אשמח אם תוכלו...

shirna

New member
אשמח אם תוכלו...

לענות לי שוב על שאלה של מתחילה. החלתי אתמול לקבל זריקות מנוגון, ביום ראשון הקרוב אני הולכת לרופא לבדיקת הזקיקים (אני חושבת) ןשם הוא יזריק לי את הזריקה החדשה שמחליפה את הכוריגון (לפי הנאמר לי כאן) וזאת רק אם אני "אהיה מוכנה", למה התכוון הרופא שאמר "אם תהיה מוכנה"? הכוונה לגודל הזקיקים? ועוד שאלה קטנה, האם כדאי לשמור את הכוחות, מבחינת קיום יחסי מין, לזמן המדוייק? האם עליי לחכות ל"אישור" הרופא, שכדאי להתחיל לנסות? תודה מראש.

תשובות

לצד המנוגון, את נמצאת במעקב זקיקים, שאמור לכלול גם בדיקות דם לבירור רמת ה-E2 והפרוגסטרון בדם. גודל זקיקים מ-18 ומעלה לצד E2 של כ-200 יחידות לכל זקיק (כלומר אם יש למשל 3 זקיקים, הE2 לפני ביוץ אמור להיות כ-600) ופרוגסרון פחות מ-4.5 מעיד על תחילת תהליך ביוץ. לכן, כשכל הגורמים האלה יחד מתאימים - מקבלים כוריגון. הביוץ אמור להתרחש תוך 36 שעות אחרי הכוריגון ובתוך הטווח הזה עושים אהבה/הזרעה/IVF - כל אחת והסיפור שלה. לגבי יחסי מין: הזרע מחכה לביצית תמיד ולא להפך. זרע יכול לחכות לביצית 24 שעות ונדמה לי שאפילו יותר (אבל יכול להיות שבנות שיודעות יותר יתקנו אותי). לאור מה שכתבתי לעיל, מרגע הכוריגון את יכולה לעשות אהבה, וכל המרבה הרי זה משובח (ומהנה). בהצלחה, ומקוה שעניתי לך על השאלות

שיר 222

New member
תשובה טובה

אין יותר מה להוסיף. התשובה של זקיקית היחידה מכילה את כל התשובה!!

למעלה