אשכי פלוטוניום

misteranderson

New member
אז ככה...

ניתן לראות כי יש לך בעיות רציניות. את משתמשת באותה בדיחה מספר פעמים (אשכי פלוטוניום), כותבת הודעת מפגרות ללא כל סיבה מוצדקת בידיעה שהן מפגרות ואת אפילו מתגאה בזה. אין ספק שהבעיה העיקרית שלך היא שאת לא בטוחה במיניות שלך. הסטוצים המקריים שלך עם חתולי רחוב, הגישה הוותרנית שלך והמיניות המוחצנת מציגים אותך באור מעורר רחמים. את לא שוכחת כמובן לציין את העובדה שאף אחד לא שולח לך מסרים, מתוך איזשהו ניסיון ליצור מעיין בטחון עצמי מזוייף, שלא אכפת לך כאילו. זה ברור לעין, את מחפשת תשומת לב. את צריכה מישהו שידבר איתך, שיסתכל לך בעיניים שניה לפני שהוא משפריץ לך בפנים. את צריכה גבר, רצוי סדיסט. את לא בוחלת באמצעים לקבלת אותה תשומת לב וזו הטעות הראשונה שלך. הטעות השניה שלך היא הרבה יותר בסיסית, את מחפשת במקום הלא נכון. בפורום של דיקטטורים ויהודונים שמתכחשים לעברם. את נואשת. אני מציע לך לקחת את עצמך ברגליים וללכת לכיוון המטבח. הירקות יתנו לך את כל תשומת הלב שאת צריכה.

וואי, תודה על ההשקעה בהודעה../images/Emo24.gif

(את הגמבה אתה רוצה מוקפצת או מטוגנת עם ביצה? - שלא תחשוב שאני לא זוכרת שאתה צריך לשמור על הכולסטרול!) זה היה ניתוח מדוייק ומקצועי כמעט לכל הבעיות שלי. אני מרגישה פורקן עכשיו. רק חבל שזה בקשר ישיר לריפוד בכורסה. אוהבת, הולכת שבי, וסוגדת עד למסתרי נחירייך, אפונה

מנוולון.

תודה שהתגעגעת
(כוסאמק, השתמשתי באייקון של לב, וזה שפל חדש אחרי שהלכתי על החיבוק בהודעה קודמת)

זונע

New member
למה יש להתגעגע בדיוק?

בינתיים את רק חופרת בשכל, ולא במה שאת צריכה באמת.

shanzi11

New member
>

היייי.. אני כן שולחת לך מסרים! ושוב, אני ממש שמחה שחזרת לפורום, היה יבש בלעדייך

Seidman

New member
אנחנו שמחים שחזרת לארץ

עכשיו סתמי ותחזרי לתא שלך, יש לי לקוחות שרק מחכים לרוסיה מב"ש.

../images/Emo99.gif

כל פעם הפורום מלא הטסטסטרון הזה מזכיר לי שלא נעלמה האהבה בעולם, הרומנטיקה לא מתה, והאוננות עוד חיה ובועטת.

לילב

New member
דיברתי עם רחמים

איך שהוא מסיים עם חאוי המובטל הוא מגיע אליך

א' אוהל ב' זה בית

ג' זה "גברת, לכי למטבח ותכיני אוכל לפני שאת מקבלת בעיטה לצלעות".

לילב

New member
א' זה היה בהסכמה

ב' זה בחייאת ראבאק?????????????? ג' זה הגרזן שמגיע לי על החוצפה

למעלה