור.
את התחומים הללו רק את יכולה לדעת, נסי לחפש אותם עמוק בנפשך.

ממה להימנע: 5 גביעים.
אני רואה קשר בין הירח לבין 5 גביעים, כיוון שהירח מבולבל ולא יודע בוודאות מה הוא רוצה, וגם 5 גביעים מראה על פסימיות ועל ייאוש בלתי מוצדק.
לדעתי הקריאה ממליצה לך להימנע מייאוש בלתי מוצדק, פחות להיות פסימית- ולהיות יותר אופטימית לגבי המשך העתיד שלך בנושא קריירה.
עלייך להסתכל באור יותר חיובי על האפשרויות שיש לך (למשל תחומים מסוימים אותם את רוצה ללמוד), ולא לחשוש ללכת צעד קדימה.

תוצאה: 9 מטות.
התוצאה היא שעלייך להישאר ממוקדת בהחלטה שלך, כלומר, במידה ותבחרי בנושא מסוים, את צריכה להישאר ממוקדת בו ולהמשיך להתמיד, ולא להתייאש.
הקלף גם קורא לך לא לחפש יותר מדי הרפתקאות ותחומים לא מושגים, אלא להתמקד בנושאים שאת באמת רוצה / יכולה "ללכת עליהם".

בהצלחה

רחליקה האחת

Member
מנהל
יא עידן, בוא רגע, תכנס

תגיד לאמא שלך ממני שגם אני גאה בך!!!

כל הכבוד על ניתוח הפריסה, על החכמה, הבהירות וההמלצות הנבונות.

וואלה, הארת לי ת'יום

רחליקה

idanmeri

New member
רחליקה יקרה

תודה על הפרגון

אני מאוד שמח לראות שהתחברת לפירוש,
ושקיבלת תובנות לגבי נושא השאלה

מאחל לך שתצליחי בתחום הקריירה!

anna karenina6

New member
היי רחליקה יקרה

הפריסה מראה שכרגע את במקום חומרי נוח ומוכר.
יש מעגל בשלבי סגירה ויש רצון לפתוח חדש, אבל גם חשש לבחור נתיב של צמיחה. משהו באופן ההסתכלות על הדברים "תוקע" פתרון.
(אגב, האם השינוי מעורר חשש מהשלכותיו הכלכליות ? )

מבחינת יסודות בפריסה - יש מייג'ור, מטבעות, גביעים ומטות.
מפה אני מסיקה שנקודת ההסתכלות כרגע היא יותר מבוססת אספקטים חומריים ורגשיים. אולי ניתוח רציונלי של המצב יוכל לסייע ?

מסכימה עם הדברים של עידן שחשוב לבחור את הנתיב המתאים למימוש השאיפה. לא להתפזר על הרבה אפשרויות, לא להיכנע לחששות השונים (וגם לא לאנשים בסביבתך שאולי מנסים להתערב בהחלטתך, אם יש כאלה) ולהבין מול עצמך מה באמת יצית מחדש את הניצוץ.

יש לך אינטואיציה חזקה, עוצמות וכח עמידה - רק צורת ההסתכלות מגבילה את הדברים הנפלאים האלה. בתחושה שלי - הפריסה ממליצה לך להתמקד כרגע בעשיית בחירה וסדר עדיפויות ורק לאחר מכן לפעול.

גדולה !

idanmeri

New member

"הפריסה ממליצה לך להתמקד כרגע בעשיית בחירה וסדר עדיפויות ורק לאחר מכן לפעול."- אהבתי

נננ21

New member
היי רחליקה

שאלת מה עלייך לעשות....
הרבעון הקרוב אינו נראה כמו זמן נכון להתחיל ללמוד
אלא יותר כתקופה חשובה לאיסוף מידע

הירח מעלה בי תחושה שהפחד דוחף אותך לעשות צעדים מסויימים...אך אל חשש, את שולטת בנסיבות יותר מכפי שנראה כרגע.
10 המטבעות שמחוזק ע"י 5 הגביעים מספר שאין צורך לתת מקום רב לתסכול ולחשש
סערת הרגשות של הירח, כשמולה קלף 5 הגביעים בעמדת ממה להמנע, מספרת שהחלק הלא מודע שלך יכול להפוך לכח יצירתי עוצמתי ברבעון הקרוב, ולכן אין לאן למהר ועדיף להמתין ולא לפעול עדיין.

9 המטות מסכם את הפריסה:
חששותייך הם דרך לא רעה "להגן" על עצמך, אך הם חוסמים אותך ומונעים את ההגשמה העצמית שאליה את משתוקקת. ברבעון הקרוב (ואולי אף יותר מכך) רצוי להעלות אותם אל פני השטח
המצב בהווה חיובי רחליקה. קחי את הזמן, אל תמהרי
אני רואה את האינטואיציה החריפה שלך מבצבצת בפריסה, היא תישא אותך רחוק

למעלה