אשכול לאתר החדש!

אשכול לאתר החדש!

מה אתם רוצים בו?, איך אתם רואים אותו? , מה העיצוב שלו?. זהו מעכשיו הכל לפה וננהל זאת בדיון! כדי שאני יבוא היום או שבוע הבא לפגישה עם שלומי עם דפים ודברים. טוב זה החיזיון שלי: 1 - עיצוב! אני מצרף תמונה של מעצב גראפי שהכרתי בפורום של מאיר + תהודעה שהוא השאיר לנו שם בקשר לאתר ולעיצוב של האתר ששלומי בנה וגם אתם מוזמנים ליצור קשר איתו. "שמי תום טרגר ואני מעצב גראפי, הייתי רוצה לתרום את כישורי בעיצוב האתר (בחינם כמובן, מהיותי מעריץ) כבר הכנתי לייאאוט לעמוד הראשי של האתר והייתי שמח לדבר עם היוצר שלו. אם אתה רואה את זה, תחזור אליי למייל [email protected] תודה, תום" 2- ביוגרפיה: שיהיה שם הכל על ג'קו שכל מעריץ יוכל להכנס ולהכיר את ג'קו ולכן זאת צריכה להיות ביוגרפיה שג'קו יכתוב לאתר אבל אם זה לא ייצא אז נצמיד תמונולוגיה שלו שהוא אמר למעריב בעבר או שפשוט נשכתב הכל לפי מה שאנחנו יודעים. 3-חדשות. כל דבר חדש שקורה! הכל מעודכן בחדשות שדף חדשות כאמור יהיה הדף הרישמי של האתר ויהיה מנהל אתר שיעדכן יום יום מה קורה ואיך קורה כמו למשל מצעדים, כתבות, רעש וכו'. 4- וידאו. כל וידאו שיצא שיהיה שם מחולק לקטגוריות מסודרות כמו למשל כוכב נולד- כל הביצועים, או הופעות שיהיה שם כל מה שצילמנו ומה ששימיים כחולים המופלאה העלתה לפליקס. שיהיה שם מסודר וכל מעריץ או אחד שרוצה להכיר את ג'קו יוכל להכיר אותו ולא חסרות כתבות וידאו ויש גם את רעש כמובן.
5- גלריה- תמונות שמחולקות כמו הוידאו לקטגוריות של כוכב נולד, הופעות, ילדות וכו'.
6- כתבות- כל כתבה שיצאה עליו שתהיה שם כמובן בקטגוריות! שיהיה מסודר והולם.
7- מי ספייס- גישה למייספיס של ג'קו 8- דיסק "ג'קו אייזנברג" שיהיו שם רשומים השירים + אקורדים וחשיפת הדיסק לקהל הרחב!
כמובן שבמשך הסיור באתר תהיה אפשרות לנגן שם בנגן שירים של ג'קו מכל התקופות שלו ! כמו שיש בהרבה אתרים של מוזיקאים! כמו 9- דף שמוקדש ללהקה שמלווה את ג'קו שמקדיש את עבודתם עם פרטים עליה + תמונות שלהם ואולי אף חוויות שלהם על ג'קו
מההופעות!, יש אפשרות שזה יהיה דף שהם יעצבו בעצמם עם פרטים שלהם
אני אדבר על זה עם און בהמשך! נראה מה יהיה עם זה. כי צריך שיהיה שם מקום גם ללהקה של ג'קו שיהיה שם זולה לגיא, שלומי רוני וכל החברס..
10- ג'אמוס. פרטים מלאים על הפרוייקט השני של ג'קו עם גיא +
קטעי וידאו וכתבות. 11- קישור ל"שפני הפקות"
שיהווה מקום פרסום לשפני המנהל של ג'קו יעזור לו ופרס שם הופעות. 12- לוח הופעות מסודר. 13- דף מאוד חשוב שהוא מעין בית ליוצרים צעירים שבו יוכלו מעריצים של ג'קו או מיזקה רוקרית בכלל להעלות לשם שירים שלהם ומייספייס שלהם ולהתגלות אצלנו!
באתר ויהווה לגיטימציה נוספת לאנשים מוכשרים להחשף לג'קו שכן דף זה בא להזכיר שג'קו שינה את כוכב נולד בגלל היצירה המקורית שלו והביא לשם מלא יצירות מקוריות בעקבות העונה שהוא נתן עם "נרדם על החולות"
אז בהחלט אפשר להכין דף שייקרא "יצירה מקורית" שיהיה מקום לכתיבה ויצריה של מוזיקאים. 14- קישור לפורום של תפוז
אותו אני מנהל. יאללה זה אתר שאני מחזיין לג'קו אייזנברג. קדימה זה המקום שלכם לחשוב על רעיונות ולהעלות אותם לפה

yila

New member
יישר כח! בהצלחה!

לא לשכוח : הורדות לסלולר לסוגיהם השונים. ריגטונים, טרוטונים, תמונות וכו'

אחלה רעיונות...

המשך... אני אוהבת את הרעיון העיצובי של דידה (עיצוב כזה מטושטש ועיניים מובלטות)... ד"א ניכנסתי לאתר של מאיר אריאל ז"ל והוא מאד יפה... פשוט ויפה... יש בו גם ציורים שמאיר צייר... ממש יפה. אם כבר ג'אמוס אז שיהיה להם אתר כמו שצריך... יוחזר האתר לאלתר... צריך לבנות להם אתר כמו שצריך ואז לעשות קישור מהאתר של ג'קו לג'אמוס ולהיפך. מייספייס מעודכן עם שירים חדשים, עיצוב חדש ואנגלית משופצרת. פרסום ההופעות גם במייספייס. האתר צריך להוות מקום לחשיפת שירים חדשים גם דוגמיות לשירים חדשים כמו שנעשה בזמנו באתר של ג'אמוס. אם הדבר יהיה מוסכם על כל הצדדים, זה יהיה נפלא אם נקבל הצצה בקטנה לחומרים ישנים של ג'קו כולל הקלטות של פעם...

היי שבת שלום לך ולכולם...

יש כאן כמה דברים חדשים שאת מוזמנת לקרוא ! וגם את מוזמנת להפעיל כישורייך ולהצטרף לדיון על האתר לג'קו

Karina85

New member
נשמע מעולה

נראה שכיסית את הכל אור... שיהיה בהצלחה!

Nova5

New member
תודה, אור - רעיון די משקף ומעמיק

קישורים שאפר להוסיף: - ויקיפדיה - אגב, טקסט באנגלית צריך לערוך מחדש - לינק לביו ולדיסק שלו. באנגלית צריך לכתוב כתבה על הדיסק. - מומה/MOOMA - Eonline - קבוצות פייסבוק בקשר למייספייס: יש לו שני אתרים. דווקא השני, המצורף לאתר של טדי נראה טוב יותר, אך אף אחד לא חי שם. הראשון נראה לא טוב, אבל הוא פחות או יותר מתפקד. מייספייס אינו מעודכן נקודת חולשה רצינית.

למעלה