אשמח אם תייעצו לי:)

lironnn10

New member
אשמח אם תייעצו לי:)

שלום לכולם, שמי לירון בן 23 וחצי ואני צריך יעוץ קטן.
יש מישהי שהכרתי לפני כמה שנים, הקשר בנינו היה דליל, שלום שלום ולא מעבר לזה.
לפני חודשיים וחצי היא עזבה לאחר שירות צבאי את הארץ וכרגע מתגוררת בחו"ל, בארה"ב.
חשוב לציין שהיא עזבה את הארץ לטובת שינוי שחיפשה, להיות עצמאית, לכלכל את עצמה לבד וכו'...אחרי שנה של תיכנון לעשות את הצעד הזה. לאחרונה (בערך 3 שבועות) התקרבנו מאוד, התחלנו לדבר ולשמור על קשר הדוק, זה אומר הודעות בוואטצאפ, שיחות ארוכות בסקייפ, פשוט בקשר סביב השעון למרות הבדל השעות המטורף בנינו. התקרבנו מאוד וההשקפה לקשר נראית מאוד רומנטית ושמתפתח פה משהו..עמוק וטוב.
בכל אופן אני לא זוכר מתי הרגשתי ככה, מסנוור חושב עליה כמעט בכל רגע, מסתכל עלינו וחושב קדימה, יש בנינו כימיה מטורפת וזה ניראה הדדי מאוד. בעוד חודש היא צריכה להגיע לביקור בארץ בן שבועיים וחצי.
הגענו למצב שאנחנו מדברים על אפשרות שהיא חוזרת לארץ, היא שוקלת את זה ברצינות והיא אומרת שיש לי חלק גדול מאוד שגרם לחשיבה על זה. כי היא לא תיכננה לטוס לחודשיים וחצי ולחזור לארץ בגלל גבר, אני בכל אופן אמרתי לה שזה משמים ואני רוצה את זה מאוד. הייתי רוצה לדעת מה אתם ממליצים לי לעשות? לחכות לביקור..ושההחלטה תישאר בידיים שלה כי בכל מקרה זה תלוי אך ורק בה? חשבתי אפילו על צעד קיצוני לעבור איתה לחו"ל אבל יש לי בעיה לעשות צעד קיצוני כזה בגלל תחילת לימודים בחודשים הקרובים. אשמח לעצות, תודה.

"האהבות שלי, הראשונות שלי..."

חבר, אתה מסוחרר לגמרי ואין בך טיפת מחשבה הגיונית. המלצתי הראשונה היא לשבת לבירה עם חבר טוב שאתה מעריך את דעתו ולקבל בהבנה ובאהבה את הסטירה שהוא יעיף לך.
אתה מאוהב במישהי שנמצאת בארה"ב שאתה מתקשר איתה דרך הוואטסאפ מזה שלושה שבועות.
שנים שאתם מכירים והיא בארץ אבל לא קרה כלום, כנראה כי במציאות אין ביניכם כימיה אלא רק בוירטואליה.

אחרי שלושה שבועות של קשר, גם אם הוא אמיתי ובוודאי אם הוא וירטואלי, לא עוזבים מדינה ועוברים לצד השני של העולם, ולא פורשים מלימודים שעוד לא התחלת.

תתאפסו, תציע לה להישאר בארה"ב עוד כמה חודשים ולהמשיך לחשוב על זה, אתה תמשיך לחשוב על זה בארץ, ומקסימום תטוס אליה לחופשה של שבועיים ותראו איך הולך.

קראש וירטואלי זה מקסים והכל, ובאמת יכול לגרום לפרפרים בבטן ולילות לבנים של שיחות טלפון, אבל אני חושבת שקצת נסחפתם.

Aski7

New member
אני לגמרי איתה

התחושה שזה סיפור אהבה למרות הקשיים הקיצוניים זה הווליום של הסיפור הזה.
ברגע שלא יהיה עוד את הקושי תנחתו לקרקע (לא נראה לי שיהיה נעים למי שיעשה את עיקר ההקרבות).
אבל היי אולי אני סתם פסימית.

Amazona

New member
אני אקדים את אייבורי ואומר

זה כל כך הולך להגמר בבכי

זה כל כך הולכך להיגמר

בכמה וכמה אורגזמות מטורפות. אתם כאלה פארטי פופרים

סטנגה Joe

New member
חכה חודש

תהיו יחד שבועיים וחצי ואחר כך תראה אם הכל היה מקסם שווא של הוירטואליה או משהו אמיתי.

אייבורי

New member
בטרוף שלנו

בתכלס יש פה התאהבות צעירה בפנטזיה נהדרת

הבדלי הזמן הקבועים (בלי טרוף) עוזרים לשמר מערכת יחסים מדומה.

בקיצור, לכו על זה בגדול

למעלה