אשליות קירבה

אייבורי

New member
אשליות קירבה

אין ספק שהאינטנט הביא איתו בשורות גדולות ותקווה גדולה אבל לפעמים נדמה לי שדווקא כל הרשתות החברתיות, הגיידיטים, הפורומים ,הטוויטרים הבלוגים יוצרים אשליית ביחדנס יוצרים הפוגה לבדידות ונדמה שאתה מכיר אנשים והם אותך

יערית

New member
שמענו עליך

כמה זמן אתה מכיר אותי בורטואל? מספיק זמן בשביל לזהות את הדיכאון שלי, למה אתה לא מגיב לשיר העגמומשיין שלי? אנשים לא ממש מכירים אנשים, אם הם לא רוצים שיכירו אותם לא יכירו אותם, נקודה.

אייבורי

New member
וואלה

לא באמת מכיר אותך קראתי אותך, מכיר פן מסויים שלך אבל בטח לא מתבלבל לחשוב שמכיר אותך

יערית

New member
:))

מוזר שאתה, מרבית האנשים מכל המקומות שבהם אני כותבת פעילה מתיימרים לחשוב שהם מכירים אותי ועוד מתעקשים על כך שמכירים אותי עד ש....מכירים אותי :)) למען האמת לא רוצה שכולם יכירו אותי ומי שכבר התקרב ואני רוצה בקירבתו, יכיר אותי ואז 1+1 לא חייב להיות שניים, זה יכול להיות גם 3, לשם כך אנחנו כבר בתקשורת, זה למה הוא מכיר אותי והוא יודע שאני הכי אוהבת להשאל ולענות על דברים שהם לא ממש ברורים. באמשלללללללללללך יערית את חופרת!!!!!! אני בילתי נסבלת!

כותבת רק

כאן, קוראת בעוד כמה מקומות וטיפונת בפייסבוק. ככה שאני לא דוגמה לכלום אבל חייבת לציין שיש פעמים שאפילו הקמצוץ הטכנולוגי הזה שאני שותפה לו (וכאן אני מאד אוהבת ) עושה לי להרגיש עוד יותר לבד מתמיד. אף פעם לא הצלחתי להבין למה אבל זה פשוט נראה לי קליפה של משהו ולא החיים עצמם. קליפה קטנה ודקה, שבירה מאד, חושפת טפח ומגלה טפחיים. לא פעם הרהרתי בסוגיה- מה זה אומר עלי אם אני כותבת בפורום מסויים, מה זה אומר על החיים שלי, על היכולת או חוסר היכולת שלי לקשור קשרים ועוד הרהורים שאין לי עליהם תשובה....תמיד מעדיפה את החיים האמיתיים.

אייבורי

New member
כולנו

אני מניח מעדיפים את החיים האמיתיים השאלה, האם הגלישה בפורום או בלוג עם מגיבים קבועים נותן אשליה שאתה לא לבד נותן אשליה שיש לך שם חברים

כן י שפה חברים וחברות

וזאת לא בהכרח אשליה כי יש פה אנשים טובים שכשאתה צריך אותם הם יהיו שם בשבילך יש פה אנשים שאם תפנה אליהם במסר הם יענו לך יש פה אנשים שברגעי משבר נחלצו ועזרו לאנשים בדרכים שונות יש פה אנשים שיצרו חברויות אמיתיות יש פה אנשים שנפגשים ומצד שני יש פה גם את האפשרות לא להתקרב אלא רק לכתוב ולהשאר "אנונימי"....לחשוף ולהתקרב רק במידה שאתה רוצה ובוחרשזה גם משהו חשוב אף אחד לא לוחץ עליך כמה לחוף וכמה לכתוב זאת פריבילגיה גדולה ויש פה אנשים שרק קוראים ולומדים מאיתנו המון.... יש את המסרים ששם אפשר להתקרב וכו'...

בשבילי זה בעיקר הפוגה מנטאלית..

מכורה לאי אלו פורומים בתפוז כבר למעלה מעשור, חוץ מאקס-בעל אחד, הכרתי פה גם כמה חברות במהלך השנים.. (חברות אמיתיות כאלה שנפגשים איתם..) וכל היתר.. זה רק הפוגה. יש מי שמגיע עייף אחרי יום עבודה ומתחיל לזפזפ, אצלי - זה הזפזופ שלי. (פה לפחות אפשר לסגור ב-X את הפרסומות בניגוד לאלו של ערוץ 2
)

אייבורי

New member
בהחלט

מבין ומזדהה גם עבורי האינטרנט הוא סוג של טלוויזיה [ערכת בידור] וגם פה ושם יוצא להכיר נשים \ חברים שנשארים לאורך הדרך

ismeralda100

New member
אז יש לי שאלה בנושא....../images/Emo13.gif

אני מגיבה המון לאנשים, לא ברור למה (-רובם לא מגיבים בחזרה. זה קטע כי המון אנשים קוראים ומסתכלים אבל לא הרבה מגיבים.... טוב זה כבר לא קשור) תמיד אני מפרגנת, כותבת איזו תמונה יפה וכו'. שאני רואה משהו שאני לא אוהבת אני מאמצת את הגישה של: "יש לך משהו טוב להגיד? תגיד. אם לא? תשתוק" חשבתי, בגלל שהמון פעמים אני נכנסת לפייסבוק וזה נורא משעמם אותי - מה יהיה אם אני אתחיל להגיב דברים כמו: וואו איזו תמונה מזעזעת שלך אני במקומך הייתי מוחקת מיד זוועה במקום כל ה"תמונה יפה" ומדהים שאני כותבת בד"כ ואף 1 לא מתייחס.... הבעייה היא שרוב האנשים שבאמת פעילים שם הם לא חברים טובים וסיכוי סביר שלא יבינו את ההומור שלי בכלל....
מה אתם אומרים? שווה לנסות? חחח מקסימום יחסמו אותי כל המשעממים למיניהם

אייבורי

New member
לא אוהב את הגישה הזאת

במקום לומר דעתך אז אנשים בוחרים לשתוק ונותנים לך להסתובב עם פטרוזיליה תקועה בשיניים. [מה גם שאני חובב כוסברה בכלל] אמנם לא חייבים לומר, תשמע אתה מכוער ברמות על אפשר בהחלט לומר, אתה לא כלכך יפה אבל לשתוק, זאת עבריינות מודרנית

ismeralda100

New member
../images/Emo8.gif

היית מסתדר טוב בתאילנד וגם בויטנאם גם בהודו
אין כמו כוסברה

אייבורי

New member
סיים סיים

באט דיפרנט הסתדרתי בתאילנד מעולה והם אוכלים חריף אששששששש

ismeralda100

New member
מאז הצבא ועד ירח הדבש שלי

אמרתי את אותו הדבר כמוך. ואז הוגשם. וואו לגמרי, וחבל רק שכל התמונות הלכו לאותו מקום אליו כל התמונות הלכו

אייבורי

New member
כל התמונות זורמות לשם

האמת, אני לא פריק גדול של תמונות אני משתדל לשמור זכרונות מכל מקום שבו טיילתי ואני בטוח שיש לך המון חוויות וזכרונות בעיני זה בהחלט מספיק.

ismeralda100

New member
really?

לא יודעת.... בהתחלה היו חסרות לי התמונות של 6-7 שנים מהחיים שלי, אחרי זה התרגלתי איכשהו לרעיון. ומאז יש לי המון שאני צילמתי בעצמי

פייסבוק בנוי על תקשורת חיובית ../images/Emo13.gif

יש רק לייק ואין דיסלייק. מי שמעצבן אותך, נכנס מייד להייד או בלוק או מוסר מהרשימה. אפשר לסנן כך ולהגיע רק לאנשים שחושבים שאת נפלאה. אפשר להתווכח אם זה טוב או רע, אבל בעיניי, באינטרנט יש מספיק כנות ויש מספיק ח*א שלילי (טוקבקים וכולי) בשביל שהפינה הזו תישאר חיובית בלבד. בקיצור, סביר בעיניי שאם תנסי לכתוב למישהו "אתה נראה זוועה" תמצאי את עצמך מחוץ לרשימה במיידי
כי את חורגת בגדול מכללי המשחק.

למעלה