אשלי מה הקטע?

SimsY

New member
מה הקטע עם עובד?

באימון של הקבוצה לפני שבוע טוקו,סער ועובד ישבו על הדשא ואכלו סנדוויץ שהם הביאו לארוחת צהריים. טוקו בא, פותח את הסנדוויץ' שלו ורואה ששמו לו המבורגר מתרגז ואומר: "אם עוד פעם הקייטרינג של הקבוצה מביא לי המבורגר אני מחרים את האימון" באותו רגע סער פותח את הסנדוויץ שלו רואה ביצה קשה מתרגז ואומר: "אתה יודע מה, אם עוד פעם הקייטרינג של הקבוצה מביא לי ביצה קשה אני גם מחרים את האימון" עובד שלישי בא לשבת על ידם פותח את הסנדוויץ' שלו רואה גבינה עם זיתים ואומר "אם ישימו לי גבינה עם זיתים עוד פעם אחת אני מחרים את האימון" באימון האחרון שהיה לפני יומיים שבו הם החרימו את ג'לל הם באו בהפסקת צהריים לאכול כרגיל, הם באים לפתוח את הסנדוויצ'ים שלהם והם רואים שטוקו קיבל המבורגר סער קיבל ביצה קשה ועובד גבינה עם זיתים ממש כמו באימון הקודם. באימון שהיה היום טוקו, סער ועובד לא באו כי כמו שהם אמרו כי הם מחרימים את האימון עד שיוחלף הקייטרינג שמיטל בחרה לקבוצה. תגובתה של מיטל הייתה ש"בקשר לטוקו, אם הייתי יודעת שנמאס לו מהמבורגר הייתי מבקשת שיזמינו לו משהו אחר" "בקשר לסער אם הייתי יודעת שנמאס לו מביצה קשה, הייתי מזמינה לו משהו אחר" "בקשר לעובד.... אממ, אני לא מבינה - הוא מכין לעצמו את הסנדוויצ'ים!"

liatusha3000

New member
../images/Emo97.gifחחחחחחח../images/Emo6.gif

אהבתי... זה מבדיחה כזאת עם שלושה בעלים, נכון??

SimsY

New member
אבל זה עובד יותר טוב עם עובד :)

וזה הסלוגן "זה עובד יותר טוב עם עובד!"

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifהיא "אשכרה " *קצת* תקועה

אבל היא קצת מצחיקה
זה לא שיש לה הרבה קטעים או משו אז דווקא היא קצת מצחיקה כזאתי

MoRaN SaShA

New member
אשכרה!! היא פשוט מיותרת!

כזו דמות מפגרת ומכוערת.. היא מעצבנת היא לא מצחיקה..

בטלנובלות תמיד דוחפים

דמויות וסצנות מיותרות לחלוטין, אבל אי-אפשר בלעדיהן, לא?
אולי באמת אשלי היא נסיון עלוב ולא מוצלח לחקות את בטי מטב"ע, אבל גם אם כן - שיהיה, למי אכפת? לדעתי זה לא ילך, בטי לוקחת עליה בע-נ-ק. מלכה
בטי לוי
שליטעעעעע!

למעלה